Programació maig'16 Casal

El divendres 6 de maig a les 20h inaugurem l'exposició de Paquita Gayà en el Casal Jaume I Pedreguer.
Us convidem a gaudir del treball de l'artista Paquita Gayà, pintora i veïna de Pedreguer.
La seua obra eleva la bellesa de racons quotidians, ens fa recordar, ens fa tornar a obrir els ulls i mirar llocs que hem observat milers de voltes i des d'ara no els entrendem igual. La bellesa simplement genuïna.
L'exposició estarà oberta al públic fins el 24 de junt de dilluns a divendres de 19h a 21h.

El divendres 13 de maig a les 20:30h el Casal torna a convertir-se en un escenari a on gaudirem de l'actuació del grup Bea Estévez & Blaubarba.
Joves talents musicals que demostren en la seua gira en directe la qualitat d'un estil de música que cada dia té més adeptes.
Per aquest concert especial el grup Blaubarba compartirà escenari amb la saxofonista Bea Estévez presentant el seu nou projecte.
Un directe amb un repertori que passa per estils com el swing tradicional, el jazz contemporani, flamenc o el funy, contant tant amb composicions pròpies, com versions de coneguts artistes i versions de temes més actuals.
La formació esta integrada per, Bea Estévez (saxo alt), Jaume Guerra (contrabaix), Amadeo Moscardó (piano) i Tico Porcar (bateria).
Entrada gratuïta i servei de barra.
Us informem que estan a la venda entrades per a l’actuació d’Eugeni Alemany el proper dissabte 11 de juny a les 20hores en Espai Cultural de Pedreguer.
Preu entrada: 5€
Punts de venda: Casal Cultural Jaume I Pedreguer, Casa de la Cultura, Pub Quatre Estacions, Café Pub Verdolaga
Reserves: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Nota: En cas de canviar el recinte d'actuació per motius de força major, l'actuació es farà al Rockòdrom Pedreguer

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.