El Casal ofereix una agenda plena d'activitats a l'octubre

Una agenda plena d’actes marca al inici de la activitat del Casal Jaume I de Pedreguer una vegada tornats de les vacances. Exposicions, activitats infantils, concerts i un viatge a Praga marquen la programació organitzada pel Casal per aquest mes.

Començant els actes programats d’aquest mes, el dijous 2 d’octubre es va inaugurar en el Casal l’exposició “gravats de Josepa Gilabert” artista de Pedreguer. L’exposició romandrà oberta al públic fins el 31 d’octubre.


Divendres 3 d’octubre amb motiu de la lectura del manifest del Correllengua 2014, el Casal va organitzar actes per els més menuts. La vesprada va començar amb un berenar gentilesa de Supermercats masymas i pintada de mural. Tot seguit Paco Bertomeu i Josep van interpretar el conte “Aladi i la llàntia mervallosa” fent participi a tot el públic que va gaudir molt amb l’actuació. Per finalitzar aquests actes del Correllengua 2014 i acompanyats per la Colla dels Traginers va eixir la Flama des del Casal fins l’Ajuntament a on es va fer lectura del manifest del Correllengua 2014. El recorregut va finalitzar tornat un altra volta al Casal.


Per acabar aquest cap de setmana d’actes el dissabte 4 d’octubre en l’Espai Cultural de Pedreguer es va fer entrega del guardó Casal Jaume I Pedreguer 2014 a la Colla de dolçainers els Traginers, en la seva representació va recollir el premi el seu president Nadal Fornés Cantó. Els traginers es una agrupació musical que des de fa anys representa i dona a conèixer amb les seues actuacions tant nacionals com internacionals la tradició, l’art i la cultura de les nostres arrels. La vetllada va finalitzar amb un concert de la Coral Giner de la Societat Coral el Micalet, a on el públic assistent va poder gaudir d’una de les corals amb més rellevància en l’actualitat


Com a colofó d'aquestes activitats, durant el pont d'octubre el Casal Cultural Jaume I Pedreguer va organitzar un viatge a la ciutat de Praga (República Txeca). Durant els dies 9, 10, 11 i 12 d'octubre a més de descobrir la ciutat de Praga van visitar el camp de concentració de Terezin de Litoměřice, una de les ciutats més antigues i imporants de la República Txeca.


Per fer el viatge una experiència el més enriquidora possible turística i culturalment, durant tota la visita es va contar amb guia personal que va explicar tot el relacionat amb les costums, cultural i altres aspectes històrics de la ciutat de Praga. Quatre dies inoblidables a Praga, ciutat a on la seva bellesa i patrimoni històric la converteixen en una de les vint ciutats més visitades del món.


Tots els assitents van quedar molt contents gaudint molt d'aquesta experiència. El Casal espera organitzar altres viatges amb la esperança de repetir el mateix èxit de acollida.

L'organització li dona les gràcies a Rosa Delma, a tots els participants que han confiat en el Casal per gaudir d'aquest viatge i a tots els que col·laborat en la organització d'aquest viatge.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.