Casal Cultural Jaume I Pedreguer

#Agenda2018Casal Programació MARÇ 2018

Programació març2018

Exposició Març

Inauguració dijous 1 de febrer

Said Ben Sal·lah

Hora: 20:00h

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

El dijous 1 de març a les 20h inaugurem l’exposició de Said Bensalah.

L’exposició estarà fins finals d’abril en el Casal oberta al públic de dilluns a divendres de 19h a 21h

SAID BEN SAL.LAH LA FORÇA DE L ́AUTENTICITAT

Diferents son les eines que empra Said a l’hora de la seua creació sigui a l‘obra bidimensional o a la tridimensional, és cert que ha estat més bolcat a la primera branca expressiva però no per això ha deixat d‘investigar la tridimensionalitat tal com ha demostrat a diferents exposicions i en particular a la magnífica exposició a l’Espai Lambert a Xàbia a finals del 2016.

La bidimensionalitat ve representada per les obres realitzades sobre paper o sobre llenç amb bolígraf i retolador permanent o retallant acuradament fulles de ficus. En tots els casos l’univers és el mateix que podríem emmarcar sota la estètica de “l’art brut”, una expressió la del nostre autor d‘arrel simbòlica que ens parla d’universos d’autenticitat, de vegades inquietats, pulcrament realitzats i amb una gran càrrega d’emoció continguda, de fantasia onírica.

EXPOSICIONS:

2011: Casal de la Música Gata, colectiva. Casal de la Musica Gata, colectiva. Espai Bidimensional. Art Al Vent, Gata. Casa del Cable, colectiva. 19 Art Conteporani.

2012: Marina Art, Gata. Colectiva. Casal de la Muisca, Gata. Colectiva. Art al Vent, Gata.

2014: Corral del Pato, Individual

2016: Casal de la Musica Gata, Colectiva. Museu de Xalo, Individual – Natura Salvatge. El Prado. Ondara – Colectiva. Casal de la musica. Gata – Colectiva Art Al Vent – Gata Ca Lambert – Xabia. La Magia dels arbres-  Individual

2017: Al Pati, Centre d’ART – Jesus Pobre- Connexió, Ca Revolta, Valencia – Colectiva, Casal de la Musica Gata- Colectiva, Art al Vent – Gata, La Torre Medieval – Verger, Individual – La Mare Terra, Centre d’Art l’Estacio- Denia- Colectiva


divendres 9 de març

Qüestions de gènere Conferències Taller

“Ni muses ni sotmeses: codis nous des de l’art i la publicitat”

Irene Ballester

Hora: 20:00h

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Xerrada “Ni muses ni sotmeses: codis nous des de l’art i la publicitat” a càrrec d’Irene Ballester dins del cicle conferències tallers “Qüestions de gènere”.


És Doctora en Història de l'Art per la Universitat de València l'any 2010 i va realitzar un màster universitari en Investigació Aplicada en Estudis Feministes, de Gènere i Ciutadania en la Universitat Jaume I de Castelló l'any 2003. Com a docent, ha impartit cursos i classes a la Universitat d'Alacant, Universitat de València, Espai d'Art Fotogràfic, Universitat Jaume I, Fundació Fiart o Centre d'Estudis Casa Lamm. A més ha participat en diversos tribunals de màster i projectes de recerca, congressos i conferències i ha estat jurat en diversos certàmens de la Universitat de València i Alicante. Va rebre, entre altres, una beca d'Investigació Doctoral atorgada per la Secretaria de Relacions Exteriors de Mèxic i una Estada d'Investigació a l'Institut d'Investigacions Estètiques de la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic. A més ha estat revisora ​​externa de les revistes Dossiers Feministes i Asparkía publicades per la Universitat Jaume I de Castelló, de la revista Anagrames, Universitat de Medellín a Colòmbia, correctora externa de la revista Cultura i religió, Universitat Arturo Prat a Santiago de Xile i coordinadora de la secció Art i feminismes a la plataforma de formació on-line Feminicidio.net.1 3 Els seus estudis se centren en dones artistes i en la representació del cos de la dona. Ha publicat un llibre sobre la representació extrema del cos de la dona titulat El cos obert. Representacions extremes de la dona en l'art contemporáneo.4 Ha estat directora a la Comunitat Valenciana del Festival Mirades de Dones de l'associació MAV en l'any 2014 5 Com activista social és la coordinadora de la plataforma web activista Acció Contra Violència de Gènere (ACVG), membre de Dones en les Arts Visuals MAV i de l'Associació Valenciana de Crítics d'Art (AVCA) .6 7 El 4 d'abril de 2017 va participar com a ponent, al costat d'altres cinc dones, al Parlament Europeu analitzant la visió estereotipada de la dona en el món publicitari, van abordar des de la seva disciplina el panorama actual de l'objectualització de la dona en la publicitat i, a més van coincidir en la necessitat de canviar una situació «clarament denigrant» i una visió «manifestament irreal» de la mujer.8 Segons les paraules de Ballester a l'Eurocambra, "Aquesta representació no digna de les dones és el que volem eliminar. Aparèixer des tirades a terra, violentades, totalment passives"


diumenge 25 de març

Un poema en el camí - 6ª Excursió Poètica a La Foradà

Hora d’eixida: 09:30h des de Placeta de Benissivà (La Vall de Gallinera)


EXCURSIÓ POÈTICA A LA FORADÀ · DIUMENGE 25 DE MARÇ

A partir del 26 de febrer tots els interessats podran inscriure per a la 6ª Excursió Poètica a La Foradà que aquest any es celebra el diumenge 25 de març.

Sisena edició d'una activitat que s'ha convertit en una cita imprescindible per admirar un dels paisatges més bonics de la nostra geografia com es La Vall de Gallinera. Una excursió que no oblidaràs, engalanada per cirerers en flor i acompanyats per poemes durant la travessia.

Tota la informació d'inscripcions

 

#Agenda2018Casal "Qüestions de gènere", Horaris definitius

#Agenda2018Casal #QüestionsDeGènere
Després dels canvis de dates per diversos motius, us anunciem els HORARIS DEFINITIUS amb motiu del cicle de Conferències Taller "Qüestions de gènere".


Lamentem els canvis sorgits i us esperem en aquestes xerrades tan necessàries per ajudar-nos a conviure en una societat de respecte i igualtat.
Aquestes conferències estàn organitzades per Comissió d'Igualtat. Ajuntament de Pedreguer, Ajuntament de Pedreguer i Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Obert el termini d'inscripcions per a la 6ª Excursió Poètica a La Foradà "Un poema en el camí"

EXCURSIÓ POÈTICA A LA FORADÀ 
DIUMENGE 25 DE MARÇ

A partir del 26 de febrer tots els interessats podran inscriure per a la 6ª Excursió Poètica a La Foradà. Sisena edició d'una activitat que s'ha convertit en una cita imprescindible per admirar un dels paisatges més bonics de la nostra geografia com es La Vall de Gallinera. Una excursió que no oblidaràs, engalanada per cirerers en flor i acompanyats per poemes durant la travessia.


 

Tots els interessats podeu acudir al Casal en horari de dilluns a divendres de 19h a 21h o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la amb el nom i cognoms de les persones interessades, Dni i data de naixement (per gestionar el segur en cas de no tindre) a més de comunicar el tipus d'inscripció que voleu, si "Excursió" o "Excursió + dinar".

 

PREU INSCRIPCIONS:


Inscripcions i pagaments fins 16 de març

Preu Excursió Adults · 5 € (menors de 12 anys gratis)

Excursió + Dinar Xiquets · 10€
Excursió + Dinar Adults · 20€
Excursió + Dinar Adults (socis Casal) · 17€

Segur per a persones No Federades · 2€
(Casal Cultural Jaume I Pedreguer contractarà un segur amb motiu d’aquesta activitat per a totes aquelles persones no federades i sense segur)

Eixida: Diumenge 25 de març a les 09:30h Des de Placeta de Benissivà

Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  
629 685 467

Places Limitades: 140 persones

***Per CONFIRMACIÓ D'INSCRIPCIÓ s'haurà de realitzar el pagament amb anterioritat al 16 de març***

#Agenda2018Casal Programació febrer

Programació febrer2018

dijous 15 de febrer

Hora: 20:00h

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Des de fa uns anys el Casal Cultural Jaume I Pedreguer recull diners per a obres socials que es porten a terme en Guatemala destinats a l’ajuda per la desnutrició infantil que malauradament pateixen greument els xiquets. Gràcies al contacte amb Ibermed Médicos con Iberoamérica, tots els diners dels donatius s’han destinat íntegrament a diferents projectes. El dijous 15 de febrer a les 20h i abans de que tornen aquest any a Guatemala, els metges, veïns de Pedreguer i amics del Casal Dr. Jordi Torres Pérez i Dr. Pere Andrés Vengut. Ens explicaran en la conferència “Guatemala, Una altra realitat” a que fins s’han destinat aquesta ajuda a més d’agrair la inestimable ajuda bolcada pels veïns de Pedreguer en aquest projecte. També ens explicaran de primera mà la situació actual dels pobles de Guatemala a on ells ajuden com a membres de l’ONG Ibermed.


divendres 16 de febrer

Conferències · taller

Qüestions de gènere

Hora: 20:00h

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Durant els mesos de febrer, març i abril el Casal Cultural Jaume I Pedreguer junt amb l’Ajuntament de Pedreguer organitzaran diverses jornades de “Conferències · Taller sobre qüestions de gènere”.

Aquestes jornades començaran el divendres 16 de febrer a les 20h amb la conferència “Noves masculinitats, reptes igualitaris per al segle XXI” de Carles Fons.


+info:

Carles Fons Poquet es reconeix un ciutadà capficat a ser feliç (i contribuir que la resta també ho siga) en un món organitzat de forma injusta, que desintegra les persones i que condemna a la pobresa i a l'exclusió la gran majoria de la població mundial.

Diu que és una persona nascuda políticament i amb identitat política Altermundista, Ha partícipat en la creació del moviment ATTAC i està convençut que un altre món és possible.

Està sindicat a Comissions Obreres del País Valencià, des d’on pretén actualitzar el pensament i l’acció sindical del segle XXI. Ha sigut regidor en l’oposició al seu poble, Meliana, i Vicepresident del Consell de la Juventut de  la Comunitat Valenciana, en representació de CCOO.

Està implicat de forma activa en la denúncia del Patriarcat, des de la perspectiva d’un home que està en constant revisió de la seua masculinitat: creu que és possible i necessari ser un home igualitari, corresponsable i cuidador. Té un blog, Lentoperoviene.org, que pretén mostrar les experiències i reflexions d’una persona compromesa amb la seua realitat des d’una perspectiva Feminista, Socialista i Republicana, dit d’una altra forma ALTERMUNDISTA. AntiNeoliberal i AntiPatriarcal.

Esperem el vostre compromís i compartiu les dates d’aquestes conferències amb els vostres contactes.

Trobem important per el nostre futur com a societat conscienciar en la igualtat i respecte i per això fa falta la màxima repercussió en aquest tipus d’iniciatives.


exposició febrer

Horari: de dilluns a divendres de 19h a 21h fins 23 de febrer

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer


Acomiadem l’exposició “La immobilitat en el moviment” del fotògraf Pasqu Mulet que des del 19 de gener esta en exposició en el Casal. Les fotos estan a la venda per a tots aquells que estiguin interessats.

Casal Cultural Jaume I us destja Bon Nadal i Feliç 2018


Per un 2018 de cultura, teatre, tradició, Viviu, poble, concerts, cinema, conferències, presentacions, excursió poètica, país valencià

per un 2018 de Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Et desitgem Bon Nadal

Pàgina 16 de 37

En llinea

Tenim 43 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.