El Casal celebra el Correllengua 2020 de Pedreguer

 

Com és habitual amb l'arribada d'octubre Pedreguer celebra la festa del Correllengua. Acte que organitza des de fa edicions el Casal Cultural Jaume I Pedreguer, delegació d'ACPV a La Marina Alta, conjuntament amb l'Ajuntament de Pedreguer.

Aquesta edició ha englobat diferents vessants culturals com són el cinema, la música i el teatre.

Els actes del Correllengua 2020 es van iniciar el dijous 1 d'octubre amb l'estrena de la pel·lícula "La mort de Guillem". La projecció es va celebrar al Parc de Patronat amb l'aforament pràcticament complet. Anna Oliver i Borràs, presidenta d'ACPV i Carme i Guillem, pares de Guillem Agulló van agraïr al públic Çla seva assistència, a més tant Carme com Guillem van recordar el Premi Casal Jaume I Pedreguer que el Casal va atorgar a la memòria de Guillem Agulló i va ser recollit per ells al 2013.

El divendres 2 d'octubre van continuar els actes del Correllengua a la Plaça de l'Amistat, on es va llegir el Manifest del Correllengua 2020 per a continuació gaudir amb l'actuació que va brindar el grup Marala.


El dissabte 3 d'octubre van finalitzar els actes del Correllengua amb el lliurament de el XV Premi Casal Cultural Jaume I Pedreguer a Núria Feliu.

A causa de la situació actual de contagis per la pandèmia de Covid-19, tant al Casal com Núria, sentint-ho molt vam prendre la sensata decisió que no acudís personalment a la gala. Per compensar la seva absència, es va llegir un emotiu escrit de Núria on torna a demostrar el gran amor que té a el poble de Pedreguer i la seva gent.


L'acte va finalitzar amb la divertida actuació "On està Mercè?" de la Companyia Bandada Clown a Capella


Amb aquests actes el Casal torna a celebrar la festa de la nostra cultura en Pedreguer, i dona les gràcies a tots els assitents que van omplir el aforament de tots els actes i tots els implicats en l'organització dels actes.

La cultura NO s'atura.

 

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.