Programació juny'16 Casal


les imatges dun poble...

Últim mes dexposició. Aquest mes acomiadem l’exposició de l’artista local Paquita Gayà, que des de Maig tenim el plaer d’exposar en el Casal i estarà fins el 24 de juny.

La seua obra eleva la bellesa de racons quotidians, ens fa recordar, ens fa tornar a obrir els ulls i mirar llocs que hem observat milers de voltes i des dara no els entendrem igual. La bellesa simplement genuïna.

Lexposició estarà oberta al públic fins el 24 de juny de dilluns a divendres de 19h a 21h.El divendres 10 de juny a les 20h Natxo Tarazona en representació de l’ONG Metges del Món ens donarà a conèixer a la cruel realitat que milions de persones pateixen més prop del que ens pensem.

Natxo Tarazona explicarà la missió que va dur a terme en Metges del món que consisteix en una implementació de una recollida sistemàtica de dades de percepció de salut a nivell mundial i relacionada en el procés migrant, testimonis de vulneració de drets humans de les persones refugiades, tant al seu país en guerra, com a través de tot el procés migratori, i situació actual dels refugiats a la frontera de Macedònia en concret al camp d'Idomeni.

A més de sentir de primera mà la situació d’aquest poble volem que participes, volem que ens facen sentir, volen buscar solucions, perquè des d’ací sempre podrem ajudarActuació dEugeni Alemany el dissabte 11 de juny a les 20hores en Espai Cultural de Pedreguer.

Preu entrada: 5

Punts de venda anticipada:

Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Casa de la Cultura de Pedreguer

Pub Café Verdolaga

Pub Quatre Estacions

Organitza: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Reserves: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


El dimarts 28 de juny presentem en el Casal el llibre Sancho Panza Gobernador de Barataria amb il·lustracions del artista de Pedreguer Ramón Pérez Carrió. Edicions Linteo, 2015.

Amb motiu de la presentació les obres originals estaran exposades en el Casal fins el 1 de juliol.

 

+ informació sobre lautor: www.ramonperezcarrio.com

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.