#Agenda2018Casal Programació abril 2018

Exposició abril

Said Ben Sal·lah

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Horari: de dilluns a divendres de 19h a 21h

L'exposició de Said Ben Salah acomiadarà abril en una exposició que està oberta al públic de dilluns a divendres de 19h a 21h. Totes les obres estàn a la venda.


dissabte 21 d’abril

Autobús Pedreguer – València

Manifestació 21Abril

Hora d’eixida: 15:30h

Lloc: Parada autobusos Pedreguer

Preu bitllet: 12€  /  Preu bitllet socis: 10€  **mínim 48 persones**

Acció Cultural convoca una manifestació el 21 d'abril per inaugurar el Passeig Guillem Agulló de València

ACPV i diferents entitats convoquen la manifestació amb el lema “País Valencià, un país obert” com a resposta a l’emergència d’ideologies d’odi i en defensa d’un model de País Valencià obert i plural

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha organitzat enguany una Diada del 25 d’Abril (que tindrà lloc el dissabte 21 d’abril a la ciutat de València) especial, en el 25è aniversari de l’assassinat de Guillem Agulló. Per això, hi haurà una manifestació que acabarà amb la inauguració del Passeig central del Jardí de Vivers.

ACPV i les entitats Calcsicova, Centre Cultural Islàmic de València, Comunitat Israelita de València, Comissió d’Ajuda al Refugiat CEAR-PV, Federació Maranatha d’Associacions Gitanes, Lambda, Movimiento contra la Intolerancia, Plataforma contra la Islamofòbia, Ververipén Rroms per la Diversitat ens vam unir fa dos anys per a demanar un carrer de València per a Guillem Agulló, moguts pel desig que les nostres institucions creen espais de memòria i de denúncia dels crims d’odi.

El procés per aconseguir el posicionament de l’Ajuntament de València ha estat llarg, però finalment l’Ajuntament acordà posar el nom de Guillem al Passeig central de Vivers, mentre també altres municipis han decidit posar el nom de Guillem Agulló a carrers, places i espais urbans.

Per això, com a acte de reconeixement al jove Guillem, d’afirmació de la pluralitat com un valor positiu i de futur, i del País Valencià com el model de societat que millor recull eixe valor i el fa alhora conviure i crèixer amb la nostra llengua i cultura, convoquem conjuntament la manifestació de la Diada el proper dissabte 21 d’abril a València, amb el lema “País Valencià, un país obert”.

La manifestació, que eixirà de la Plaça de Sant Agustí a les 18h, recorrerà el centre de la ciutat de València, i finalitzarà al Jardí de Vivers, on tindrà lloc la inauguració del Passeig Guillem Agulló, amb un acte especialment dissenyat per a l’ocasió, que comptarà amb música, imatges, i la participació de coneguts i destacats artistes del nostre país.

Volem convidar el poble valencià a continuar apostant pel diàleg i el respecte a la diversitat, i a acompanyar-nos en la manifestació, perquè ara és el moment de dir no a les ideologies de l’odi que ens volen retornar al passat, i dir sí, en veu alta i clara, a la igualtat i el futur. ACPV i les entitats que convoquen enguany la Diada som organitzacions molt diverses, però tot i així hem sabut col·laborar, treballar junts i construir complicitats. La nostra convocatòria, plural i oberta, és l’exemple del món que volem construir, on tothom tinga cabuda i no hi haja espai per a la discriminació per raó de llengua, cultura, origen, religió o condició sexual.

Us esperem el dissabte 21 d’abril, perquè el País Valencià és un país obert.


divendres 27 d’abril

Cicle Conferències·Taller Qüestions de gènere

Manolo Martínez

Del binomi hetero-normatiu a les diversitats emergents

Hora: 20:00h

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

El divendres 27 d’abril a les 20h i dins del Cicle de Conferències · Tallers “Qüestions de gènere”, Manolo Martínez visitarà el Casal a on intervindrà amb la seva conferència “Del binomi Hetero-normatiu a les diversitats emergents.

Manolo Martínez Garrido. 14 de abril de 1974. Benaguasil. València.

Estudis universitaris de Psicología, 1992-1997, Universitat de València i de postgau en sexología “Título Superior de Experto en Sexología”, 1998-2000, Universidad de Alcalá-Instituto de Sexología IN.CI.SEX. de Madrid. Formació en drogodependències a través de diferents entitats com la Conselleria de Valencia, la Escuela de Servicios Sanitarios y Sociales de Canarias, etc..

Participa com a ponent en el XVI Congres Mundial de Sexología

Tècnic de l’UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Adictives) de l’Ajuntament d’Alaquàs des de 2013, desenvolupa les tasques pròpies del departament com a sexòleg i tècnic de prevenció de les drogodependències del municipi.

Treballa també com a tècnic d’orientació laboral a l’ajuntament de Benaguasil durant els anys 1999 a 2007

Participació en les Jornades Eduquem en Igualtat. Jornades de Formació de Gènere. Realitzades en 2017 a l’IES Faustí Barberà. Ëssen part del Col·lectiu Entre Iguals que es crea al propi centre educatiu per a treballar els temes de desigualtats des de els propis alumnes, conformant el grup, tant alumnat, com a personal docent del centre i personal de l’ajuntament d’Alaquàs.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.