El Casal recull signatures en defensa d'un servei públic de ràdio i televisió en valencià

PERQUÈ VOLEM I NECESSITEM UNA RÀDIO I TELEVISIÓ PÚBLIQUES EN VALENCIÀ !!!Iniciativa Legislativa Popular (ILP) és una eina que permet a la ciutadania proposar noves lleis o canvis en la legislació vigent (la democràcia participativa pren així forma). Concretament un grup de ciutadans constituïts en Comissió Promotora poden presentar una proposició de llei davant les Corts. 

La ILP en defensa d'un servei públic de ràdio i televisió en valencià reinvida el dret col·lectiu del poble valencià a rebre i comunicar idees i informació en llengua pròpia a través de mitjans de comunicació audiovisuals. A més, la ILP constata que després del tall de les emissions de RTVV la valenciana es l'única autonomia amb llengua pròpia que no disposa de mitjans públics per a la seua difusió. L'ús i la promoció del valencià implica la defensa de la identitat, els valors i els interessos del poble valencià i del seu patrimoni cultural.

Amb aquest motiu en el Casal Jaume I er de Pedreguer estem recollint signatures per donar suport a aquesta iniciativa. Així que si tens un moment i vols recolzar aquesta proposta passa't pel Casal Jaume I de Pedreguer i ajuda a canviar la situació amb la teva signa.

Si coneixes a persones que vullguen recolzar aquesta proposta pots demanar-nos plecs de signatures.

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.