Casal Cultural Jaume I Pedreguer

#Agenda2018Casal "Qüestions de gènere", Horaris definitius

#Agenda2018Casal #QüestionsDeGènere
Després dels canvis de dates per diversos motius, us anunciem els HORARIS DEFINITIUS amb motiu del cicle de Conferències Taller "Qüestions de gènere".


Lamentem els canvis sorgits i us esperem en aquestes xerrades tan necessàries per ajudar-nos a conviure en una societat de respecte i igualtat.
Aquestes conferències estàn organitzades per Comissió d'Igualtat. Ajuntament de Pedreguer, Ajuntament de Pedreguer i Casal Cultural Jaume I Pedreguer

 

Obert el termini d'inscripcions per a la 6ª Excursió Poètica a La Foradà "Un poema en el camí"

EXCURSIÓ POÈTICA A LA FORADÀ 
DIUMENGE 25 DE MARÇ

A partir del 26 de febrer tots els interessats podran inscriure per a la 6ª Excursió Poètica a La Foradà. Sisena edició d'una activitat que s'ha convertit en una cita imprescindible per admirar un dels paisatges més bonics de la nostra geografia com es La Vall de Gallinera. Una excursió que no oblidaràs, engalanada per cirerers en flor i acompanyats per poemes durant la travessia.


 

Tots els interessats podeu acudir al Casal en horari de dilluns a divendres de 19h a 21h o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la amb el nom i cognoms de les persones interessades, Dni i data de naixement (per gestionar el segur en cas de no tindre) a més de comunicar el tipus d'inscripció que voleu, si "Excursió" o "Excursió + dinar".

 

PREU INSCRIPCIONS:


Inscripcions i pagaments fins 16 de març

Preu Excursió Adults · 5 € (menors de 12 anys gratis)

Excursió + Dinar Xiquets · 10€
Excursió + Dinar Adults · 20€
Excursió + Dinar Adults (socis Casal) · 17€

Segur per a persones No Federades · 2€
(Casal Cultural Jaume I Pedreguer contractarà un segur amb motiu d’aquesta activitat per a totes aquelles persones no federades i sense segur)

Eixida: Diumenge 25 de març a les 09:30h Des de Placeta de Benissivà

Contacte: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  
629 685 467

Places Limitades: 140 persones

***Per CONFIRMACIÓ D'INSCRIPCIÓ s'haurà de realitzar el pagament amb anterioritat al 16 de març***

#Agenda2018Casal Programació febrer

Programació febrer2018

dijous 15 de febrer

Hora: 20:00h

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Des de fa uns anys el Casal Cultural Jaume I Pedreguer recull diners per a obres socials que es porten a terme en Guatemala destinats a l’ajuda per la desnutrició infantil que malauradament pateixen greument els xiquets. Gràcies al contacte amb Ibermed Médicos con Iberoamérica, tots els diners dels donatius s’han destinat íntegrament a diferents projectes. El dijous 15 de febrer a les 20h i abans de que tornen aquest any a Guatemala, els metges, veïns de Pedreguer i amics del Casal Dr. Jordi Torres Pérez i Dr. Pere Andrés Vengut. Ens explicaran en la conferència “Guatemala, Una altra realitat” a que fins s’han destinat aquesta ajuda a més d’agrair la inestimable ajuda bolcada pels veïns de Pedreguer en aquest projecte. També ens explicaran de primera mà la situació actual dels pobles de Guatemala a on ells ajuden com a membres de l’ONG Ibermed.


divendres 16 de febrer

Conferències · taller

Qüestions de gènere

Hora: 20:00h

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Durant els mesos de febrer, març i abril el Casal Cultural Jaume I Pedreguer junt amb l’Ajuntament de Pedreguer organitzaran diverses jornades de “Conferències · Taller sobre qüestions de gènere”.

Aquestes jornades començaran el divendres 16 de febrer a les 20h amb la conferència “Noves masculinitats, reptes igualitaris per al segle XXI” de Carles Fons.


+info:

Carles Fons Poquet es reconeix un ciutadà capficat a ser feliç (i contribuir que la resta també ho siga) en un món organitzat de forma injusta, que desintegra les persones i que condemna a la pobresa i a l'exclusió la gran majoria de la població mundial.

Diu que és una persona nascuda políticament i amb identitat política Altermundista, Ha partícipat en la creació del moviment ATTAC i està convençut que un altre món és possible.

Està sindicat a Comissions Obreres del País Valencià, des d’on pretén actualitzar el pensament i l’acció sindical del segle XXI. Ha sigut regidor en l’oposició al seu poble, Meliana, i Vicepresident del Consell de la Juventut de  la Comunitat Valenciana, en representació de CCOO.

Està implicat de forma activa en la denúncia del Patriarcat, des de la perspectiva d’un home que està en constant revisió de la seua masculinitat: creu que és possible i necessari ser un home igualitari, corresponsable i cuidador. Té un blog, Lentoperoviene.org, que pretén mostrar les experiències i reflexions d’una persona compromesa amb la seua realitat des d’una perspectiva Feminista, Socialista i Republicana, dit d’una altra forma ALTERMUNDISTA. AntiNeoliberal i AntiPatriarcal.

Esperem el vostre compromís i compartiu les dates d’aquestes conferències amb els vostres contactes.

Trobem important per el nostre futur com a societat conscienciar en la igualtat i respecte i per això fa falta la màxima repercussió en aquest tipus d’iniciatives.


exposició febrer

Horari: de dilluns a divendres de 19h a 21h fins 23 de febrer

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer


Acomiadem l’exposició “La immobilitat en el moviment” del fotògraf Pasqu Mulet que des del 19 de gener esta en exposició en el Casal. Les fotos estan a la venda per a tots aquells que estiguin interessats.

Casal Cultural Jaume I us destja Bon Nadal i Feliç 2018


Per un 2018 de cultura, teatre, tradició, Viviu, poble, concerts, cinema, conferències, presentacions, excursió poètica, país valencià

per un 2018 de Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Et desitgem Bon Nadal

#Agenda2018Casal Programació gener

Programació gener2018

divendres 12 de gener


Hora: 20:00h

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

El divendres 12 de gener 20h celebrarem amb tots els nostres socis, simpatitzants i persones que col·laboren amb el Casal un vermut d’Honor amb motiu de l’atorgament del Premi Vila d’Honor de Pedreguer 2017 adjudicat al Casal Cultural Jaume I Pedreguer per mèrit cultural.


divendres 19 de gener

inauguració exposició


Hora: 20:00h

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Horari obertura exposició: de dilluns a divendres de 19h a 21h

Pasqu Mulet Pedro (1987)

Va nàixer a Gata de Gorgos. Als catorze anys Alberto, son tio, li regalà la seva primera càmera analògica, amb companyia de la qual va realitzar el seu primer viatge a Londres. Estudia ciències econòmiques i realitza l’últim curs de carrera universitària a Bergen (Noruega), on els paisatges s’apoderarien, tant de la seva retina com de les primeres captures fotogràfiques. Al tornar a Espanya estudia fotografia a l’escola Revelarte (València) durant dos anys. En aquesta ciutat participa en l’exposició col·lectiva Fotografia Urbana a Ca Revolta (2012). Al 2013 viatja a Bolívia, on treballa de mestre voluntari d’anglès a una escoleta rural de l’orient bolivià. D’aquesta experiència naixen les seues primeres fotografies de caràcter social, que exposarà més tard sota el títol Bolívia: espectadors del progrés.

Al 2014 rep el premi a la millor fotografia en la XII edició del ralli fotogràfic del Fotoclub Forat de Gata, i al 2015 participa en l’exposició col·lectiva El retrato, comissariada per Jose María Hortelano, al Museu Etnogràfic Rafael Blasco de Xàbia.

2016 és quan es penja la motxilla al coll de nou i viatja a Índia i Tailàndia, països en els que realitza La Immobilitat en el moviment, que es composa per cinc sèries diferents, totes elles sota el paraigües temàtic del contrast com a concepte.


divendres 26 de gener

Hora: 20:00h

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

El divendres 26 de gener a les 20h presentem el llibre Nosaltres les fusterianes en Casal Cultural Jaume I Pedreguer. Presentaran el llibre Paquibel Server i Pérez, Teresa Garcerà i Piquer i Irene Mira i Navarro, que han col·laborat en aquest projecte amb un total de 140 d’arreu dels Països Catalans. L’acte contarà amb la participació de Cristina Martí i Sheila Jiménez.

Del pròleg · Núria Cadenes i Gemma Pasqua

Per reivindicar Joan Fuster no cal tenir cap data rodona. Tampoc no ens calen aniversaris per anar-lo llegint. Ni per rellegir-lo, que és la manera seriosa de llegir (l’única manera, convertida en aforisme). Benvinguts els aniversaris, però, si ens serveixen d’excusa per a la trobada, la barreja, la posada en comú d’idees i punts de vista. Nosaltres les fusterianes és una mirada calidoscòpica a un dels assagistes europeus més importants del segle XX. Dones de tot arreu dels Països Catalans, de diferents estaments, edats, professions i punts de vista ens parlen de l’escriptor de Sueca. O de la seva obra. De la influència. Les referències. De tot. Dones, sí. Amb voluntat visibilitzadora. Des d’un simple i Ovidià perquè vull. Als seus escrits, Joan Fuster ens parla poc de les dones. A Diccionari per a ociosos ho fa, i, curiosament a l’entrada del terme «Amor»: «Tanmateix, la pressió femenina en el món d’avui va més enllà del que podien esperar fa seixanta anys Emília Pankhurst i les seves seguidores. L’important no és que les dones votin –cosa que per a les“sufragistes” era l’ideal de la plenitud social del seu sexe–: l’important és que, avui, les dones s’han desprès de moltes subjeccions, legals o no, i s’acaren amb l’home en un tuteig perfectament equilibrat.» Més de 100 mirades que ens expliquen Fuster. Llegiu les fusterianes. I rellegiu-les. És un consell.


Pàgina 11 de 32

En llinea

Tenim 38 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.