Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Jordi Puig visita el Casal Jaume I Pedreguer durant la seva travessia pels Països Catalans

Jordi Puig va néixer a Girona, actualment resideix en Mallorca. Després de tots els empresonaments a polítics catalans es va veure amb la necessitat d'emprendre una iniciativa que conscienciarà a la societat, i amb aquest motiu ha iniciat el que defineix com una particular mostra de solidaritat amb els presos i exiliats polítics: està fent la volta als Països Catalans en cadira de rodes i ho esta explicant a través del compte de Twitter https://twitter.com/Cami_Republica

El seu viatge va començar el 19 de desembre a Cas Concos, a Mallorca, i el portarà els pròxims mesos per tot el país. Puig fa aquest recorregut en cadira de rodes per sentir la necessitat de fer alguna cosa per la república i els presos polítics i va decidir que volia convertir la seva limitació física en un estímul per a portar el missatge de la independència arreu dels Països Catalans.

Aprofitant que el seu trajecte passava per #PEDREGUER, el Casal Cultural Jaume I Pedreguer va col·laborar aportant-li una casa per descansar del viatge i organitzant una xerrada a la nostra seu on Jordi ens va explicar les seves aspiracions i reivindicacions que l'han portat a realitzar aquesta iniciativa.

Des del Casal Jaume I Pedreguer agraïm el missatge d'esperança i coratge que demostres i tota la força per a que rodejat de companys i de veins pugues concloure aquesta aventura.


 

#Agenda2019Casal Programació Gener 2019

Programació gener 2019

divendres 4 de gener

Xerrada “Camí per la República” amb Jordi Puig

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

Un dels noms de referència de l’independentisme dels anys vuitanta, ha iniciat el que defineix com una particular mostra de solidaritat amb els presos polítics: està fent la volta als Països Catalans en cadira de rodes i ho esta explicant a través del compte de twitter @Cami_Republica.


El seu viatge va començar el 19 de desembre a Cas Concos, a Mallorca, i el portarà els pròxims mesos per tot el país. Puig fa aquest recorregut en cadira de rodes per sentir la necessitat de fer alguna cosa per la república i els presos polítics i va decidir que volia convertir la seva limitació física en un estímul per a portar el missatge de la independència arreu dels Països Catalans.

Aprofitant que el seu trajecte passa per La Marina Alta, el Casal organitza una xerrada el divendres 4 de gener a les 20h on explicarà els motius i les ambicions que li han portat a dur a terme aquesta iniciativa.


divendres 11 de gener

Presentació Associació SocioCultural Riurau

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

El divendres 11 de gener a les 20h es presenta en el Casal l’Associació Sociocultural Riurau. Presentació de l'associació tot partint dels orígens, per explicar els objectius i exposar els projectes que s'estan executant. Tot seguit es projectarà el documental del Mercat del Riurau, que donarà pas a una tertúlia


divendres 18 de gener

Inauguració Exposició El Camí

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h


Amb motiu de l’excursió per Ondara, Pamis, Pedreguer i Jesús Pobre que El Camí organitza el dissabte 19 de gener, inaugurem exposició fotogràfica de paisatges en el Casal. La inauguració serà el divendres 18 de gener a les 20h en el Casal.


divendres 25 de gener

Conferència El Parc Natural del Montgó – Flora i Fauna

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

El divendres 25 de gener a les 20h el Casal organitza la conferència “El Parc Natural del Montgó – Flora i Fauna” on es mostraran les especies més significatives, endèmiques o amb poblacions molt reduïdes.

La conferència contarà amb la participació de Joan Sala Bernabé com a President de la Junta Rectora del Parc Natural del Montgó i membre d’Acció Ecologista Agró.


dissabte 26 de gener

Desvetllant Poemes amb Núria Feliu i Álex Velázquez

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h


El dissabte 26 de gener a les 20h Recital de poesia a càrrec de Núria Feliu acompanyada musicalment per Álex Velázquez. Entrada gratuïta.

Casal Cultural Jaume I Pedreguer us desitja Bon Nadal

El Casal Cultural Jaume I Pedreguer us desitja a totes i tots un Bon Nadal i un gran 2019

El Casal romandrà tancat per vacances nadalenques del 24 de desembre a l'1 de gener.

Recordeu que el dimecres 2 de gener amb motiu de la Visita del Patge dels Reis Mags d'Orient hem preparat una vesprada d'activitats per els més menuts.


Activitats Nadal 2019 Casal
17:30h Berenar Infantil
18:00h Festa Infantil "Animació, balls, jocs i molta festa amb Gemma"
19:00h Visita del Patge dels Reis Mags d'Orient

 

[Programació Desembre 2018] Aquesta setmana en Casal Jaume I Pedreguer

Programació desembre 2018

Dijous 13 de desembre

Conferència AFCOPMA

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

El dijous 13 de desembre a les 20h en Casal Cultural Jaume I Pedreguer conferència de la Plataforma AFCOPMA (Associació per Fomentar la Connexio entre les Persones i pobles i el Medi Ambient).

La conferència comptarà amb la participació dels co-presidents Peter PockrandtDavid Pellicer i el secretari Carmelo Nofuentes. Entre altres coses informaran sobre elprojecte del tren de la costa a on a més de la necessitats de tindre aquest servei, informen de la importància de que pugui oferir respecte amb el medi ambient, rapidesa i una estació comarcal i no centralitzada.


divendres 14 de desembre

Presentació llibre “Insomni”

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

El divendres 14 de desembre a les 20h presentem en Casal Cultural Jaume I Pedreguer el llibre “Insomni” de Cèsar Martí amb il·lustracions de Daniel Olmo.

Després de publicar la guia tècnica Introducció als esports de muntanya, l’escriptor del Camp de Túria i l’il·lustrador de l’Alcoià tornen a ajuntar-se a aquest llibre il·lustrat.

Aquest segon llibre ha estat gestat a partir dels pensaments sorgits en les nits en vetlla i esdevé un recull de relats, poemes i reflexions de Cèsar Martí, tot il·lustrat amb molta estima, cura i confidència per Daniel Olmo.

El músic i cantautor contestà Andreu Valor ha fet el pròleg d’Insomni.

Tothom, alguna vegada a la vida, ha passat una nit en vetlla. Aquest estat de vigília s’ha presentat, sovint, a les portes de la casa de l’escriptor Cèsar Martí (La Pobla de Vallbona, 1979), informàtic de professió i escriptor per devoció. La foscor nocturna li ha donat major lucidesa creativa i, així, han sorgit els diversos texts del nou llibre: Insomni (2018), un llibre que coneguérem a La Veu de Llíria, en octubre de l’any passat.

És una recopilació, però també hi ha texts nous. No tenen relació entre ells. El fil conductor de tots ells és l’insomni. Muntem una història de 45 nits de vigília”, explica l’autor turienc. Segons el poblà, “l’insomni pot transmutar la nit en creativitat i sota aquesta empara, i amb les conseqüències físiques i psicològiques que suposa la incapacitat de dormir, es lliguen les pàgines d’aquest llibre”, assegura.

L’afició a l’escriptura li ve de lluny, però en 2010, quan va presentar un relat a un concurs literari, aquesta va augmentar. Poc després va obrir un blog on publica alguns dels seus escrits, dels quals, ara, alguns passaran a paper. Cèsar es dedica professionalment al desenvolupament de pàgines web, però li agradaria viure de la literatura: “No fem açò per diners, sinó pel plaer de compartir. És un projecte humil, en valencià, que acaba de veure la llum en maig de 2018”.

Daniel Olmo (Alcoi, 1973), és qui, des d’Olocau, ha il·lustrat els milers de paraules insomniadores. Daniel ha realitzat projectes de diferent caire dins del món plàstic i s’ha especialitzat en la il·lustració. Autor de tot un seguit de treballs editorials, així com publicacions, en les quals s’ha fet ús de diferents disciplines com ara el còmic i la novel·la gràfica. Des dels seus inicis professionals ha col·laborat amb el grup musical VerdCel. També, Daniel és l’autor de moltes altres portades i il·lustracions de diversos projectes musicals així com de nombrosos llibres com ara Com un record d’infantesa (Sembra Llibres, 2015) de Feliu Ventura.

Amb Insomniel tàndem alcoià-poblà reprén la col·laboració que ja van tenir amb l’autoedició d’Introducció als esports de muntanya (2014), un llibre introductori de 104 pàgines, destinat a tothom que desitge introduir-se als esports de muntanya. Insomni compta, a més, amb el pròleg del cantautor de Cocentaina (El Comtat), Andreu Valor.

El llibre s’ha autoeditat mitjançant un procés de micromecenatge a la plataforma Verkami per a costejar-ne les despeses econòmiques. Van aconseguir més de 3.000 euros en un període de 40 dies.

#Agenda2018Casal Programació NOVEMBRE 2018

Programació novembre 2018

divendres 9 de novembre

Presentació llibre “El Drac Ocaive”

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

El llibre de l’Origen és la identitat i l’ànima del reialme de Marmut i Campell. La seua desaparició, suposaria la pèrdua de la identitat i, en conseqüència, la mort del poble. Fades, prínceps, cavallers, el drac Ocaive i altres personatges, lluitaran per a protegir o eliminar aquest antic i valuós tresor...

Josep Castelló i Vives, Pedreguer (la Marina Alta) 1944, és autor de “Contes de pansero”, “El tresor dels maulets” i El Montgó i l’esbarzer”.


dissabte 10 de novembre

Concert Andreu Valor amb Banda Musical Pedreguer

Bandutòrium

Lloc: Espai Cultural Pedreguer

Hora: 20:00h

El dissabte 10 de novembre a les 20:00h en l’Espai Cultural Pedreguer el Casal Jaume I Pedreguer organitza amb la col·laboració de la Banda Centre Artístic Musical de Pedreguer l’espectacle simfònic Bandautòrium amb Andreu Valor i la Banda del Centre Artístic de Pedreguer.

Un espectacle màgic on més de 60 musics interprentaran amb Andreu les cançons del seu treball "Bandautòrium". Un espectacle simfònic que no us podeu perdre.

Entrades a 10€ a la venda en:

>Casa de la Cultura de Pedreguer

>Casal Cultural Jaume I Pedreguer

>Avellà Gràfiques


divendres 23 de novembre

Inauguració Exposició “No dejes de sonar...”

de Inma Olmos

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: 20:00h

El 23 de novembre a les 20h inaugurem en el Casal l’exposició “No dejes de sonar...” de l’artista Inma Olmos.

Nascuda en València però resideix en Dénia des de fa quasi 20 anys. Sempre li ha agradat l’art en qualsevol de les seues versions. De personalitat extremadament sensible i de caràcter decidit va trobar en la fotografia una forma d’expressió que li permet compartir amb els demés el seu món més íntim i personal. Darrere de cada una de les seues fotos s’amaguen íntims sentiments i emocions que presenta a l’observador amb la llibertat de que cada un es deixe portar per la seva imaginació. L’exposició emociona al que la visita.

 

Pàgina 11 de 35

En llinea

Tenim 25 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.