Campanya Solidària Guatemala 2018

CAMPANYA GUATEMALA 2018


Hola a tots, com ja supose que sabreu un altre any estem a Guatemala, passant consulta a estos poblets a peu de muntanya . Tenen noms com Maguey, El Baul, Pinito, Piragua..el Volcan...tots localitzats al voltant de les plantacions de café que els donen feina, i es per aixó, per evitar desplaçaments estan aillats.

Alli putgem i revisem els xiquets, la cloració de l'aigua i el dia a dia d’aquesta gent. Aquest any ens plantegem ajudar peró amb que? quant hi ha tanta necessitat. Podriem comprar antiepileptics per a tres xiquets que les families no s'ho poden permetre i que seria molt important evitant les convulsions fins que el proper equip d'Ibermed arribe. Comprar una llavadora industrial per l’Asilo de San Agustin. Comprar un quintal de cloro per clorar l'aigua de Las Sidras. Comprar llet infantil i papilles, o acabant l"escola del Maguey, en la que van col.laborar l’any passat i on falten les portes i finestres.

Ahir en Cimiento on van revisar els xiquets es van arrimar unes mestres que saben que Pedreguer ajuda amb les escoles i ens demanaven ajuda per una escoleta infantil. Jo vaig aclarir que nosaltres si ajudem es amb la compra de material, bigues i uralites. No paguem jornals... el pares tindrien que fer-se càrrec del transport del material i d’obrar l'escoleta. Vos pareix be que iniciem la recollida a vore fins on arribem?
En aquests pobles ja ens coneixen, la gent ens somriu dolçament amb ulls d’agraiment, ho tenen clar, saben qui ajuda i d’on ve l’ajuda.

Enguany demanem com sempre una xicoteta ajuda de 5 o 10 euros. Nosaltres la fem arribar com si estiguereu aci i la gestionarem íntengrament i de la millor manera per a que faça el millor paper.

Els punts de recollida son:

a. Centre de Salut de Pedreguer

b. El Bar Avinguda

c. La Musical

d. Casal Jaume I Pedreguer

fins el 15 de març.

Gràcies. JORDI i PERE

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.