#Agenda2017Casal Programació abril 2017


El dijous 20 d'abril a les 18:30h presentem en el Casal el llibre "Contes Familiars", un projecte que naix de la necessitat d'oferir als xiquets i xiquetes una varietat de contes on puguen sentir-se identificats/des en la diversitat de les famílies actuals.

La col·lecció consta de 6 contes on els quals un/a xiquet/a és el/la protagonista que narra un dia qualsevol de la seua quotidianitat. Cada un/a d'ells/es té una família diferent i apareix en el conte com a part important en la seua vida emocional i afectiva.

Els títols de la col·lecció són:
1.Tinc dues mares 2.Tinc un pare i una mare 3.Tinc una mare 4.Tinc dos pares 5.Tinc dues famílies 6.El dia de la família

El fet de les diferències familiars es presenta dins d'una normalitat absoluta en les seues vides, i això és el que les autores volen transmetre.

Els contes van dirigits a un públic d´infants de 0 a 8 anys. Per llegir-los en família, a l´escola, i també per a primers lectors/es. Els contes no són aïllats; el fil conductor de la col·lecció és l´escola i en concret la classe del mestre Serafí on van tots les protagonistes. Al llarg dels contes i de manera transversal apareixen temes referents a la cultura, la música, el teatre, l'ús de la bicicleta ... La col·lecció acaba en un últim conte on es celebra a l'escola un dia de festa: "El dia de la família". Un dia molt especial on caben totes les famílies sense distinció de cap tipus. Un dia on hi ha molt que celebrar.

Les autores i escriptores del projecte som dos mestres de Primària: Antònia Cardona GavilàNatàlia Ferrús Blasco.

La il·lustradora és Alba Bla que amb la seua senzillesa i sensibilitat ha sabut donar vida a tots els personatges dels contes.El dissabte 29 d’abril el Casal Cultural Jaume I Pedreguer posarà a disposició d’aquells interessats  autobús Pedreguer - València amb motiu de la Manifestació “Televisió Sense Fronteres”

L’eixida de l’autobús serà des de la Parada d’autobusos de Pedreguer a les 15:30h i es tornarà una vegada finalitzat el concert “Televisió Sense Fronteres” que tindrà lloc en els Jardins de Vivers.

IMPORTANT: EL BITLLET NO INCLOU ENTRADA AL CONCERT I S’HAURAN DE COMPRAR PER SEPARAT

Preu bitllet dautobús: 10 (inclou anada i tornada a Pedreguer).

Mínim 48 persones, en cas de no arribar al mínim el Casal no podrà contractar aquest servei

Reserves: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Els bitllets es podràn adquirir en Casal Cultural Jaume I Pedreguer de dilluns a divendres de 19h a 21h (dissabtes, diumenges i festius tancat)Durant aquest mes d’abril es posaran a la venda les entrades per a l’obra “Apadrina un valencià” de Ferran Gadea.

Viure en esta terra i mantindre el trellat és cada vegada més difícil. Per això, Ferran Gadea ha 
creat la fundació ‘Apadrina un valencià’, dedicada a millorar la vida dels habitants de la Comunitat a través d’una eina fonamental: l’humor.

Interpretat per Ferran Gadea
Text: Diego Guill
Direcció: Carlos Amador
Cartell: Juan Ernesto
Fotografia: Miguel Barberá

Ferran Gadea (Burjassot1971) és un actor valencià i president de l'Associació d'Actors i Actrius Professionals Valencians des del 2009.

Naix al si d'una família de forners a Burjassot (Horta Nord), inicia el 1996 els estudis d'art dramàtic a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de València, llicenciant-se el 2000. Gadea ha desenvolupat la seua activitat actoral principalment al teatre, però també ha treballat al cinema i a la televisió, on ha guanyat gran popularitat entre el públic valencià sobretot després del seu paper a la sèrie "L'Alqueria Blanca" on interpreta el personatge de "Tonet".

Des de la presidència de l'Associació d'Actors i Actrius Professionals Valencians ha expressat l'esperit crític del sector davant les retallades pressupostàries de la Generalitat Valenciana cap al teatre valencià i Teatres de la Generalitat Valenciana

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.