El Casal organitza IV ViViuTast de vins del terreny

El 2 d'abril es va celebrar en la Plaça de l’Amistat de Pedreguer IV Viviu Tast de vins del terreny. L’acte patrocinat per l’Ajuntament de Pedreguer, va ser organitzat pel Casal Cultural Jaume I de Pedreguer. Van col·laborar, Avellà Gràfiques, Rolser, Supermercats Masymas i així com la exel·lent participació del vinaters: Jordi Torres (B1), David Fornés (B2), Antonio Fornés (G1), Joan Durà (G2), Juan Ginestar (G3), Jaume Miralles (J1), Vicent Rodríguez (J2), Francisco Pérez (J3), Juan Roselló (J4), Josep Llorens (J5), Pere Andrés (C1), Jaume Durà (C2) i Pere Andrés (C3).

L’acte va ser presentat per la regidora de l’Ajuntament de Pedreguer Àngela Barber Carrió, que va agrair als organitzadors, col·laboradors i participants la seva labor.

Destaca la importància de tornar a mantindre viva la tradició de fer vi a casa i donar-ho a coneixer als més jòvens.
Abans de provar el vi i desprès d’un esmorzar d’embotits tradicionals , l’enòleg Tonet va explicar com estava organitzat el tast. Així com, quins eren els punt a seguir per provar els divuit vins que estaven preparats, amb ampolles totes iguals i marcades amb l’inicial del tipus de vi i un número correlatiu, per a que la gent puntués, si volia als fulls que s’havien repartit prèviament. Els vins presentats van ser de tres tipus, Blanc (B) Giró (G), Jove (J) Criança (C).

Una vegada acabat el tast, és van donar a conèixer els autors de cada vi. Tot i no ser un concurs, una vegada revisat els apunts dels tastadors i fet un sondeig orientatiu es va valorar positivament la qualitat dels vins d’aquest any.

Volem agraïr moltissim a tots els assistents per la seua implicació i als col·laboradors que fan possible aquest acte.

L'any que ve més! grin emoticon

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.