El Casal Cultural Jaume I Pedreguer us desitja bon nadal

El Casal Cultural Jaume I Pedreguer us desitja bon nadal...
Durant aquest 2015 que ara deixem hem organitzat mensualment una programació sempre pensada amb l'objectiu de oferir-vos una agenda cultural d'interès.

Presentacions de llibres, on grans autors han apostat pel Casal com a plataforma per donar a conèixer els seus projectes.

Molt orgullosos estem de "VIVIU tast de vins del terreny" que any rere any es consolida com una de les cites més interessants de la cultura vinícola de la nostra terra.

En pasqua organitzarem “l'Excursió poètica a La Forada”, una activitat que cada vegada suma un major nombre d'assistents amb la il·lusió de veure florir els ametllers amb música i poemes.

Aquest any ha estat un any de clara importància política, tant per les eleccions municipals com per la generals que es celebraran aquest 20 de desembre. Per a les eleccions municipals, és un honor que els partits polítics utilitzessin la seu del Casal per donar a conèixer els seus programes. També amb motiu de les eleccions municipals el Casal va organitzar el tradicional debat electoral amb la participació tant de tots els representants de les diferents formacions polítiques locals com de nombrosos veïns de Pedreguer que van acudir al debat.

També el teatre i la música en directe han estat protagonistes de la nostra programació, amb una gira de concerts de jazz que durant tot l’any han fet gaudir al públic assistent. La nostra aposta pel teatre va ser l’actuació de Xavi Castillo, que va tindre un gran èxit d’acollida i públic.
Volem destacar les exposicions que durant l'any han estat obertes al públic, i agraïm la confiança que els diferents artistes han dipositat al Casal per exposar les seves obres.

Per acabar , no voldríem oblidar-nos de la generositat que van mostrar els veïns i amics de Pedreguer que van tenir una espectacular acollida amb la campanya benèfica Guatemala 2015 que realitzarem per recaptar diners per a nens desfavorits de Guatemala, superant les expectatives inicials.

Aquests actes i molts més durant un any ple d'activitats, que encara que suposen molt esforç i treball, ho fem sempre amb la major il·lusió, perquè sempre ho fem per vosaltres.

Sense vosaltres el Casal no tindria sentit, pel que us volem donar les gràcies pel suport, la col·laboració, i sobretot fer possible que el aquest somni que es el Casal segueixi endavant.

Donem moltíssimes gràcies a tots els artistes, tècnics i gent que ha col·laborat en tots els actes organitzats pel Casal durant aquest any, per totes les facilitats mostrades.

A tots els mitjans de comunicació que ens ajuden a difondre la nostra programació. Als nostres patrocinadors BAR RESTAURANT LA CASSOLA, TANATORI SANT BONAVENTURA, BAR LA MUSICAL, DISTRIBUCIONES VICENTE Y ANTONIO TORRES, BAR PLAÇA, ROSELLÓ, BAR LA TARDOR, SUPERMERCATS MAS Y MAS, FUNDACIÓ SERVER I PÉREZ i GRÀFIQUES AVELLA, gràcies a ells la nostra feina es molt més fàcil.

I gràcies a vosaltres, per vindre als actes del Casal, per donar el vostre recolzament a una associació cultural que des de fa 17 anys treballa per apropar la cultura al nostre poble, moltes gràcies amics!

Us desitgem unes bones festes.”

Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.