#Agenda2018Casal Programació NOVEMBRE 2018

Programació novembre 2018

divendres 9 de novembre

Presentació llibre “El Drac Ocaive”

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

El llibre de l’Origen és la identitat i l’ànima del reialme de Marmut i Campell. La seua desaparició, suposaria la pèrdua de la identitat i, en conseqüència, la mort del poble. Fades, prínceps, cavallers, el drac Ocaive i altres personatges, lluitaran per a protegir o eliminar aquest antic i valuós tresor...

Josep Castelló i Vives, Pedreguer (la Marina Alta) 1944, és autor de “Contes de pansero”, “El tresor dels maulets” i El Montgó i l’esbarzer”.


dissabte 10 de novembre

Concert Andreu Valor amb Banda Musical Pedreguer

Bandutòrium

Lloc: Espai Cultural Pedreguer

Hora: 20:00h

El dissabte 10 de novembre a les 20:00h en l’Espai Cultural Pedreguer el Casal Jaume I Pedreguer organitza amb la col·laboració de la Banda Centre Artístic Musical de Pedreguer l’espectacle simfònic Bandautòrium amb Andreu Valor i la Banda del Centre Artístic de Pedreguer.

Un espectacle màgic on més de 60 musics interprentaran amb Andreu les cançons del seu treball "Bandautòrium". Un espectacle simfònic que no us podeu perdre.

Entrades a 10€ a la venda en:

>Casa de la Cultura de Pedreguer

>Casal Cultural Jaume I Pedreguer

>Avellà Gràfiques


divendres 23 de novembre

Inauguració Exposició “No dejes de sonar...”

de Inma Olmos

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

El 23 de novembre a les 20h inaugurem en el Casal l’exposició “No dejes de sonar...” de l’artista Inma Olmos.

Nascuda en València però resideix en Dénia des de fa quasi 20 anys. Sempre li ha agradat l’art en qualsevol de les seues versions. De personalitat extremadament sensible i de caràcter decidit va trobar en la fotografia una forma d’expressió que li permet compartir amb els demés el seu món més íntim i personal. Darrere de cada una de les seues fotos s’amaguen íntims sentiments i emocions que presenta a l’observador amb la llibertat de que cada un es deixe portar per la seva imaginació. L’exposició emociona al que la visita.

 

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.