Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Obert el termini d'inscripcions per a la 5ª Excursió Poètica a La Foradà

Un poema en el camí

“Una travessia per la naturalesa, envoltat per cirerers en flor engalanats amb poemes que t’acompanyaran en una experiència on et retrobaràs amb les nostres arrels en un marc incomparable com es La Vall de Gallinera”

Ja està obert el termini d'inscripcions per a la Excursió Poetica a La Foradà del proper diumenge 26 de març.

Inscripcions

Excursió Adults

3€

Excursió Xiquets

Gratis

Dinar + Excursió Adults

18€

Dinar + Excursió Xiquets

7€

Dinar + Excursió Socis Casal Adults

16€

Suplement 1€ segur (per a persones NO FEDERADES)
Inscripcions fins 17 de març

Per a confirmar subscripció enviar a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , Nom i cognoms, DNI i data de naixement

 

#Agenda2017Casal Programació febrer 2017


Exposició de lalumnat de Taller d'Adaptació Sociolaboral ADIMA. Des del passat 20 de gener tenim el plaer dacollir en Casal Cultural Jaume I Pedreguer lexposició de pintura de lalumnat de Taller dAdaptació Sociolaboral ADIMA. Lexposició romandrà oberta de dilluns a divendres de 19h a 21h fins el 24 de febrer.


Els Joguets de Dénia. Les veus i a els colors de la memòria és el títol del documental que per primera vegada analitza l'auge i declivi d'un sector industrial clau per a l'evolució de la ciutat de Dénia.

El treball es presentarà el proper divendres 24 de febrer  a les 20 hores en Casal Cultural Jaume I Pedreguer.

Durant la projecció hi seran presents els seus autors, el periodista denier Pau Ivars Cabrera i els seus excompanys en Radiotelevisió Valenciana, el realitzador Vicente Sanz Taberner i l'operadora d'equips Mònica Zamora Armero, que han aconseguit a través d'un meticulós treball de muntatge que algunes fotografies de principis del segle XX cobrin ara vida a la pantalla. "La nostra intenció era recuperar la memòria d'aquest episodi brillant en la història de Dénia que és molt menys conegut del que hauria si tenim en compte que ha estat fonamental en la història contemporània de la nostra ciutat", expliquen els seus autors. Per això han utilitzat imatges antigues i actuals, però fonamentalment destaquen les entrevistes realitzades a persones relacionades amb aquesta indústria. Entre ells, Manolo Noguera, Jaume Sendra, Toniquín Carrió o Rosario i Juan Carlos Carrió; investigadors com Maite Carrió i Roser Cabrera, autores del llibre Els joguets de Dénia, un segle d'activitat industrial i Josep Gisbert, director del Museu del Joguet de Dénia i autor de diversos articles sobre la temàtica. Són només alguns dels testimonis que participen en aquest documental, que al llarg de 55 minuts acostarà els espectadors a un període de la història de Dénia que sembla molt més llunyà del que en realitat


Un poema en el camí

Obertes Inscripcions per Excursió Poètica a La Foradà

Incripcions (fins 17 de març)

Preu Excursió Adults - 3 (xiquets gratis)

Excursió + Dinar Xiquets - 7

Excursió + Dinar Adults - 18

Excursió + Dinar Adults (socis Casal) - 16

Segur per a persones No Federades - 1

(Casal Cultural Jaume I Pedreguer contractarà un segur amb motiu

daquesta activitat per a totes aquelles persones no federades i sense segur)

Eixida: 09:30h Des de Placeta de Benissivà

Dades necessàries per inscripció: Nom i Cognoms, DNI i data de naixement

Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / 629 685 467

Conferències amb motiu de la Consulta Ciutadana de Pedreguer en relació a Actes Taurins

Amb motiu de la consulta ciutadana que durant aquesta setmana estem votant en Pedreguer lAssociació Animalista Els Poets i lAssociació Cultural Passió Pels Bous van fer dues conferències en el Casal Cultural Jaume I Pedreguer.

El dissabte 7 de gener a les 18h Associació Animalista Els Poets va organitzar una conferència en la que van intervindre Raquel Aguilar (candidata al Congrés per el Partit Animalista PACMA), Jesús Frare (membre de Folgança dAlgemesí) i José Enrique Zaldivar (President dAVATMA - Asociación de Veterinarios Abolicionistas de la Tauromaquia) amb la presentació de Sara Puigcerver (membre del Partit Animalista Els Poets).

Mentrés que la conferència a càrrec de lAssociació Cultural Passió Pels Bous es va celebrar el dilluns 9 a les 20h i van intervindré Julio Franch (President Associació defensa de les tradicions de bous al carrer de la Comunitat Valenciana), Julio Sedeño (Veterinari), Alberto Ballester (Torero), Pedro Noguera (Ramader) en una conferència presentada per Esteban Pons (membre dAssociació Cultural Passió Pels Bous).


El Casal Cultural Jaume I Pedreguer vol agraïr a les dos associacions tota la col·laboració en aquestes conferències.

Us recordem que podeu participar en aquesta consulta amb votació presencial en la Casa de la Cultura de Pedreguer  i en una taula que es posarà per l'ocasió dissabte 14 en el mercat de Pedreguer, també podeu fer-ho online en www.pedreguerparticipa.com

#Agenda2017Casal Programació gener 2017


En aquesta exposició lartista de Pedreguer María Rosa Barber Jordà mostra les tècniques que durant 6 anys ha evolucionat en les seves obres. Representació de variades formes dart com paisatges naturals, ciutats, art figuratiu, retrats i un ventall de inspiracions mostrades des de la tècnica de la pintora. Lexposició romandrà oberta en el Casal fins el 13 de gener de dilluns a divendres de 19h a 21hDissabte 7 de gener a les 18h lAssociació Animalista Els Poets realitzarà conferència amb la participació de Raquel Aguilar (PACMA), Jesús Frare (Folgança) i vídeo conferència amb José Enrique Zaldivar (President dAVATMA) a on exposaran els seus arguments amb motiu de la Consulta ciutadana sobre actes taurins en Pedreguer.Dilluns 9 de gener a les 20h lAssociació Cultural Passió Pels Bous realitzarà conferència amb la participació de Julio Sedeño (Veterinari), Alberto Ballester (Torero), Pedro Noguera (Ramader) i Andrés Ortolà Andriu (Retallador) a on exposaran els seus arguments amb motiu de la Consulta ciutadana sobre actes taurins en Pedreguer.


 


El divendres 20 de desembre a les 20h lalumnat de Taller d'Adaptació Sociolaboral ADIMA inaugura exposició de pintura en el Casal. Es un plaer per el Casal poder acollir aquestes obres nascudes per la superació duns artistes que les omplin de il·lusió. Lexposició romandrà oberta de dilluns a divendres de 19h a 21h fins el 24 de febrer.

Casal Cultural Jaume I Pedreguer us desitja bon Nadal i feliç 2017!

Casal Cultural Jaume I Pedreguer us desitja bon Nadal


També et convidem a participar en la programació que hem preparat per aquestes dates nadalenques.


Pàgina 18 de 34

En llinea

Tenim 14 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.