Programació Casal Novembre 2019

PRESENTACIÓ LLIBRE "MIRA'M ALS ULLS"
Divendres 8 de novembre
Hora: 20:00h

El divendres 8 de novembre a les 20:00h Carme Morera i Tona Català presenten en el Casal Cultural Jaume I Pedreguer el llibre "Mira’m als ulls" d'Editorial El Vincle.

Holaaa! Què fem, com vos va la vida? Quant de temps, eh?

Ja tenia moltes ganes de contar-vos més històries, però ma mare em va dir que la gent ja estava un poc cansada de tanta Bonita i que millor descansar una miqueta, que acabarien avorrint-me.

Total, que volia escriure un altre llibre per a explicar-vos que ja soc tota una fadrina. Continue fent pallassades per a cridar l’atenció, però em prenc la vida d’una altra manera i ja he deixat de preguntar-me A mi, què em passa? Vos sona, veritat?

M’he fet major i m’he adonat que molta gent que m’envolta creu que només soc una xiqueta que reglota tendresa a qui han de protegir. I això s’ha d’acabar. A mi m’agradaria poder fer la meitat de coses que vosaltres feu i que ni vos n’adoneu. I que els meus pares no hagueren de patir tant.

Ja que sou uns privilegiats, només vos demane un xicotet esforç: jo també soc una persona. Quan em parleu, mireu-me als ulls.

http://vincleeditorial.com/producte/miram-als-ulls/


SOPAR TERTÚLIA ELECCIONS GENERALS 10N
Dimecres 13 de novembre
Hora: 21:00h


Per molt difícil que ens pugues parèixer fa uns mesos a novembre tornarem a tindre Eleccions Generals. Com en totes aquestes ocasions, el dimecres 13 de novembre a les 21:00h el Casal organitza una vetlada col·loqui entre amics, on a més de sopar compartirem opinions al voltant dels resultats electorals de les Eleccions Generals del 10N.


PRESENTACIÓ LLIBRE "PEDRES QUE HAN DE SER REMOGUDES"
JOVI SESER
Divendres 15 de novembre
H
ora: 20:00h


El divendres 15 a les 20h Jovi Seser presenta en el Casal el seu últim llibre "Pedres que han de ser remogudes" que li ha atorgat el Premi Alfons el Magnànim 2019, converint-se en l'escriptor més jove en rebre aquest prestigiós guardó. 

BIOGRAFIA

Jovi Lozano-Seser (Ondara, 1979) és periodista, escriptor i comunicador. Tot i que debutà el 2010 en el panorama literari amb els volums de contes “Sis Contes i una novel·la incerta (Edicions 96)” i “Efectes Secundaris”, Premi Soler i Estruch 2010 (Bullent, 2011), ha conreat igualment la novel·la (Una història de ficció, Tabarca, 2014) i la barreja de gèneres a “Últimes existències” (Bromera, 2012), treball distingit amb el Premi Ciutat de València 2011.

L’exploració dels llenguatges creatius l’ha conduït també fins al teatre (Habitatge, estrenada el 2013), la recerca (d’Ondara a Broadway: L’excepcionalitat de Trini Reyes, Edicions 96) i el cinema (Chanel nº 5, adaptació del seu conte Rossa). “El traductor”, guardonada amb el Premi Vila de Lloseta 2015. Premi Alfons el Magnànim 2019.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.