Programació juny'15 Casal


El 26 de juny acomiadarem l'exposició de Julia Evans, que des de el 8 de maig hem tingut el plaer de tindre en el Casal.

Julia Evans es una artista que viu actualiment en Benidoleig (Alacant), professora i encarregada de l'escola d'art Arthouse de Benidoleig.

Entrada gratuïta.

+info:

www.juliaevansartist.com

www.arthouseonline.netEl divendres 12 de juny presentem en el Casal el llibre d'Andreu Mut "Més que meló!"

Sinopsi

Més que meló! és fruit (amb òbvia redundància) d’una tornada a la terra. Els vint-i-cinc poemes il·lustrats que trobareu ací són un seguici de tots aquells regals saborosos que la natura i la suor de la nostra gent ens porta a la boca des que les taronges tardanes desapareixen dels camps de la terreta, just abans que comence la primavera, fins que les mandarines primerenques ens avisen que l’estiu ja s’ha acabat. Així, doncs, en Més que meló! teniu un cabasset ple de dibuixos i versos satírics, embolicats en humor valencià, per tal que ompliu els vostres ulls amb coses rodonetes, dolces i ben sucoses… Bon profit i llepeu-vos els dits!

Autors

Andreu Mut és la punxa que se li va quedar clavada al meu padrí, el boticari d’Ondara, quan es va mudar al seu nínxol en la partida Alfatares sense haver tingut cap nét que es diguera com ell. Així, l’adopció d’aquest pseudònim és una espècie de reconeixement, un quasihomenatge, a la primera persona que va estendre la meua imaginació infantil més enllà “del que tocava” amb succeïts, reals o inventats, amb les seues contarelles i molts, potser massa, acudits de vell. Durant tots  aquests anys he recitat els meus versets en certàmens amateurs de tot tipus i, sobretot, en festivals menudets, bars, locals d’associacions diverses, ateneus o qualsevol lloc on hi hagués una barra susceptible de servir begudes alcohòliques de poca o molta graduació. L’any 2013 es va publicar Bunyol sense forat, un recull de versos humorístics al voltant del bon menjar i el mal beure.

Abel Jiménez. La meua dedicació artística va començar fa uns vuit anys, tres o quatre de forma professional. He treballat per a Anorak Magazine, BubbleMag i Kireei, també per a Publications for Pleasure. He participat en exposicions col·lectives i n’he fet una d’individual que es deia “Lo Country”. Sóc coeditor a Paiorfa, una editorial de fanzines i publicacions destinades als més menuts.

Enllaç venda del llibreCom a comiat abans de les vacances els Casal us convida al concert de Jazz a càrrec de Joan Saldaña Jazz Project, que es celebrarà en la seu del Casal en C/Valencia, 12B el proper divendres 26 de juny a les 20:00h.

Formació:

Joan Saldaña, saxo

Vicent Pérez, trombó

Mario Fierro, piano

Javi Pérez, contrabaix

Simone Zaniol, bateria

Entrada gratuïta + servei de barra a preus econòmics.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.