PROGRAMACIÓ DESEMBRE 2015

Compartim amb vosaltres la programació de desembre 2015 del Casal. Us esperem en tots els actes.

“Multitud de cultures, religions, idiomes, climes, habitants,... tan diferents com la nit i el dia. Format principalment per ferro, oxigen, silici, magnesi, sofre, níquel, calci i alumini, elements que formen la creació més bella que mai a existit i llar de civilitzacions diferenciades sota l'amenaça de la globalització.”
Durant el mes de desembre es podrà visitar en el Casal l'exposició "MÓN".
Exposició que recull vivències fotogràfiques que amics del Casal han volgut compartir amb tots nosaltres. Podrem observar imatges espectaculars de llocs tan dispars del nostre planeta com L'Illa de Pasqua, Perito Moreno, Xina, Sud-àfrica i altres més...
L’exposició romandrà oberta de dilluns a divendres de 19h a 21h. Entrada gratuïta.

El divendres 11 de desembre a les 20h tenim el plaer de presentar en el Casal el llibre d'Enric Pellicer "Enllà del mar".
Després de nombrosos premis de poesia al Campello, Carcaixent i Catarroja, Enric Pellicer ha decidit publicar "Enllà del mar", una opera prima que combina poesia i relat curt i compta amb col·laboracions de luxe com l’escriptor Josep Piera, autor del pròleg:

“Enllà del mar és l'esperança del silenci. És un lloc imaginari. És un estat d’ànim, una mescla entre l’enyorança amarga i l’alegria. És la conversa entre el tu i el jo, entre l'ahir i el demà. És una conversa amb els records que m’han fet ser. És la carícia anhelada. És el bes trobat. El tot i el no-res. Enllà del mar és un espai quotidià, un crit de victòria, una vida entre llençols i un anhel de temps passats”.
Un llibre sobre el temps que passa, i sobre més, com ara el mar que mirem immens mentre, ara turbulent, ara en calma, ara en blau, ara en llum, ens mira als ulls, és sobre el que va aquest recull de frases lapidàries, de versos musicals i de proses poètiques que Enric Pellicer ens presenta. A banda del reconegut escriptor saforenc, també col·laboren en el llibre la política Ángela Ballester o els músics Joan Palomares (Prozak Soup) i Àlex Seguí (la Gossa Sorda), que s’encarrega del dissenys.
El llibre, d’un centenar de pàgines, és el fruit de dos anys de treball. Material nou, ficcions i reflexions estructurades en passat, present i futur. Un llibre que podrà adquirir-se en les llibreries de la comarca i en macondo.cat i el dia de la presentació, el pròxim divendres 30 d’octubre a les 20:30 h, al saló d’actes de l’Ajuntament de Bellreguard, i que comptarà amb l’actuació d’Adrián Malonda i Liuard.


El dimarts 22 a les 21h ens sentarem al voltant d’una taula i mentrés sopem parlarem del tot l’ocorregut en les eleccions generals 2015 del 20 de desembre.Amb l’esperança de que el sopar no ens senti malament comentarem les repercussions, el desenllaç i tot el que més destacat de les properes eleccions.El Casal posarà la beguda i les picaes, el sopar el porta cadascú.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.