QÜESTIONS DE GÈNERE 2020 cicle sobre IGUALTAT aquest febrer al Casal

El Casal Jaume I Pedreguer organitza conjuntament amb lAjuntament de Pedreguer i la Comissió dIgualtat Pedreguer durant febrer el cicle QÜESTIONS DE GÈNERE 2020. Iniciativa que des de fa anys oferim en la nostra programació per a conscienciar sobre la igualtat de sexe.

Per aquesta edició la programació de QÜESTIONS DE GÈNERE 2020 estarà composta per lacte Còmplices, Teatre Fòrum contra la violència de Gènere de Muntem un drama i una conferència amb Marta Siscar, transsexual activista LGTBI amb Trans*Feminisme. És possible?

El divendres 7 de febrer a les 20h inaugurem en el Casal el cicle dactes QÜESTIONS DE GÈNERE 2020 amb "Còmplices, teatre fòrum contra la violència de gènere, de Muntem un Drama. Una activitat basada en la posada en escena d'un monòleg, de curta durada, i el posterior debat sobre violència masclista.

Un treball sobre el mite de l'amor romàntic a partir de l'obra d'Isabel-Clara Simó amb la finalitat d'encetar una reflexió col·lectiva sobre violència de gènere en totes les seues manifestacions.

Interpretació de Pascual Rodrigo i Direcció, adaptació i text de Betlem M. Vendrell

Un potent debat al voltant de la violència masclista i les seues arrels en la concepció de l'amor.


El divendres 21 de febrer a les 20h, Marta Siscar transsexual i activista LGTBI impartirà la xerrada Trans*Feminisme. És possible?. Conferència on es puntualitzarà les dificultats del col·lectiu transsexual en ser reconegudes fins i tot en els moviments afins en el treball digualtat com son els feministes. La conferència de Marta clausurarà el cicle QÜESTIONS DE GÈNERE 2020.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.