El Casal Jaume I Pedreguer acomiada el primer mes de l’any amb un cap de setmana d’actes on la natura i la poesia van ser protagonistes

El Casal Cultural Jaume I Pedreguer clausura la programació de gener amb un cap de setmana d'actes. Els actes van començar el divendres 25 de gener amb Joan Sala Bernabeu, president de la Junta Rectora del Parc Natural del Montgó, que va mostrar en una interessant xerrada sobre el nostre ric ecosistema amb la conferència “El Parc Natural del Montgó - Flora i fauna”.

Una conferència on a més de tota la informació al respecte de les especies que conviuen amb nosaltres, va mostrar multituds de fotografies que el mateix Joan ha anat realitzant durant tot el període de temps en el que ha estat incubant una gran passió per la nostra naturalesa i que demostra amb el seu entusiasme.

Foto de la conferència “El parc natural del Montgó – Flora i Fauna” de Joan Sala Bernabeu

El dissabte 26 de gener la gran protagonista va ser la poesia en l’espectacle poètic musical “Desvetllant poemes”, una poesia encara més protagonista quan ve engalanada amb la enorme veu i interpretació de la gran Núria Feliu amb la que vam tenir el plaer de comptar i va col·laborar amb nosaltres des d’un primer moment per dur a terme i portar al nostre poble aquest acte de tant èxit en terres catalanes i Pais Valencià.

Núria Feliu es una artista catalana exemple de compromís amb les nostres tradicions, cultura i llengua

Un recital de poesia compost per poemes escrits per dones que eleven la bellesa dels seus escrits amb el poder de la crítica contra la societat que desitgem que canvie per una vida més igualitària per a totes i tots. Núria va estar acompanyada per Àlex Velázquez al piano en un acte on el nombrós públic va omplir el Casal.


 

Nombròs públic va omplir el Casal en una vetllada que tardarem en oblidar i en la que la poesia va fer poble i cultura

 

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.