Programació Casal 2016 desembre


Lartista de Pedreguer María Rosa Barber Jordà inaugura la seva exposició en el Casal el divendres 9 de desembre a les 20h. En aquesta exposició lartista mostra les tècniques que durant 6 anys ha emprat en les seves obres. Una representació de diferents formes dart com paisatges naturals, ciutats, art figuratiu, retrats i un ventall de inspiracions mostrades des de la tècnica de la pintora. Lexposició romandrà oberta en el Casal fins el 13 de gener de dilluns a divendres de 19h a 21hEl 2012 Òscar Antolí va completar els estudis superiors de Jazz i Música Moderna a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), la seua tesi final va estar dedicada a la música d'arrel, folk i tot allò relacionat amb les músiques tradicionals. Baix el títol "El clarinet en la música d'arrel i folclòrica a través d'una visió personal", la idea va ser crear un nou repertori influenciat per la música tradicional, des de Brasil als Balcans, incloguent-hi un toc de les terres de l'Ebre, en combinació amb el jazz.

Actualment està cursant un Màster en música turca al Codarts Rotterdam University of the Arts (Nederthlands), una institució reconeguda per tenir una llarga tradició en músiques d'arrel, amb una presència de grans músics i artistes entre els seu professorat (com en Kudsi Erguner en música clàssica otomana). A dia d'avui Òscar resideix a mig camí entre les ciutats de Vienna, Rotterdam i Barcelona, treballant especialment en les seues composicions, tocant el clarinet i aprenent el Ney. També forma part del quartet Woody Black 4tet, a més de treballar amb el seu projecte a quartet i amb l'ensemble.

En aquest concert ens presentarà una nova formació, amb la qual presentarà la seua idea musical. Un quartet al bell mig del jazz, la música mediterrànea i el flamenc. Comta per l'ocasió amb els músics, Rainer Maria Zehetbauer de Vienna a la guitarra, Elefterios Papadakis de Creta al baix elèctric i en Carlos "Vikingo" Ronda de València a la percussió.

COMPONENTS

Òscar Antolí - Clarinets

Rainer Maria Zehetbauer - Guitarra

Elefterios Papadakis - Baix elèctric

Carlos 'Vikingo' Ronda - Percussió

YOUTUBE

https://youtu.be/r4g8D4XepZQ Ensemble

https://youtu.be/-840jRnfkMI SoloAquest Nadal no ens oblidem dels més petits en el Casal i per a ells va dedicat un dia de programació especial.

17:30h Berenar Infantil

18:00h Festa Animació Infantil amb jocs, balls i molta interacció amb els més menuts

19:00h Visita dels Patges dels Reis Mags d‘Orient.Us recordem que l'exposició "Algunas Heroinas & El Gatito de Joey" de Pat Escoin esta en exposició en el Casal fins el 2 de desembre. La visió de Pat Escoin vocalista del grup Los Amantes de les seues eternes hèroïnes musicals i culturals.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.