PROGRAMACIÓ NOVEMBRE'15

Compartim amb vosaltres la programació de novembre del Casal Cultural Jaume I Pedreguer.


El divendres 13 de novembre a les 20h inaugurem l'exposició "MÓN".

Multitud de cultures, religions, idiomes, climes, habitants,... tan diferents com la nit i el dia. Format principalment per ferro, oxigen, silici, magnesi, sofre, níquel, calci i alumini, elements que formen la creació més bella que mai a existit i llar de civilitzacions diferenciades sota l'amenaça de la globalització.

El Casal ofereix durant els mesos de novembre i desembre l'exposició "MÓN". Exposició fotogràfica qeu recull paisatges de llocs del nostre planete com L'Illa de Pasqua, Perro Moreno, Xina, Sud-àfrica... fotos preses per amics del Casal de cedides per aquesta exposició.

La inauguració romandrà oberta fins els mesos de novembre i desembre de dilluns a divendres de 19h a 21h. Entrada gratuïta.El divendres 20 d'octubre a les 20:00h presentem el llibre "Plou sobre terrats submarins" de Joan Tur.

Dos supervivents nats raonen amb passió de les misèries de la seua existència des de les lliteres d'una freda sala d'urgències. Una jove obri una porta i s'enfonsa en un sinistre món desconegut. Un avi diu que plourà i fa anys que no ha deixat de fer-ho amb conseqüències inesperades. Un aprenent ens descriu amb vertadera ironia i vis còmica els secrets per a arribar a ser bruixot en el segle XXI. I un jove Dori ens revisa el mític llibre d'Oscar Wilde i l'hedonisme dels nostre dies. Són només cinc dels 28 relats que composen "Plou sobre terrats submarins"; la primera obra literària del periodista i escriptor Joan Tur (Piles). Unes històries que, a més, l'autor ens presente acompanyades d'impactants fotografies. 28 fotògrafs han participat per il·lustrar amb les seues imatges cadascun dels relats.

Quedeu convidats a la lectura i al seguiment del nou escriptor. Podem assegurar sense por a equivocar-nos, que seguirà aportant-nos noves obres.El divendres 27 de novembre a les 20:30h esteu convidats al concert de "Ramón Cardo & Els Nyora Boppers".

El Hard Bop és un estil musical de jazz que es va desenvolupar des de mitjan dècada dels cinquanta fins a mitjan dels seixant del segle XX. Cronològicament, segueix al cool i precedeix a les avantguardes jazzístiques (en concret al free jazz i jazz modal). Al seu moment va rebre també la també la denominació de East Coast Jazz, per oposició al West Cost Jazz.

Ramón Cardo (Godella), saxofonista des dels 15 anys, te una gran experiència relacionada amb el jazz. S'uneix en aquest projecte a Pepe Zaragoza - trompeta, gran music que ja ha tocat en anterior ocasions en el Casal, Roger Gutièrrez - bateria, Alberto Palau - piano, i Jaume Guerra - Contrabaix i baixista d'Obrint Pas, Ortxata Sound System i actualment en Zoo.

L'entrada al concert es gratuïta amb servei de barra a preus econòmics.

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.