TORNEM DE LES VACANCES! PROGRAMACIÓ OCTUBRE 2015

Hola a tots! Ja tornats de les vacances compartim amb vosaltres la programació del mes d'octubre 2015 que organitza el Casal Cultural Jaume I Pedreguer.El dijous 1 d'octubre a les 20h inaugurem l'exposició LA FOTO DEL ESTIU. Durant aquest estiu companys del Casal ens han enviat fotos de moments viscuts durant aquest calorosos mesos i és un plaer organitzar una exposició amb tots ells. La inauguració romandrà oberta fins al 6 de novemre de dilluns a divendres de 19h a 21h.


El divendres 2 d'octubre a les 20:30h els companys de TOCA-LA SAM presentaràn el TOCA-LA SAM FESTIVAL amb la projecció del documental "PUNK ATTITUDE". Hi haurà servei de barra.


DIVENDRES 9 OCTUBRE

17:00h BERENAR EN EL CASAL gentilesa de Supermercats Mas i Mas. PINTADA DE MURAL

17:45h Eixida de LA FLAMA junt amb la bandera del APLEC des de la Plaça de l'Amistat fins l'Ajuntament acompanyats per la SENYERA amb la COLLA DOLÇAINERS L'OCAIVE i BATUCADA KATUBA. LECTURA DEL MANIFEST DEL CORRELLENGUA 2015.

19:00h ESPAI CULTURAL. Actuació RECITAL DE POEMES a càrrec de NÚRIA FELIU junt amb la BANDA DE MUSICA DE PEDREGUER. Acte organitzat conjuntament per Centre Artística Musical i Casal Jaume I.

22:30h PÒRXENS. CONCERT DE ROCK. Amb l'actuació dels grups MEEEL + X-TENCIL.

Acte organitzat conjuntament per Toca-la Sam i Casal Jaume IEl divendres 23 d'octubre a les 20h Carles Enguix presentarà el seu llibre "L'EVEREST".

+info en www.carlesenguix.com

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.