Programació d'Octubre Casal Jaume I Pedreguer amb el CORRELLENGUA 2019

Divendres 4 d'octubre

Correllengua Infantil

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: a partir de les 17:30h

Lloc: Casal Jaume I

El divendres 4 doctubre iniciem amb els més menuts els actes del Correllengua 2019.

17:30h Berenar Infantil (gentilesa de Supermercats Masymas) i Pintada del Mural del Correllengua 2019 (gentilesa dAvellà Gràfiques)

18:00h Espectacle de màgia amb Mag Wendo

19:00h Cercavila des del Casal acompanyats per Colla Els TraginersLa Flama fins lAjuntament on es farà lectura del Manifest del Correllengua 2019


Lliurament XIV Premi Casal Jaume I Pedreguer

Lloc: Pòrxens

Hora: 22:00h

El divendres 4 d'octubre a les 22:00h en els Pòrxens, el Casal Cultural Jaume I Pedreguer atorgarà el XIV Premi Casal a l’associació PAYASOSPITAL.

Acomiadarem l
acte amb lespectacle de poesia, música i teatre Va com va. Tornar a les arrels de la companyia Va com Va Teatre, homenatge a Vicent Andrés Estellés i Ovidi Montllor.


Dissabte 5 d'octubre

Concert del Correllengua

Lloc: Plaça de l'Amistat

Hora: 19:00h

El dissabte 5 doctubre acomiadem el cap de setmana del Correllengua a la Plaça de lAmistat a les 19:00h amb les actuacions de Three Sounds Groove i Maluks. Entrada gratuita i servei de barra.

Three Sounds Groove, formació de Pedreguer. Grup que fusiona el jazz amb ritmes blues i altres tendències, que doten la seva música d'un estil realment particular i personal.

Maluks està conformat per 4 dones, amb les veus de MarinaNúriaLaura i les bases de Maria (Nonai Sound). Aquesta primera cançó ha estat produïda per Oriol Puig (Pirat’s Sound Sistema, Kòdul,…) amb gravació i mescla de Sam Ferrer (Auxili, Funkiwis,…).
Els gèneres principals d’aquesta nova banda venen de la música jamaicana i llatina en la que fusionaran dancehall, l’afrobeat, salsa, cúmbia, amb un fort component electrònic com el drum’n’bass entre d’altres. Durant aquest any es descobriran els diferents senzills que conformaran el seu primer EP.Divendres 11 d'octubre

Exposició "El procés a punta de Bic"

Lloc: Casal Jaume I

Hora: 20:00h

El divendres 11 doctubre inaugurem en Casal Cultural Jaume I Pedreguer lexposició El procés a punta de Bic de lartista Jordi Magrià Viladerbò.

Lexposició romandrà oberta al públic fins el 31 d'octubre.

+ Info

Jordi Magrià, conegut a les xarxes com a Bicman, presenta un conjunt de retrats de polítics presos o exiliats i il·lustracions sobre el procés polític català. Es tracta d’una reivindicació dels drets i llibertats a través d’obres realitzades amb bolígraf Bic, una tècnica que no permet errors i exigeix una gran capacitat de concentració.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.