Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Inauguració de l'exposició conjunta dels premiats del Premi Vila d'Honor de Pedreguer 2017


El dimarts 14 de novembre es va inaugurar l'exposició conjunta de tots els premiats del Premi Vila d'Honor de Pedreguer 2017 i entre els quals aquest any ha estat atorgat pel mèrit cultural al Casal Cultural Jaume I Pedreguer. A més del Casal aquest any també han premiat a l'associació Basurama, al col·lectiu Veu-la Llum i a Lluís Fornés i Perez-Costa "El Sifoner".
Des del Casal agraïm al Jurat del Premi, amb molta alegria per aquest reconeixement però amb molt més orgull per ser veïns i amics del nostre poble els que ens ho han atorgat. També agraïm i fem partícips d'aquest Premi a tots els socis del Casal que gràcies a les seves aportacions i suport continua obert aquest espai de la nostra cultura i llengua des de fa ja 19 anys, que es diu prompte.
L'exposició romandrà oberta al públic fins al 27 de novembre a la Casa de la Cultura de Pedreguer.
 

#Agenda2017Casal Programació novembre 2017

El divendres 3 de novembres a les 20h torna la música en directe al Casal amb l’actuació del grup Blau Barba.

Blau Barba

El que originalment va ser un trio passa a ser un quartet. El grup enceta nou projecte amb composicions pròpies i tocant un repertori de fusió de varis estils on predominarà el groove-jazz, temes d'Amadeo Moscardó, Pepe Zaragoza i Jaume Guerra que no deixaran indiferent a ningú per la creativitat i l'energia que trasmeten en directe.

Components:

Pepe Zaragoza > Trompeta

Amadeo Moscardó > Teclat

Jaume Guerra > Contrabaix

Tico Porcar > Bateria

Entrada Gratuïta i Servei de barra


El 10 de novembre a les 20h inaugurem l’exposició que estarà fins finals d’any Paella Zombie de l’artista Antonio Asensi Gallardo. Llicenciat en B.B.A.A. per la U.P.V  i director de la revista INSIDIAToday, presenta en el Casal la seva exposició Paella Zombie. Una barreja de idees a on l’autor expressa inquietuds en un món de colors. L’exposició romandrà oberta en el Casal fins finals de desembre de dilluns a divendres de 19h a 21h (els dies festius estarà tancat).


Divendres 24 de novembre a les 20h l'escriptor Just I. Sellés presenta en el Casal el seu llibre "Diània Terra Nostra"

Diània terra nostra és un emocionat viatge fotogràfic per les més antigues sendes de les nostres muntanyes, una expedició encapçalada i guiada per tres personatges il·lustres, possiblement els més entusiastes i erudits exploradors que ha conegut mai l’agraciada Diània:

Cavanilles, Joan Pellicer i Rafael Cebrián. Tots tres ens portaran de la mà pels més bells paisatges de la terra, de vegades acompanyats d’altres entesos col·laboradors, avançant tots junts en grup per vells camins empedrats, sovint sobre un bon talló de neu, o per estretes sendes cingleres, plovent, al capvespre, o ja en nit tancada, en altres ocasions progressant individualment en segura cordada per angostos barrancs, o per fabuloses crestalleres, a poqueta nit, o en clarejar el dia, albirant paisatges rocallosos, corprenedors, tardorencs, majestuosos, feridors: castells enlairats, penyals impossibles, poderosos cims i esmolats crestalls, barrancs que bramen ses aigües, joioses fontetes, vertiginosos penya-segats, ombrívoles caves, despoblats solitaris i oblidats, enrunades torres i talaies, captivadores valls, ullals, coves, illots, tolls i marjals, entre altres nombrosos i encisadors indrets...

Atorguen al Casal el XXVI Premi d'Honor Vila de Pedreguer a Mèrit Cultural

És un honor comunicar que ens ha atorgat el XXVI Premi d'Honor Vila de Pedreguer a Mèrit Cultural. Un reconeixement que ens fa molta il·lusió i que agraïm encaridament, perqué els premis son més especials quan és la teva gent qui te'ls atorga.

Aquests agraïments també han de correspondre a tots els patrocinadors que durant tots aquests anys han col·laborat i ajudat tantíssim. També a totes les persones que desinteressadament han format part de la Junta Gestora, organitzant i treballant en tants esdeveniments durant aquests anys, i com no, a tots els socis que gràcies a la seva aportació aquesta finestra oberta a la cultura per el poble de Pedreguer continua oberta.

En els propers dies us informarem de tots els actes relacionats amb motiu de la concessió d'aquest premi.

Moltíssimes gràcies

La Festa del Correllengua en Pedreguer

Amb motiu del Correllengua, que aquest any retia homenatge a la figura de Lola Anglada, el Casal Cultural Jaume I Pedreguer com va sent habitual des de fa anys, va organitzar una programació cultural amb actes per a tots tipus de públic.

Els actes van començar el divendres 29 de setembre amb una festa amb berenar per als més petits (berenar patrocinat per Supermercats Masymas), juntament amb la pintada del Mural (obsequi d'Avellà Gràfiques) del Correllengua, per tot seguit gaudir d'una festa animació infantil. L'acte es va acabar amb la sortida de la Flama al costat de la Colla de Dolçainers i Tabaleters Els Traginers i la lectura del Manifest del Correllengua a l'Ajuntament de Pedreguer.

A continuació d'aquest acte i més entrada la tarda, el col·lectiu cultural de Pedreguer "Toca-la Sam" va inaugurar l'exposició 20 anys de Toca-la Sam, exposició que estarà al Casal fins a finals d'octubre.

El dissabte 30 de setembre i com a colofó ​​a aquests actes, a l'Espai Cultural de Pedreguer es va atorgar el XII Premi 2017 Casal Jaume I Pedreguer a "Valentes i Positives", grup de dones que després de plantar cara i superar la malaltia del càncer han demostrat el seu afany de superació formant un grup teatral en què tots els ingressos obtinguts en les seves moltes gales ha estat destinat íntegrament a Associació Contra el Càncer. Un cop lliurat el Premi, els assistents van poder gaudir de l'actuació del grup Musicants, amb una fusió de música mediterrània que va emocionar a tots els assistents.


El Casal agraeix a totes les persones que van assistir i van donar suport aquests actes del Correllengua 2017.

Casal Cultural Jaume I organitza nombrosos actes amb motiu del Correllengua 2017 en Pedreguer


El Casal celebra la festa del Correllengua 2017 en Pedreguer organitzant nombrosos actes per a tot tipus de públic.

Aquest any el Correllengua rendeix homenatge a la figura de Lola Anglada.Correllengua Infantil

17:30h Berenar en el Casal, gentilesa de Supermercats Masymas

18:00h Animació Infantil amb música i festa per els més menuts

19:00h Eixida de la Flama des del Casal fins lAjuntament, acompanyats per la senyera i la Colla de Dolçainers i Tabaleters Traginers. Lectura del Manifest del Correllengua 2017. La flama tornara al CasalUna vegada finalitzats els actes del Correllengua Infantil, el divendres 29 de setembre a les 20:30h inaugurem en el Casal lexposició 20 anys de Toca-la Sam. Fotografies, cartells, curtmetratges i moltes més sopreses que fan record als 20 anys que compleix aquesta associació cutural de Pedreguer.
L
exposició romandrà oberta en el Casal fins el 27 doctubre de dilluns a divendres de 19h a 21h.


El dissabte 30 de setembre a les 20h el Casal organitza lacte XII Premi 2017 Casal Jaume I Pedreguer, en Espai Cultural de Pedreguer. Lacte contarà amb lactuació del grup Musicants amb entrada al preu de 5,00

Aquest any el Casal atorga el premi al col·lectiu Valentes i Positives. El col·lectiu, natural de Pedreguer també amb integrants de pobles veïns, està format per dones que han plantat cara i superat la malaltia del càncer. El seu projecte consisteix en la creació d'obres teatrals amb un destacable recorregut per diverses poblacions tenint un gran èxit de públic en cada una de les funcions, sempre amb finalitat solidària. Tots els beneficis que han obtingut s'han destinat a l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Una mostra de superació i exemple que el Casal obsequia amb el nomenament de Valentes i Positives com a Premi 2017 Casal Cultural Jaume I Pedreguer.


Després del lliurament del Premi, actuació del grup Musicants.

Musicants aporta un aire diferent d'interpretar i crear a partir de les músiques que ens envolten, més antigues o més noves, i amb l’ambició de continuar obrint camins diversos dins de la cadena de la nova música tradicional o nou folk mediterrani.
Amb una formació eclèctica, amb músics de diversos gèneres musicals, des del món clàssic fins al rock, jazz i
tradicional. Amb violí, violoncel, piano, baix, guitarra elèctrica i espanyola, cordes mediterrànies, percussió i veus.

Entrada a Premi Casal Jaume I Pedreguer + Concert Musicants > 5,00 / Anticipada en Casa de la Cultura de Pedreguer

Pàgina 15 de 34

En llinea

Tenim 35 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.