Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Obert el termini d'inscripcions per a la 7ena Excursió Poètica a La Foradà - La Vall de Gallinera

Ja es poden inscriure els interessats en parcipar en la 7ena Excursió Poètica a La Foradà - La Vall de Gallinera que el proper 31 de març organitza el Casal Cultural Jaume I Pedreguer. El termini d’inscripcions serà del 11 de febrer al 22 de març o fins completar límit d’inscripcions.

DETALL INSCRIPCIONS

PREUS INSCRIPCIONS EXCURSIÓ + DINAR:

Excursió + Dinar Adults

20,00€

Excursió + Dinar Socis

18,00€

Excursió + Dinar Menors de 12 anys

10,00€

 

PREUS INSCRIPCIONS EXCURSIÓ  (SENSE DINAR):

Excursió Adults

5,00€

Excursió Menors de 12 anys

Gratis

 

SEGUR PERSONES NO FEDERADES

El Casal Cultural Jaume I Pedreguer contractarà segur per a totes aquelles persones NO FEDERADES


2,00€

Inscripcions enviar un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Sortida: diumenge 31 de març a les 09:30h des de Placeta de Benissivà

 

Qüestions de gènere 2019, cicle de conferències


Durant març tindrem el plaer d'acollir en el Casal les dues conferències que conformen l'edició d'aquest any de les xerrades "Qüestions de Gènere" organitzades per Comissió d'Igualtat. Ajuntament de Pedreguer, Ajuntament de Pedreguer i Casal Cultural Jaume I Pedreguer. El projecte de conferències-taller "Qüestions de gènere" s'inicia l'any passat amb la finalitat de visibilitzar mitjançant aquestes xerrades les desigualtats actuals entre sexes i com poder formar entre tots una societat més sana i igualitària.

Per aquest any contem amb personalitats dins dels moviments feministes com
Teresa Empar Aguado Bloise (Premi de Divulgació Feminista Carmen de  Burgos), Anna Gimeno Berbegal i Remei Castelló Belda (llicenciades en Ciències de la Informació, Periodisme)

A continuació detallem els horaris de les conferències.


QÜESTIONS DE GÈNERE


01/03/19 a les 20H

TERESA EMPAR AGUADO BLOISE amb la conferència
"Parlem d’economia feminista i des de l’economia feminista: Dones en món d’homes o el conte de la criada"


29/03/19 a les 20H

ANNA GIMENO BERBEGAL i REMEI CASTELLÓ BELDA amb la conferència "El relat de la violència masclista i l'ús del llenguatge als mitjans de comunicació".

El Casal Jaume I Pedreguer acomiada el primer mes de l’any amb un cap de setmana d’actes on la natura i la poesia van ser protagonistes

El Casal Cultural Jaume I Pedreguer clausura la programació de gener amb un cap de setmana d'actes. Els actes van començar el divendres 25 de gener amb Joan Sala Bernabeu, president de la Junta Rectora del Parc Natural del Montgó, que va mostrar en una interessant xerrada sobre el nostre ric ecosistema amb la conferència “El Parc Natural del Montgó - Flora i fauna”.

Una conferència on a més de tota la informació al respecte de les especies que conviuen amb nosaltres, va mostrar multituds de fotografies que el mateix Joan ha anat realitzant durant tot el període de temps en el que ha estat incubant una gran passió per la nostra naturalesa i que demostra amb el seu entusiasme.

Foto de la conferència “El parc natural del Montgó – Flora i Fauna” de Joan Sala Bernabeu

El dissabte 26 de gener la gran protagonista va ser la poesia en l’espectacle poètic musical “Desvetllant poemes”, una poesia encara més protagonista quan ve engalanada amb la enorme veu i interpretació de la gran Núria Feliu amb la que vam tenir el plaer de comptar i va col·laborar amb nosaltres des d’un primer moment per dur a terme i portar al nostre poble aquest acte de tant èxit en terres catalanes i Pais Valencià.

Núria Feliu es una artista catalana exemple de compromís amb les nostres tradicions, cultura i llengua

Un recital de poesia compost per poemes escrits per dones que eleven la bellesa dels seus escrits amb el poder de la crítica contra la societat que desitgem que canvie per una vida més igualitària per a totes i tots. Núria va estar acompanyada per Àlex Velázquez al piano en un acte on el nombrós públic va omplir el Casal.


 

Nombròs públic va omplir el Casal en una vetllada que tardarem en oblidar i en la que la poesia va fer poble i cultura

 

Jordi Puig visita el Casal Jaume I Pedreguer durant la seva travessia pels Països Catalans

Jordi Puig va néixer a Girona, actualment resideix en Mallorca. Després de tots els empresonaments a polítics catalans es va veure amb la necessitat d'emprendre una iniciativa que conscienciarà a la societat, i amb aquest motiu ha iniciat el que defineix com una particular mostra de solidaritat amb els presos i exiliats polítics: està fent la volta als Països Catalans en cadira de rodes i ho esta explicant a través del compte de Twitter https://twitter.com/Cami_Republica

El seu viatge va començar el 19 de desembre a Cas Concos, a Mallorca, i el portarà els pròxims mesos per tot el país. Puig fa aquest recorregut en cadira de rodes per sentir la necessitat de fer alguna cosa per la república i els presos polítics i va decidir que volia convertir la seva limitació física en un estímul per a portar el missatge de la independència arreu dels Països Catalans.

Aprofitant que el seu trajecte passava per #PEDREGUER, el Casal Cultural Jaume I Pedreguer va col·laborar aportant-li una casa per descansar del viatge i organitzant una xerrada a la nostra seu on Jordi ens va explicar les seves aspiracions i reivindicacions que l'han portat a realitzar aquesta iniciativa.

Des del Casal Jaume I Pedreguer agraïm el missatge d'esperança i coratge que demostres i tota la força per a que rodejat de companys i de veins pugues concloure aquesta aventura.


#Agenda2019Casal Programació Gener 2019

Programació gener 2019

divendres 4 de gener

Xerrada “Camí per la República” amb Jordi Puig

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

Un dels noms de referència de l’independentisme dels anys vuitanta, ha iniciat el que defineix com una particular mostra de solidaritat amb els presos polítics: està fent la volta als Països Catalans en cadira de rodes i ho esta explicant a través del compte de twitter @Cami_Republica.


El seu viatge va començar el 19 de desembre a Cas Concos, a Mallorca, i el portarà els pròxims mesos per tot el país. Puig fa aquest recorregut en cadira de rodes per sentir la necessitat de fer alguna cosa per la república i els presos polítics i va decidir que volia convertir la seva limitació física en un estímul per a portar el missatge de la independència arreu dels Països Catalans.

Aprofitant que el seu trajecte passa per La Marina Alta, el Casal organitza una xerrada el divendres 4 de gener a les 20h on explicarà els motius i les ambicions que li han portat a dur a terme aquesta iniciativa.


divendres 11 de gener

Presentació Associació SocioCultural Riurau

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

El divendres 11 de gener a les 20h es presenta en el Casal l’Associació Sociocultural Riurau. Presentació de l'associació tot partint dels orígens, per explicar els objectius i exposar els projectes que s'estan executant. Tot seguit es projectarà el documental del Mercat del Riurau, que donarà pas a una tertúlia


divendres 18 de gener

Inauguració Exposició El Camí

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h


Amb motiu de l’excursió per Ondara, Pamis, Pedreguer i Jesús Pobre que El Camí organitza el dissabte 19 de gener, inaugurem exposició fotogràfica de paisatges en el Casal. La inauguració serà el divendres 18 de gener a les 20h en el Casal.


divendres 25 de gener

Conferència El Parc Natural del Montgó – Flora i Fauna

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

El divendres 25 de gener a les 20h el Casal organitza la conferència “El Parc Natural del Montgó – Flora i Fauna” on es mostraran les especies més significatives, endèmiques o amb poblacions molt reduïdes.

La conferència contarà amb la participació de Joan Sala Bernabé com a President de la Junta Rectora del Parc Natural del Montgó i membre d’Acció Ecologista Agró.


dissabte 26 de gener

Desvetllant Poemes amb Núria Feliu i Álex Velázquez

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h


El dissabte 26 de gener a les 20h Recital de poesia a càrrec de Núria Feliu acompanyada musicalment per Álex Velázquez. Entrada gratuïta.

Pàgina 12 de 37

En llinea

Tenim 63 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.