Programació GENER 2020

El divendres 24 de gener a les 20h presentem al Casal el llibre Un bes fet a mida (Editorial Fonoll) de M.Rosa Sabater i Soliva. Recital poètic amb la participació de l’escriptora i Joan Femenia i acompanyament de piano amb Quique Vercher.


#INFO

M.Rosa Sabater i Soliva > Beniopa (Gandia), un 8 de novembre. Ha estudiat Magisteri i Filologia. Lany 1987 va obtenir un accèssit en el Premi de Poesia Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat. Ha publicat els poemaris Terres daltri, A ritme de tango i Hivern tancat. Ha estat inclosa en diferents antologies. És membre de la Societat Literària Saforíssims.

Confessa que els seus fills li han salvat la vida i tampoc no se la imagina sense llegir i escriure.

Un bes fet a mida
és un llibre de poemes autobiogràfic, un homenatge a aquells que marxaren massa prompte del seu costat, tot alterant la vida de la poeta. Amb els versos, lautora conjura el dolor i la solitud per a la comprensió de lendins i del món. «El dol per les persones i les coses i el paisatge i tot allò no entès, que ens ha anat fent com som, conforma un poemari curull de mort i de resurrecció» (Josefa Contijoch).

22é Premi de Poesia Alella a Maria Oleart
El divendres 31 a les 20:00h Josep Vicent Cabrera i María Josep Escrivà presenten el llibre Circulació en la boira de Rakul Jónhedinstóttir Tróndhem
en el Casal. Projecte en que tant Josep com María han col·laborat en la distribució i localització al valencià del l'obra
.

#INFO

U
na aproximació a alguns aspectes físics, degogràfics, culturals i polítics de les illes Fèroe, amb la projecció dalgunes imatges.
Un repàs pels temes del llibre i lectura de poemes, amb lacompanyament per vídeo de lescriptora Rakul Jónhedinstóttir Tróndhem que recitarà dos poemes en versió original per acomiadar la presentació.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.