El Casal Jaume I Pedreguer organitza el 5é Debat Electoral en Pedreguer

El dijous 23 de maig el Casal Cultural Jaume I Pedreguer va organitzar el cinquè debat Electoral de Pedreguer amb la participació de tots els alcaldables a Pedreguer en les eleccions municipals del 26M. Vint anys, que es diuen prompte, des de aquell primer debat organitzat pel Casal en una Casa de la Cultura de Pedreguer que va quedar menuda, on la gent samuntegava per tot linterès que va despertar aquella proposta pionera de vorer als candidats debatre sobre els problemes locals. El Debat actualment es celebra a lEspai Cultural de Pedreguer, tenint una gran assistència de públic en totes les edicions celebrades, i la daquest any, no podia ser menys.

Anna Aurora Pérez Gilabert, Presidenta del Casal amb tots els candidats participants en el Debat

El Casal ha proposat una programació mensual centrada en les Eleccions Municipals. Tots els partits candidats han presentat els seus programes electorals en la seu del Casal, abans de participar en el debat, moderat com en edicions anteriors per Lluís Pons. En el debat van participar els candidats Guillermo Salvador (PSPV Pedreguer), Andrés Ferrer (Populars Pedreguer), David Prats (CUP Pedreguer) i Sergi Ferrús (Compromís). Debat que va presentar com a novetat en aquesta edició la interacció amb el públic, mitjançant un sistema de votació per internet on triar les preguntes que se'ls formularien als candidats en l'últim bloc del debat. Aquestes preguntes havien estat prèviament formulades per veïns de Pedreguer a una bústia de preguntes per als candidats que va posar a disposició el Casal, apropant el màxim possible els temes a debatre a les preocupacions reals del poble.


Lluís Pons, moderador del Debat des de la primera edició

El debat va ser retransmès en directe per internet a través del canal Telepessic. El Casal agraeix a totes les candidatures la gran disposició a l'hora de participar en aquests actes. També agraïm a totes les persones que van estar participant en lorganització del debat, així com al personal de l'Espai Cultural Pedreguer. Evidentment, molts agraïments a tots els assistents, tant en les presentacions dels programes com en aquest cinquè Debat Electoral de Pedreguer organitzat, des de la primera edició, pel Casal Cultural Jaume I Pedreguer. Una proposta que actualment també ofereixen altres municipis però que a Pedreguer va ser pionera en el País València fa ja vint anys.

 

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.