Programació març'15

El Casal presenta per aquest mes de març una programació variada. A continuació es detallen els diferents actes que conformen la programació d'aquest mes.

El divendres 6 de març a les 20h es presenta en el Casal el llibre "Paraules en xarxa", possiblement un dels primers llibres en la nostra llengua que naix arran d'un grup d'una xarxa social, el grup Rescatem paraules de l'oblit. Els usuaris que han dit i diuen paraules o expressions que consideren que cal "rescatar" per raons diverses. Juli Jordà, assesor lingüístic i membre del grup, va tindre la idea d'aplegar la informació i fer-ne un llibre. Mitjançant el micromecenatge, més de 300 mecenes, va poder dur a terme l'edició del llibre que ara es presenta en Pedreguer. "Paraules en xarxa" és un llibre ple de curiositats, dites, receptes de cuina, cançons, records, olors, saviesa popular... i sobretot de les paraules que la gent s'estima. Un llibre que naix dels parlants de la nostra llengua.

El dissabte 21 de març a les 9:30h els amants dels vins tenen una obligada participació en VIVIU 2015 III TAST DE VINS DEL TERRENY. Esdeveniment que, com des de fa anys, organitza el Casal Jaume I en els Pòrxens. El preu de l'esmorzar son 10€, la inscripció dels elaboradors de vi son 8€ (el preu inclou lot per al tast. Hi han tickets a la venda al Casal. Col·labora Supermercats mas i mas, Rolser i Gràfiques Avellà.

Diumenge 29 de març es celebra "l'excursió poètica a La Foradà, un viatge en el camí". A continuació es detallen preus de les inscripcions:

Excursió 3€ (xiquets gratis)

Dinar + excursió xiquets 7€

Dinar + excursió 18€

Dinar + excursió socis Casal 16€

El interessats contactar en el email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o en el telf 629 685 467 Anna Aurora.

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.