El Casal organitza autobús el 25 d'abril per a la manifestació "Comença el futur" i el festival "Festa pel canvi"

MANIFESTACIÓ 25 ABRIL "COMENÇA EL FUTUR"


Acció Cultural anima els valencians a celebrar la diada i manifestar-se amb il·lusió.

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) celebrarà el proper dissabte 25 d'abril la diada del País Valencià en un context molt important per a la nostra societat. En aquest sentit, la diada marcarà l'inici del futur que permetrà al País Valencià eixir de la crisi econòmica i social, posar fi a la discriminació lingüística i cultural, i recuperar la nostra dignitat com a poble.

És per això que la convocatòria del 25 d'abril és una crida a començar el futur, i a fer-ho amb il·lusió i esperança. S'obre una etapa marcada pel diàleg i el consens, amb espèrit positiu, que ens permetrà dissenyar entre tots una via de recuperació com a país i com a societat. Va ser precisament en aquesta línea que Acció Cultural va presentar el passat 11 de març el programa de política lingüística consensuat amb les universitats valencianes, en un acte centrat en les propostes que han de fer possible la fi de la discriminació dels ciutadans valencians per raó de llengua o cultura.

Acció Cultural celebra que el poble valencià haja decidit trencar amb el passat, amb la censura, la corrupció, la crisi, la persecució de la llengua i la cultura i les mesures antisocials. Ja és hora de passar pàgina i ignorar els intents de retornar-nos a un passat de conflictes artificials que han dividit la societat valenciana en benefici d'uns pocs. Ja és hora de començar a caminar cap al futur.


En acabar la manifestació gaudirem del concert "FESTA PEL CANVI" amb els grups, ELS CATARRES, LA GOSSA SORDA, LOS CHIKOS DEL MAIZ, ZOO, EL DILUVI i TRAFICANTS DE SUCRE a les 20:30 en Alboraia.A continuació es detallen punts de venda anticipada:

PREU ENTRADES ANTICIPADES: 12€

València: La Murta, Ca Revolta, Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Xàtiva: Llibreria la Costera.

Gandia: Llibreria la Gavina.

Online: https://www.onetwotix.com/els-catarres-festa-pel-canvi-25-dabril-2015

PREU ENTRADA EN GUIXETA: 15€


AUTOBÚS CASAL CULTURAL JAUME I PEDREGUER:El Casal Cultural Jaume I De Pedreguer posa a disposició per aquells interessats de servei de autobús segons es detalla:

PREU AUTOBÚS: 10€ (El preu no inclou entrada concert "Festa pel canvi")

EIXIDA: 15:30h
PEDREGUER - VALÈNCIA

en acabar manifestació
VALÈNCIA - ALBORAIA concert "Festa pel canvi"

al finalizar tornada a PEDREGUER

Mínim 48 persones, en cas de no arribar a aquest mínim el Casal no podrà posar a disposició autobús.


Podeu trobar més info al esdeveniment facebook que hem creat per a l'ocasió i en www.acpv.cat


Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.