#Agenda2017Casal Programació novembre 2017

El divendres 3 de novembres a les 20h torna la música en directe al Casal amb l’actuació del grup Blau Barba.

Blau Barba

El que originalment va ser un trio passa a ser un quartet. El grup enceta nou projecte amb composicions pròpies i tocant un repertori de fusió de varis estils on predominarà el groove-jazz, temes d'Amadeo Moscardó, Pepe Zaragoza i Jaume Guerra que no deixaran indiferent a ningú per la creativitat i l'energia que trasmeten en directe.

Components:

Pepe Zaragoza > Trompeta

Amadeo Moscardó > Teclat

Jaume Guerra > Contrabaix

Tico Porcar > Bateria

Entrada Gratuïta i Servei de barra


El 10 de novembre a les 20h inaugurem l’exposició que estarà fins finals d’any Paella Zombie de l’artista Antonio Asensi Gallardo. Llicenciat en B.B.A.A. per la U.P.V  i director de la revista INSIDIAToday, presenta en el Casal la seva exposició Paella Zombie. Una barreja de idees a on l’autor expressa inquietuds en un món de colors. L’exposició romandrà oberta en el Casal fins finals de desembre de dilluns a divendres de 19h a 21h (els dies festius estarà tancat).


Divendres 24 de novembre a les 20h l'escriptor Just I. Sellés presenta en el Casal el seu llibre "Diània Terra Nostra"

Diània terra nostra és un emocionat viatge fotogràfic per les més antigues sendes de les nostres muntanyes, una expedició encapçalada i guiada per tres personatges il·lustres, possiblement els més entusiastes i erudits exploradors que ha conegut mai l’agraciada Diània:

Cavanilles, Joan Pellicer i Rafael Cebrián. Tots tres ens portaran de la mà pels més bells paisatges de la terra, de vegades acompanyats d’altres entesos col·laboradors, avançant tots junts en grup per vells camins empedrats, sovint sobre un bon talló de neu, o per estretes sendes cingleres, plovent, al capvespre, o ja en nit tancada, en altres ocasions progressant individualment en segura cordada per angostos barrancs, o per fabuloses crestalleres, a poqueta nit, o en clarejar el dia, albirant paisatges rocallosos, corprenedors, tardorencs, majestuosos, feridors: castells enlairats, penyals impossibles, poderosos cims i esmolats crestalls, barrancs que bramen ses aigües, joioses fontetes, vertiginosos penya-segats, ombrívoles caves, despoblats solitaris i oblidats, enrunades torres i talaies, captivadores valls, ullals, coves, illots, tolls i marjals, entre altres nombrosos i encisadors indrets...

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.