Programació gener'15 Casal

Després d’uns nadals en els quals esperem que hagis carregat les piles per aquest 2015 el Casal Cultural Jaume I Pedreguer et presenta la programació per aquest gener 2015. T’esperem!

Mitjan el segle XIII, les valls més septentrionals de la muntanya alacantina eren un vesper, una illa d’Islam rodejada per un embravit mar de cristianisme. Els feudals anhelaven sotmetre-la, però La Muntanya era un castell de roca, alt i fort, i resistia. Foren anys de pactes breus, de fortaleses preses i lliurades per la força, de treves, emboscades i escaramusses entre les tropes de Jaume I i els partidaris del visir Al-Azraq, El Blau. La conquesta de Jaume I com mai no te l’han contada. Col·labora CEP Centre Excursionista de Pedreguer

La missió és el compromís de crear projectes de formació, comunicació i sensibilització social innovadors a través de l'aprenentatge estimulant i proactiu, per tenir un impacte positiu en el desenvolupament de les persones. Utilitzo els recursos més eficaços de la sociologia, el màrqueting, l'orientació laboral, la dinamització comunitària... per aconseguir els objectius. La visió de la societat és que estem vivient un "Canvi climàtic del Mercat Laboral". Oferir eines de coneixement i aprenentatge que permetin una millor adaptació als canvis veloços, no és una opció, és una necessitat per a la supervivència. Volem que totes les persones participin en el projecte comú de construir un present dinàmic que ens porti a un futur millor. L'enfocament és humanista, es tracta d'empoderar a les persones: "integrar i equlibrar totes les relacions rellevants d'una persona amb l'ocupació, amb el seu entorn i amb si mateixa perquè tot treballi en la mateixa direcció". Estem en un temps ple d'oportunitats pel qual tingui la informació adequada.


Des de desembre tenim el plaer de tindre en el Casal ELEMENTS, exposició de Jordi NN. Si encara no l'has vista, estarà oberta al públic fins 30 de gener.

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.