Jazz contemporani: concert d'Isaac Martín i Blaubarba en el Casal

El proper divendres 5 de desembre a les 20:30h, el Casal organitza un concert de jazz contemporani amb la participació de Isaac Martín i Blaubarba. La formació d'aquest projecte conjunt la composen: Isaac Martín (guitarra), Amadeo Moscardó (teclat), Tico Porcar (bateria) i Jaume Guerra (contrabaix).

Isaac Martín, nascut a Alacant, comença la seva formació a València i Barcelona amb músics com Joan Soler i Riqui Sabatés. Es muda a Madrid i participa en diversos projectes compartint escenaris amb músics com Jorge Pardo, Adrián Alvarado i Larry Martin entre altres. En 2008 comença els seus estudis en el conservatori de Rotterdam 8Codarts) i en 2013 es gradua en l'especialitat de Guitarra de Jazz. Durant aquest període rep classes magistrals de Barry Harris, Jason Habiten, Joe Cohn, Jerry Bergonzi, Dave Santoro, John Hart, etc i participa en projectes com INMAA project, Quartet Nou i Maite Neri Trio i lidera IMQuartet.

Blau Barba és un trio de jazz contemporani nascut a la tardor de 2014 a València. Està format per Amadeo Moscardó (teclat), Tico Porcar (bateria) i Jaume Guerra (ex Obrint Pas i contrabaix).

L'entrada es gratuïta i hi haurà servei de barra a preus econòmics. Comença el pont de desembre de la millor manera amb el Casal.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.