El Casal Jaume I Pedreguer inicia l'activitat després de les vacances amb una programació centrada en el Correllengua

El Casal Cultural Jaume I de Pedreguer torna després de les vacances amb una agenda plena d'actes.

El Divendres 30 de setembre amb motiu dels actes del Correllengua, el Casal oferirà un berenar (obsequi de Supermercats Masymas). Després els més petits gaudiran amb la funció Conta Contes amb Paco Bertomeu i l'obra "La Punta De Roca". També els més petits podran pintar el mural Correllengua Pedreguer 2016. Un cop finalitzats aquests actes, es realitzarà el trajecte fins a l'Ajuntament amb la Flama on es realitzarà la lectura del Manifest del Correllengua 2016.

La música en directe també protagonitzarà la programació del Casal d'octubre amb Casal Fest 2016. El Dissabte 1 d'octubre a les 23: 30h al Rockòdrom de Pedreguer, al Casal organitza un concert amb la participació dels grups Pupil·les Dilatives, Deliri i Answer, aquests últims celebrant la seva gira 25º Aniversari en un concert exclusiu i inèdit en al País Valencià. Una festa a la que tots esteu convidats, ja que l'entrada es gratuïta.

Abans de començar el període de vacances, al Casal va estar exposada l'exposició "Sancho Panza Governador de Barataria", de l'artista local Ramón Pérez Carrió. Es van rebre moltes sol·licituds per poder tornar a gaudir de l'exposició ja que molts amics del Casal no van poder veure-la el poc temps que va estar oberta al públic. Per tal motiu, Ramón Pérez Carrió fa l'esforç per vosaltres perquè pugueu tornar a veure la seva obra que estarà exposada des del 06/10 al 28/10.

Podeu trobar més informació de la programació del Casal, tant a la seva web www.casalpedreguer.cat com en el seu perfil social Facebook.

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.