El Casal obre després de vacances amb la programació del Corellengua 2018

Aquest any el Correllengua en Pedreguer coincideix amb l’inici de la celebració del 20 Aniversari que durant aquesta temporada formarà part de la programació del Casal en uns actes que hi anirem informant en properes dates. Per aquest mes d’octubre el Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza una programació amb exposició d’aniversari, actes del Correllengua Infantil amb espectacle de màgia i una gala amb l’intercanvi de les Colles Els Traginers i El Sogall a on atorgarem el Premi 2018 Casal Cultural Jaume I Pedreguer a Silvia P. Sesé, coneguda com a Miss Tagless.


dijous 4 d’octubre

“20 anys de Casal, 20 anys de cultura”

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

Exposició que recull els 20 anys d’història en la que el Casal ha atorgat un espai cultural al poble de Pedreguer, defensant el nostre idioma, cultura i tradicions.

L’exposició estarà oberta al públic de dilluns a divendres de 19h a 21h fins el 16 de novembre.


divendres 5 d’octubre

Correllengua Infantil

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Actes Correllengua Infantil 2018

17:30h Berenar Infantil i Pintada del Mural Correllengua 2018.

Col·laboren Supermercados Masymas i Gràfiques Avellà

18:00h Actuació de màgia amb Mag Wendo


Pau Morant natiu de Pedreguer (Alacant) es un gran aficionat a la màgia des de molt menut. El seu interès per conèixer més sobre aquest fascinant món va que poc a poc descobreixi altres disciplines com l’il·lusionisme que utilitza en els seus show per fer somriure als nombrosos xiquets que acudeixin i gaudeixen en els seus espectacles.

19:00h Sortida de La Flama des del Casal junt amb la Senyera i la Colla de Dolçainers i Tabaleters Els Traginers fins l’Ajuntament on es farà lectura del Manifest del Correllengua 2018. La Flama tornarà al Casal.


dissabte 6 d’octubre

Lliurament del Premi Casal Jaume I Pedreguer 2018

i Concert intercanvi de Colles “Els Traginers” i “El Sogall”

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

El 6 d’octubre celebrem la gala de Lliurament del Premi 2018 Casal Jaume I Pedreguer junt amb les Colles “Els Traginers (Pedreguer)” i “El Sogall (Castalla).

Aquest any la premiada es Silvia P. Sesé també coneguda com a Miss Tagless. Els motius son per la seva llavor a través de les xarxes socials, youtube, instagram, twitter... de fer que el valencià siga parlat i escoltat de forma planera, senzilla, natural, com és el poble, fent que tinga el plus de normalitat que tanta falta fa. Per tota aquesta tasca de normalització de l’ús del valencià i per tots els valors que els seus missatges ofereixen, el Casal atorga aquest any el Premi Casal Cultural Jaume I Pedreguer a Silvia de la que tan orgullosos estem de compartir poble.


Acte seguit la gala contarà amb motiu de l’intercanvi de Colles de concert amb Els Traginers (Pedreguer) i El Sogall (Castalla) en un acte que contarà amb la participació estel·lar d’Agustin Prada, Raquel Lloret, Verónica Zahonero i Mari Carmen Alminyana


dissabte 20 d’octubre

Viatge Cap de Setmana Barcelona

Maremar de Dagoll Dagom

Sortida: Des de Parada d’Autobusos de Pedreguer

Hora: 08:00h

Amb motiu d’assistir a l’obra “Maremar” de la companyia “Dagoll Dagom” el Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza un viatge d’un cap de setmana en Barcelona. Totes les persones que ja s’han inscrit (el termini d’inscripcions va finalitzar el 10 de setembre) a més d’assistir a l’espectacle “Maremar” gaudiran d’una nit en hotel cèntric i una visita guiada per Barcelona el matí del diumenge.

SORTIDA:

Dissabte 20 d’octubre. Des de Parada Autobusos Pedreguer a les 08:00h

MAREMAR de DAGOLL DAGOM

Dia: dissabte 20 d’octubre

Lloc: Teatre Poliorama

Hora: 20:30h

TORNADA:

Diumenge 21 d’octubre a primera hora de la vesprada

 

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.