#Agenda2019Casal Programació Gener 2019

Programació gener 2019

divendres 4 de gener

Xerrada “Camí per la República” amb Jordi Puig

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

Un dels noms de referència de l’independentisme dels anys vuitanta, ha iniciat el que defineix com una particular mostra de solidaritat amb els presos polítics: està fent la volta als Països Catalans en cadira de rodes i ho esta explicant a través del compte de twitter @Cami_Republica.


El seu viatge va començar el 19 de desembre a Cas Concos, a Mallorca, i el portarà els pròxims mesos per tot el país. Puig fa aquest recorregut en cadira de rodes per sentir la necessitat de fer alguna cosa per la república i els presos polítics i va decidir que volia convertir la seva limitació física en un estímul per a portar el missatge de la independència arreu dels Països Catalans.

Aprofitant que el seu trajecte passa per La Marina Alta, el Casal organitza una xerrada el divendres 4 de gener a les 20h on explicarà els motius i les ambicions que li han portat a dur a terme aquesta iniciativa.


divendres 11 de gener

Presentació Associació SocioCultural Riurau

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

El divendres 11 de gener a les 20h es presenta en el Casal l’Associació Sociocultural Riurau. Presentació de l'associació tot partint dels orígens, per explicar els objectius i exposar els projectes que s'estan executant. Tot seguit es projectarà el documental del Mercat del Riurau, que donarà pas a una tertúlia


divendres 18 de gener

Inauguració Exposició El Camí

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h


Amb motiu de l’excursió per Ondara, Pamis, Pedreguer i Jesús Pobre que El Camí organitza el dissabte 19 de gener, inaugurem exposició fotogràfica de paisatges en el Casal. La inauguració serà el divendres 18 de gener a les 20h en el Casal.


divendres 25 de gener

Conferència El Parc Natural del Montgó – Flora i Fauna

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

El divendres 25 de gener a les 20h el Casal organitza la conferència “El Parc Natural del Montgó – Flora i Fauna” on es mostraran les especies més significatives, endèmiques o amb poblacions molt reduïdes.

La conferència contarà amb la participació de Joan Sala Bernabé com a President de la Junta Rectora del Parc Natural del Montgó i membre d’Acció Ecologista Agró.


dissabte 26 de gener

Desvetllant Poemes amb Núria Feliu i Álex Velázquez

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h


El dissabte 26 de gener a les 20h Recital de poesia a càrrec de Núria Feliu acompanyada musicalment per Álex Velázquez. Entrada gratuïta.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.