Programació novembre 2016


AUTOBÚS PEDREGUER VALÈNCIA EL TRICICLE, HITS

Amb motiu de lactuació de El Tricicle el proper dijous 3 de novembre en Teatro Olympia de València, el Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza un autobús Pedreguer València per posar més fàcil que mai el que pugues gaudir amb un dels humoristes més prestigiosos del nostre país.

Plaç de reserves Bús + Entrada vençut.Algunas Heroinas y el Gatito de Joey de Pat Escoin.

Ja fa molt temps que volia dibuixar als meus heroïnes, dibuixar-les igualetes que en les seves fotos per a mi especials i favorites ... les que guardo per casa o he enganxades per la paret o igualetes que en les seves portades de discos per a mi més estimades. Com els tinc molt d'afecte, els meus dibuixos que són bojos, ràpids i emocionals sempre, aquest cop han estat metòdics i pausats, intentant captar-les i fer-les semblants a causa del profund respecte, i així el cap ha estat un tant per cent crec que igual a l'emoció amb què les he dibuixat ......

Elles són les cantants que m'han acompanyat a la banda sonora de la meva vida, elles són les que ho van fer primer .... les que ens van indicar el camí, les mestres. A mi des de sempre m'encanten les veus femenines, des de nena he practicat cantant amb elles sobre les seves cançons, aquí hi ha una petita mostra d'algunes, perquè no estan totes, les que més m'han influenciat. Com quan vaig començar a dibuixar-les vaig voler fer-ho cronològicament des del principi, no hi ha cap de les meves més recents admirades, que n'hi ha i són moltes .... les deixo per a una altra Expo potser .....

Ahhhhh i Joey se m'ha colat amb el seu gatet no cal que us expliqui per què ...

Una exposició de Pat Escoin amb Sesión DJ amb Pere Vegara el dia de inauguració Lexposició romandrà oberta en el Casal del 4 de novembre al 3 de desembre de dilluns a divendres de 19h a 21h.

+INFO: http://www.patescoin.com/Que la situació política actual es per a posar-se a plorar no cal ni explicar el perquè, per això volem ajuntar-nos, sopar, sentir-vos i saber que penseu, quin futur espereu daquesta situació cada dia més inexplicable. El proper 10 de novembre a les 21h volem tornarem a fer col·loqui amb vosaltres i encara que no es qüestió de broma, passarem una bona estona.

La beguda i els aperitius a càrrec del Casal.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.