Fes la teva pregunta als candidats de les eleccions municipals 2015 de Pedreguer

Us convidem a participar al debat que se celebrarà el proper dijous 21 de maig a la Sala Rockòdrom a les 22:00h amb la presència de tots els candidats a les eleccions municipals 2015. Per a això envieu-nos aquelles preguntes que us agradaria que els formuléssim als candidats.

Podeu enviar les vostres preguntes comentant aquesta notícia des de l'apartat "comentaris", en facebook en el esdeveniment que hem creat i per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Agraïm tot el respecte possible en les vostres preguntes i us animem a donar a conèixer les vostres preocupacions als candidats abans de les eleccions.

Comentaris  

 
#2 participació 14-05-2015 06:43
Hola
Aquests 4 anys l'ajuntament ha fet una important tasca per la participació (s'ha de dir que no ho tenien massa difícil, perquè aquesta no era massa alta abans). M'agradaria saber la postura dels grups que es presenten al respecte i si es mantindran mesures com els pressupostos participatius, per exemple.
Gràcies
Citar
 
 
#1 Activitat física i esport 06-05-2015 12:55
Quines propostes teniu per a fomentar la pràctica d'activitat física i esportiva, especialment per als més menuts per augmentar la seva iniciació i participació?
Citar
 

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.