Votacions junta directiva ACPV


ACORD DE PROCLAMACIÓ DE CANDIDATURES I DETERMINACIÓ DE LES DELEGACIONS TERRITORIALS HABILITADES PER A EXERCIR EL VOT ANTICIPAT

La Junta Directiva d’Acció Cultural del País Valencià en funcions, reunida el dilluns 5 d’octubre de 2015, ha acordat, a proposta de la Comissió Electoral i prèvia comprovació dels requisits establerts pels Estatuts i el Reglament Electoral de la nostra entitat, proclamar la validesa de l’única candidatura presentada per a la renovació dels càrrecs de la Junta Directiva, la qual es fa pública tot seguit.

Així mateix, amb la finalitat de facilitar la participació dels socis en el procés electoral, la Comissió Electoral ha determinat les delegacions territorials on els socis, d’acord amb la convocatòria d’Assemblea General Extraordinària per al proper 24 d’octubre, podran exercir el seu dret de vot de forma anticipada el dia 23 d’octubre.


CANDIDATURA A LA JUNTA DIRECTIVA 
D’ACCIÓ CULTURAL DEL PAÍS VALENCIÀ (ACPV)

Joan Francesc Mira, candidat a president
Escriptor i antropòleg, ha rebut nombrosos premis i reconeixements per la seua obra (Creu de Sant Jordi, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Premi Nacional de la Crítica, Premi Fuster d’Assaig...). Ha estat president d’ACPV.

Gemma Pasqual, candidata a vicepresidenta
Escriptora juvenil de reconegut èxit, és vicepresidenta al País Valencià de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), vocal de la Junta de Govern de la Institució de les Lletres Catalanes, membre del PEN i patrona de la Fundació Sambori. Ha rebut diversos premis (Samaruc, Barcanova, Benvingut Oliver...).

Ferran Suay, candidat a tresorer
Doctor en Psicologia per la Universitat de València, és autor de diferents publicacions sobre llengua i conducta. És vicepresident d’ELEN. Forma part de la Secció de Política Lingüística d’ACPV.

Toni Gisbert, candidat a secretari
Llicenciat en Història i Geografia, ha estat membre del BEA i del MOC. Treballa en ACPV, on ha exercit responsabilitats diverses.

Tomàs Llopis, candidat a vicesecretari
Catedràtic de literatura en ensenyament secundari, com a escriptor ha publicat llibres de caràcter didàctic sobre llengua i literatura, dos llibres de poemes i dues novel·les. Forma part de la Secció d’Ensenyament d’ACPV.

Eliseu Climent, candidat a vocal primer
Fundador d’ACPV, l’editorial Tres i Quatre, el setmanari El Temps i els Premis Octubre, té una llarga trajectòria com a promotor cultural. Ha rebut diversos reconeixements (Creu de Sant Jordi, Premi d’Honor de la Fundació Jaume I...).

Vicent Martínez Sancho, candidat a vocal segon
Professor jubilat de Física Teòrica de la Universitat de València, de la qual ha estat membre de la seua Junta de Govern. És autor de diverses publicacions científiques, així com de llibres d’assaig.

Juli Peretó, candidat a vocal tercer
Professor de Biologia de la Universitat de València, de la que va ser vicerector de Cultura, i delegat del president de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) a València. És autor de nombrosos articles i llibres científics. Coordina l’Espai Ciència a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Sandra Obiol, candidata a vocal quart
Professora de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València Ha col·laborat com a investigadora amb la Fundació Jaume Bofill. Forma part de la Junta Directiva de Valencians pel Canvi. És membre de la Junta del Centre Ovidi Montllor-ACPV d’Alcoi.

Carles Cortés, candidat a vocal cinquè
Doctor en Filologia Catalana, és professor de literatura a la Universitat d’Alacant i actual vicerector de Cultura de la mateixa. És autor de relat breu, novel·la, teatre i diferents biografies.

Maria Nebot, candidata a vocal sisè
Llicenciada en Filosofia, actualment estudia el curs de Tècnic Superior en Administració i Finances. Tot i la seua joventut ha estat secretària de l’IEC a Castelló de la Plana i portaveu de la plataforma unitària Castelló per la Llengua.

Maria Deltell, candidata a vocal setè
Tècnica Superior en Animació Sociocultural i estudiant de Sociologia. Membre de la Junta del Casal Jaume I de Monòver i de la Permanent de Joves d’ACPV.


RELACIÓ DE DELEGACIONS TERRITORIALS HABILITADES PER A VOTACIÓ ANTICIPADA EL DIA 23 D’OCTUBRE I HORARIS DE VOTACIÓ

Alacant - Hotel d'associacions del Centre 14 - C/ Lllauradors , 3ªplanta
De 18 a 20:00h

Casal d’ACPV d'Elx – Carrer Sant Jordi, 2
De 18h a 21h

Casal d’ACPV a Monòver - C/ Major, 142-baix
De 20h a 22h

Casal Jaume I-ACPV de Pedreguer – C/ València, 12-B
De 18h a 20h

Centre Ovidi Montllor – Casal d’ACPV d’Alcoi - C/ Vistabella, 8
De 18h a 21h

Casal d’ACPV d’Ontinyent – C/ Jaume I, 13
De 18h a 21h

Casal Fundació Jaume I-ACPV de Gandia - Dona Teresa, 2
De 18h a 21h

Casal Carcaixent – C/ Mestre Giner, 17
De 18h a 21h

Casal d’ACPV de Llíria-Camp de Túria - Av. dels Furs, 17, baix dreta
De 18h a 21h

Casal d’ACPV Vall Uixò – Carrer d’Almenara, 11
De 18 a 21h.

Casal d’ACPV de Castelló la Plana – C/ Mare de Déu de la Balma, 1
De 18 a 21h.

Casal d’ACPV de Vila-real – C/ Solades, 10
De 18 a 21h.

 


ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA I VOTACIÓ EL DIA 24 D’OCTUBRE A VALÈNCIA

València

Octubre Centre de Cultura Contemporània

C/ Sant Ferran, 12

De 17 a 20h.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.