El Casal organitza el Correllengua 2020 en Pedreguer amb l'estrena de la pel·lícula "La mort de Guillem", concert de Marala, actuació de Bandada i XV Premi Casal a Núria Feliu.

A continuació detallem els actes que el Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza durant els dies 1, 2 i 3 d’octubre amb motiu del CORRELLENGUA 2020 PEDREGUER.

El dijous 1 d’octubre estrenem en Pedreguer la pel·lícula ‘La mort de Guillem’. La projecció es farà en el Parc del Patronat a les 20:00h.

'La mort de Guillem', dirigida per Carlos Marques-Marcet explica la història de Guillem Agulló, jove antifeixista i independentista assassinat el 1993 al País Valencià a mans d'un grup de neonazis. Des de la seva mort, Guillem Agulló s'ha convertit en un símbol de lluita antifeixista als Països Catalans, però s'espera que amb la pel·lícula la seva història transcendeixi més enllà.

La pel·lícula, ha estat produïda per Lastor Media, SUICAFilms i Som Batabat, amb la coproducció d'À Punt i TV3. 'La mort de Guillem ' es va presentar en el Festival de Cinema de Màlaga, on el seu director, Carlos Marques-Marcet, es guardonat amb el premi Màlaga Talent per la seva trajectòria artística i professional.El divendres 2 d'octubre a les 22:00h en Plaça de l'Amistat començarà l'acte començarà amb la Lectura del Manifest del Correllengua 2020, a continuació actuació de Marala.

Marala
són Selma BrunaClara FiolSandra Monfort, tres dones músics i compositores de Catalunya, les Balears i el País Valencià. Les seves cançons beuen del present i dels cants ancestrals dels seus orígens. Les canten a tres veus i amb la guitarra a les mans.

A trenc d’alba
és el seu primer treball discogràfic. Un aplec de composicions originals que giren l’ullada cap a les arrels. Una proposta lluminosa i trencadora que respira amb alens femenins.
El dissabte 3 d’octubre a les 20:00h en la Plaça de l’Amistat atorguem el XV Premi Casal Cultural Jaume I PedreguerNúria Feliuper la seva llarga i inigualable trajectòria tant artística com personal en defensa la llibertat, la llengua i la cultura Catalana.A continuació de l’entrega del Premi, actuació de teatre musical amb l’obra ‘On está Mercè?’ de Bandada Clown a capella.
Com a mesures pel Covid19, tots els assistens hauràn d'aportar EN TOTS ELS ACTES les seues dades personals (nom, cognoms, DNI i nº telèfon). Per a no formar aglomeracions en l'accés preguem que porteu escrita aquesta informació i l'entregueu a l'organització una vegada se us sol·licite.

Agraïm la vostra col·laboració.

 

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.