El Casal organitza conferència "La importància de la llengua" amb motiu de l'atorgament del Premi Vila d'Honor de Pedreguer 2017

El passat dilluns 20 de novembre dins de la programació amb motiu dels atorgaments dels Premis Vila de Pedreguer 2017, el Casal va organitzar una conferència sobre la situació actual de l'ús del valencià titulada "La importància de la llengua".
En representació del Casal i com a conferenciants, o xarradores com elles prefereixen cridar-se, van estar Paquibel Server Pérez i Sònia Escrivà Durà. A més de les interessants dades que van aportar les conferenciants, al finalitzar la xerrada es va obrir un torn de paraula on els nombrosos assistents van donar la seva opinió sobre una llengua que sense el suport dels organismes governamentals està condemnada a la seva desaparició. Mitjans de comunicació (televisió, ràdio, Youtube ...) que no donen cobertura digna en el nostre idioma i sobretot per la negligència política més interessada en aplanar la voluntat i el criteri d'un poble mentre aixafa qualsevol tradició o idioma.
Que seguim parlant i normalitzant el valencià en les nostres vides és la base de qualsevol perpetuació de les nostres tradicions però sense un canvi radical en els governs el futur del valencià està en perill i amb ell també la nostra història com a poble.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.