Jovi Seser presenta al Casal el llibre "Pedres que han de ser remogudes".

L'escriptor ondarenc Jovi Seser va presentar el passat 15 de novembre el seu últim llibre "Pedres que han de ser remogudes" al Casal Cultural Jaume I Pedreguer. L'acte va ser presentat per la periodista i escriptora Françoise Crespo.


Amb aquest llibre, Jovi ha estat el guanyador del Premi Valencià de Narrativa Alfons el Magnànim 2019, sent la persona més jove a rebre aquest important guardó.

"Pedres que han de ser remogudes" està compost per vuit relats que homenatgen la narrativa negra i que ens porta a les seves històries a llocs com Moscou, Manhattan, Siracusa, Bordeus o les fosses del Franquisme, a les quals fa al·lusió en el títol i que reivindica la necessitat actual perquè les memòries siguin reparades i remogudes.


Jovi Seser, periodista, escriptor i comunicador, ja ha publicat amb anterioritat "Sis contes i una novel·la incerta", "Efectes secundaris", "Últimes existències" (Premi de Narrativa Ciutat de València 2012), "El traductor" (Premi Vila de Lloseta 2015), a més d'obres teatrals com F (El llibre de les cares) (Premi Evarist Garcia de Teatre en Valencià 2017). Es pot conèixer més de la seva obra al bloc que manté "Calcetins desparellats".


Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.