Casal Cultural Jaume I Pedreguer

PRESENTACIONS PROGRAMES ELECTORALS #eleccionsPedreguer2015

Durant les últimes setmanes els partits que es presenten a les #eleccionsPedreguer2015 han presentat els seus programes electorals en el Casal. Compartim amb vosaltres fotos de les presentacions que PP, PSPV i COMPROMÍS PEDREGUER han realitzat en el Casal Cultural Jaume I De Pedreguer.

Presentació del Partit Popular Pedreguer


Des del Casal donar-vos les gràcies a tots els partits per presentar els vostres projectes en el Casal.

Presentació de PSPV Pedreguer


També agrair a totes les persones que han assistit a les presentacions.

Presentació de COMPROMÍS PER PEDREGUER


Demà dijous 21 de maig a les 22hores en el Espai Cultural debat amb la participació de tots els partits que es presenten a les‪#‎eleccionsPedreguer2015‬

 

Canvi d'ubicació del debat electoral 2015

El debat electoral que es celebrarà el proper dijous 21 de maig a les 22:00h canvia d'ubicació. Ara es realitzarà en ESPAI CULTURAL (abans estava previst en el Rockòdrom).

Us recordem que podeu enviar les vostres preguntes als candidats des de la nostra web, des de facebook i per email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


Fes la teva pregunta als candidats de les eleccions municipals 2015 de Pedreguer

Us convidem a participar al debat que se celebrarà el proper dijous 21 de maig a la Sala Rockòdrom a les 22:00h amb la presència de tots els candidats a les eleccions municipals 2015. Per a això envieu-nos aquelles preguntes que us agradaria que els formuléssim als candidats.

Podeu enviar les vostres preguntes comentant aquesta notícia des de l'apartat "comentaris", en facebook en el esdeveniment que hem creat i per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Agraïm tot el respecte possible en les vostres preguntes i us animem a donar a conèixer les vostres preocupacions als candidats abans de les eleccions.

Programació maig'15 Casal

Aquest maig d'eleccions el Casal ofereix una programació centrada en les eleccions municipals 2015 amb presentacions i un debat electoral en el Rockòdrom amb tots els partits polítics que es presenten en Pedreguer. També tindrem el plaer de inaugurar l'exposició de l'artista Julia Evans. A continuació més informació.


El divendres 8 de maig a les 20h inaugurem exposició de Julia Evans que durant els mesos de maig i juny tindrem el plaer de tindre en el Casal. Julia Evans, artista que viu actualment en Benidoleig (Alacant), professora i encarregada de l'escola d'art Arthouse de Benidoleig. L'exposició romandrà oberta en el Casal fins el 26 de juny


Els partits polítics que es presenten per a les properes eleccions municipals 2015 de Pedreguer, presentaran els seus programes electorals en el Casal.El divendres 8 de maig a les 20h inaugurem exposició de Julia Evans que durant els mesos de maig i juny tindrem el plaer de tindre en el Casal. Julia Evans, artista que viu actualment en Benidoleig (Alacant), professora i encarregada de l'escola d'art Arthouse de Benidoleig. L'exposició romandrà oberta en el Casal fins el 26 de juny

Dimarts 12 de maig a les 20h. Presentació Partit Popular

Dijous 14 de maig a les 20h. Presentació PSPV

Dimarts 19 de maig a les 20h. Presentació Compromís Pedreguer


El dijous 21 de maig a les 22h organitzem en el Rockòdrom el debat electoral amb la participació de tots els partits polítics que es presenten per a les properes eleccions municipals 2015 de Pedreguer. L'acte contarà amb els partits PSPV, Compromís Pedreguer, PP i CUP Pedreguer. Debat moderat per Lluís Pons.


Presentació Edicions del buc en el Casal

El passat divendres 17 d'Abril "Edicions del Buc" va presentar el seu projecte en el Casal.


L'acte va comptar amb una presentació realitzada per Josep i Rubén que van explicar com van iniciar aquesta aventura.

Tot seguit Begoña Mezquita i Teresa Pascual van presentar i llegir alguns poemes dels seus llibres "Parlen els ulls" i "València Nord".


Per al Casal Cultural Jaume I Pedreguer va ser un plaer acollir aquesta presentació i us convidem a que conegueu més d'Edicions del buc.

Fes-te bucaner!!! www.edicionsdelbuc.com

 

Pàgina 12 de 20

En llinea

Tenim 106 visitants en línia

Enquesta

Nova pàgina

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.