Jordi Puig visita el Casal Jaume I Pedreguer durant la seva travessia pels Països Catalans

Jordi Puig va néixer a Girona, actualment resideix en Mallorca. Després de tots els empresonaments a polítics catalans es va veure amb la necessitat d'emprendre una iniciativa que conscienciarà a la societat, i amb aquest motiu ha iniciat el que defineix com una particular mostra de solidaritat amb els presos i exiliats polítics: està fent la volta als Països Catalans en cadira de rodes i ho esta explicant a través del compte de Twitter https://twitter.com/Cami_Republica

El seu viatge va començar el 19 de desembre a Cas Concos, a Mallorca, i el portarà els pròxims mesos per tot el país. Puig fa aquest recorregut en cadira de rodes per sentir la necessitat de fer alguna cosa per la república i els presos polítics i va decidir que volia convertir la seva limitació física en un estímul per a portar el missatge de la independència arreu dels Països Catalans.

Aprofitant que el seu trajecte passava per #PEDREGUER, el Casal Cultural Jaume I Pedreguer va col·laborar aportant-li una casa per descansar del viatge i organitzant una xerrada a la nostra seu on Jordi ens va explicar les seves aspiracions i reivindicacions que l'han portat a realitzar aquesta iniciativa.

Des del Casal Jaume I Pedreguer agraïm el missatge d'esperança i coratge que demostres i tota la força per a que rodejat de companys i de veins pugues concloure aquesta aventura.


Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.