Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Jovi Seser presenta al Casal el llibre "Pedres que han de ser remogudes".

L'escriptor ondarenc Jovi Seser va presentar el passat 15 de novembre el seu últim llibre "Pedres que han de ser remogudes" al Casal Cultural Jaume I Pedreguer. L'acte va ser presentat per la periodista i escriptora Françoise Crespo.


Amb aquest llibre, Jovi ha estat el guanyador del Premi Valencià de Narrativa Alfons el Magnànim 2019, sent la persona més jove a rebre aquest important guardó.

"Pedres que han de ser remogudes" està compost per vuit relats que homenatgen la narrativa negra i que ens porta a les seves històries a llocs com Moscou, Manhattan, Siracusa, Bordeus o les fosses del Franquisme, a les quals fa al·lusió en el títol i que reivindica la necessitat actual perquè les memòries siguin reparades i remogudes.


Jovi Seser, periodista, escriptor i comunicador, ja ha publicat amb anterioritat "Sis contes i una novel·la incerta", "Efectes secundaris", "Últimes existències" (Premi de Narrativa Ciutat de València 2012), "El traductor" (Premi Vila de Lloseta 2015), a més d'obres teatrals com F (El llibre de les cares) (Premi Evarist Garcia de Teatre en Valencià 2017). Es pot conèixer més de la seva obra al bloc que manté "Calcetins desparellats".


 

Carme Morera i Tona Català presenten en el Casal el llibre "Mira'm als ulls"

El Divendres 8 de novembre es va presentar el llibre "Mira’m als ulls" en el Casal Jaume I Pedreguer. La presentació va comptar amb les escriptores del llibre Carme Morera i Tona Català i les intervencions de Manolo Gil i presentació de Rafa Fornés Font.

"Mira’m s ulls" és la continuació de “A mi, què hem passa??”, tots dos de Vincle Editorial, i com en la seva primera part, el llibre narra en els seus relats aspectes quotidians de la vida de Carme i la seva família.

Relats banyats d'humor, acidesa i sensibilitat que descriuen el caràcter de Carme i la seva encomiable forma d'afrontar les fronteres que la societat li imposem i que llibres com "Mira'm als ulls" ens demostra el que encara ens queda per normalitzar la vida de les persones amb malalties i que com nosaltres tenen tot el dret a viure una vida plena.


Fotografies: Daniel Puigcerver

Programació Casal Novembre 2019

PRESENTACIÓ LLIBRE "MIRA'M ALS ULLS"
Divendres 8 de novembre
Hora: 20:00h

El divendres 8 de novembre a les 20:00h Carme Morera i Tona Català presenten en el Casal Cultural Jaume I Pedreguer el llibre "Mira’m als ulls" d'Editorial El Vincle.

Holaaa! Què fem, com vos va la vida? Quant de temps, eh?

Ja tenia moltes ganes de contar-vos més històries, però ma mare em va dir que la gent ja estava un poc cansada de tanta Bonita i que millor descansar una miqueta, que acabarien avorrint-me.

Total, que volia escriure un altre llibre per a explicar-vos que ja soc tota una fadrina. Continue fent pallassades per a cridar l’atenció, però em prenc la vida d’una altra manera i ja he deixat de preguntar-me A mi, què em passa? Vos sona, veritat?

M’he fet major i m’he adonat que molta gent que m’envolta creu que només soc una xiqueta que reglota tendresa a qui han de protegir. I això s’ha d’acabar. A mi m’agradaria poder fer la meitat de coses que vosaltres feu i que ni vos n’adoneu. I que els meus pares no hagueren de patir tant.

Ja que sou uns privilegiats, només vos demane un xicotet esforç: jo també soc una persona. Quan em parleu, mireu-me als ulls.

http://vincleeditorial.com/producte/miram-als-ulls/


SOPAR TERTÚLIA ELECCIONS GENERALS 10N
Dimecres 13 de novembre
Hora: 21:00h


Per molt difícil que ens pugues parèixer fa uns mesos a novembre tornarem a tindre Eleccions Generals. Com en totes aquestes ocasions, el dimecres 13 de novembre a les 21:00h el Casal organitza una vetlada col·loqui entre amics, on a més de sopar compartirem opinions al voltant dels resultats electorals de les Eleccions Generals del 10N.


PRESENTACIÓ LLIBRE "PEDRES QUE HAN DE SER REMOGUDES"
JOVI SESER
Divendres 15 de novembre
H
ora: 20:00h


El divendres 15 a les 20h Jovi Seser presenta en el Casal el seu últim llibre "Pedres que han de ser remogudes" que li ha atorgat el Premi Alfons el Magnànim 2019, converint-se en l'escriptor més jove en rebre aquest prestigiós guardó. 

BIOGRAFIA

Jovi Lozano-Seser (Ondara, 1979) és periodista, escriptor i comunicador. Tot i que debutà el 2010 en el panorama literari amb els volums de contes “Sis Contes i una novel·la incerta (Edicions 96)” i “Efectes Secundaris”, Premi Soler i Estruch 2010 (Bullent, 2011), ha conreat igualment la novel·la (Una història de ficció, Tabarca, 2014) i la barreja de gèneres a “Últimes existències” (Bromera, 2012), treball distingit amb el Premi Ciutat de València 2011.

L’exploració dels llenguatges creatius l’ha conduït també fins al teatre (Habitatge, estrenada el 2013), la recerca (d’Ondara a Broadway: L’excepcionalitat de Trini Reyes, Edicions 96) i el cinema (Chanel nº 5, adaptació del seu conte Rossa). “El traductor”, guardonada amb el Premi Vila de Lloseta 2015. Premi Alfons el Magnànim 2019.

El Casal atorga el XIV Premi Casal Jaume I Pedreguer a l'associació PAYASOSPITAL


El divendres 4 d'octubre a les 22h, el Casal Cultural Jaume I Pedreguer atorga el XIV Premi Casal a l’associació PAYASOSPITALper la seua llavor inigualable de fer que les xiquetes i xiquets puguen riure, somniar i distreures en les seues convalescències en les unitats hospitalàries per guarir les seues malalties. Moure eixe somriure és l'ànima de la cura.

https://www.payasospital.org/

L'entrega del Premi es realitzarà en Els Pòrxens i acomidarem l'acte amb lespectacle de poesia, música i teatre Va com va. Tornar a les arrels de la companyia Va com Va Teatre. Homenatge a Vicent Andrés Estellés i Ovidi Montllor. Aquest acte forma part de la programació del Correllengua 2019.

Programació d'Octubre Casal Jaume I Pedreguer amb el CORRELLENGUA 2019

Divendres 4 d'octubre

Correllengua Infantil

Lloc: Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Hora: a partir de les 17:30h

Lloc: Casal Jaume I

El divendres 4 doctubre iniciem amb els més menuts els actes del Correllengua 2019.

17:30h Berenar Infantil (gentilesa de Supermercats Masymas) i Pintada del Mural del Correllengua 2019 (gentilesa dAvellà Gràfiques)

18:00h Espectacle de màgia amb Mag Wendo

19:00h Cercavila des del Casal acompanyats per Colla Els TraginersLa Flama fins lAjuntament on es farà lectura del Manifest del Correllengua 2019


Lliurament XIV Premi Casal Jaume I Pedreguer

Lloc: Pòrxens

Hora: 22:00h

El divendres 4 d'octubre a les 22:00h en els Pòrxens, el Casal Cultural Jaume I Pedreguer atorgarà el XIV Premi Casal a l’associació PAYASOSPITAL.

Acomiadarem l
acte amb lespectacle de poesia, música i teatre Va com va. Tornar a les arrels de la companyia Va com Va Teatre, homenatge a Vicent Andrés Estellés i Ovidi Montllor.


Dissabte 5 d'octubre

Concert del Correllengua

Lloc: Plaça de l'Amistat

Hora: 19:00h

El dissabte 5 doctubre acomiadem el cap de setmana del Correllengua a la Plaça de lAmistat a les 19:00h amb les actuacions de Three Sounds Groove i Maluks. Entrada gratuita i servei de barra.

Three Sounds Groove, formació de Pedreguer. Grup que fusiona el jazz amb ritmes blues i altres tendències, que doten la seva música d'un estil realment particular i personal.

Maluks està conformat per 4 dones, amb les veus de MarinaNúriaLaura i les bases de Maria (Nonai Sound). Aquesta primera cançó ha estat produïda per Oriol Puig (Pirat’s Sound Sistema, Kòdul,…) amb gravació i mescla de Sam Ferrer (Auxili, Funkiwis,…).
Els gèneres principals d’aquesta nova banda venen de la música jamaicana i llatina en la que fusionaran dancehall, l’afrobeat, salsa, cúmbia, amb un fort component electrònic com el drum’n’bass entre d’altres. Durant aquest any es descobriran els diferents senzills que conformaran el seu primer EP.Divendres 11 d'octubre

Exposició "El procés a punta de Bic"

Lloc: Casal Jaume I

Hora: 20:00h

El divendres 11 doctubre inaugurem en Casal Cultural Jaume I Pedreguer lexposició El procés a punta de Bic de lartista Jordi Magrià Viladerbò.

Lexposició romandrà oberta al públic fins el 31 d'octubre.

+ Info

Jordi Magrià, conegut a les xarxes com a Bicman, presenta un conjunt de retrats de polítics presos o exiliats i il·lustracions sobre el procés polític català. Es tracta d’una reivindicació dels drets i llibertats a través d’obres realitzades amb bolígraf Bic, una tècnica que no permet errors i exigeix una gran capacitat de concentració.

Pàgina 8 de 37

En llinea

Tenim 86 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.