La Festa del Correllengua en Pedreguer

Amb motiu del Correllengua, que aquest any retia homenatge a la figura de Lola Anglada, el Casal Cultural Jaume I Pedreguer com va sent habitual des de fa anys, va organitzar una programació cultural amb actes per a tots tipus de públic.

Els actes van començar el divendres 29 de setembre amb una festa amb berenar per als més petits (berenar patrocinat per Supermercats Masymas), juntament amb la pintada del Mural (obsequi d'Avellà Gràfiques) del Correllengua, per tot seguit gaudir d'una festa animació infantil. L'acte es va acabar amb la sortida de la Flama al costat de la Colla de Dolçainers i Tabaleters Els Traginers i la lectura del Manifest del Correllengua a l'Ajuntament de Pedreguer.

A continuació d'aquest acte i més entrada la tarda, el col·lectiu cultural de Pedreguer "Toca-la Sam" va inaugurar l'exposició 20 anys de Toca-la Sam, exposició que estarà al Casal fins a finals d'octubre.

El dissabte 30 de setembre i com a colofó ​​a aquests actes, a l'Espai Cultural de Pedreguer es va atorgar el XII Premi 2017 Casal Jaume I Pedreguer a "Valentes i Positives", grup de dones que després de plantar cara i superar la malaltia del càncer han demostrat el seu afany de superació formant un grup teatral en què tots els ingressos obtinguts en les seves moltes gales ha estat destinat íntegrament a Associació Contra el Càncer. Un cop lliurat el Premi, els assistents van poder gaudir de l'actuació del grup Musicants, amb una fusió de música mediterrània que va emocionar a tots els assistents.


El Casal agraeix a totes les persones que van assistir i van donar suport aquests actes del Correllengua 2017.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.