Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Obert el termini d'inscripcions per a la 8ena Excursió Poètica a La Foradá (La Vall de Gallinera)

 

INSCRIPCIONS 8ena EXCURSIÓ POÈTICA A LA FORADÀ La Vall de Gallinera


Quan la natura, la poesia i la cultura caminen de la mà

Inscripcions fins 13 de març

 

INSCRIPCIONS EXCURSIÓ + DINAR

El preu de lexcursió + dinar inclou:
>Esmorzar i Activitats durant la travessia

>Dinar en Bar La Placeta de Benissiva (menú tancat)

70 PLACES MÀXIMES EXCURSIÓ + DINAR

Excursió + Dinar Adults

22

Excursió + Dinar Adults Socis Casal

20

Excursió + Dinar Menors de 12 Anys

15

INSCRIPCIONS EXCURSIÓ (sense dinar)

El preu de lexcursió inclou:
>Esmorzar i Activitats durant la travessia

Excursió Adults

7

Excursió Menors de 12 Anys

3

 

SEGUR PER A INSCRITS NO FEDERATS

Les persones NO FEDERADES caldrà pagar lassegurança daccident del Casal segons Llei 2/2011 de lesport i lactivitat física. DOCV 24/03/11 BOE 16/04/11

Segur per a No Federats

2

Contacte inscripcions: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Informació a proporcionar per a inscripcions de Persones NO FEDERADES.

1. Nom i Cognoms

2. Numero DNI (en cas de menor sense DNI es tindrà que aportar el de la mare, pare, tutora o tutor)

3. Data de Naixement

Aquesta informació es necessària per incloure a les persones NO FEDERADES en el segur que el Casal contracta per aquesta activitat.

Una vegada proporcionada aquesta informació el Casal es posarà en contacte amb vosaltres informant-vos de les formes de pagament per confirmar les inscripcions.

INSCRIPCIONS FINS 13 DE MARÇ!

 

 

Presentació "Un bes fet a mida" de Maria Rosa Sabater i Soliva en Casal de Pedreguer

El passat 24 de gener es va presentar el llibre dEditorial Fonoll Un bes fet a mida al Casal Cultural Jaume I Pedreguer. Un recital poètic musical on van participar a més de l'escriptora, Joan Femenía acompanyat al piano de Quique Vercher.L
autora María Rosa Sabater i Soliva, nascuda en Beniopa (Gandia), ha estudiat Magisteri i Filologia. Lany 1987 va obtenir un accèssit en el Premi de Poesia Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat. Ha publicat els poemaris Terres daltri, A ritme de tango i Hivern tancat. Ha estat inclosa en diferents antologies. És membre de la Societat Literària Saforíssims. Confessa que els seus fills li han salvat la vida i tampoc no se la imagina sense llegir i escriure.'Un bes fet a mida' és un llibre de poemes autobiogràfic, un homenatge a aquells que marxaren massa prompte del seu costat, tot alterant la vida de la poeta. Amb els versos, lautora conjura el dolor i la solitud per a la comprensió de lendins i del món. Obra guardonada amb el 22é Premi de Poesia Alella a Maria Oleart.

Programació GENER 2020

El divendres 24 de gener a les 20h presentem al Casal el llibre Un bes fet a mida (Editorial Fonoll) de M.Rosa Sabater i Soliva. Recital poètic amb la participació de l’escriptora i Joan Femenia i acompanyament de piano amb Quique Vercher.


#INFO

M.Rosa Sabater i Soliva > Beniopa (Gandia), un 8 de novembre. Ha estudiat Magisteri i Filologia. Lany 1987 va obtenir un accèssit en el Premi de Poesia Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat. Ha publicat els poemaris Terres daltri, A ritme de tango i Hivern tancat. Ha estat inclosa en diferents antologies. És membre de la Societat Literària Saforíssims.

Confessa que els seus fills li han salvat la vida i tampoc no se la imagina sense llegir i escriure.

Un bes fet a mida
és un llibre de poemes autobiogràfic, un homenatge a aquells que marxaren massa prompte del seu costat, tot alterant la vida de la poeta. Amb els versos, lautora conjura el dolor i la solitud per a la comprensió de lendins i del món. «El dol per les persones i les coses i el paisatge i tot allò no entès, que ens ha anat fent com som, conforma un poemari curull de mort i de resurrecció» (Josefa Contijoch).

22é Premi de Poesia Alella a Maria Oleart
El divendres 31 a les 20:00h Josep Vicent Cabrera i María Josep Escrivà presenten el llibre Circulació en la boira de Rakul Jónhedinstóttir Tróndhem
en el Casal. Projecte en que tant Josep com María han col·laborat en la distribució i localització al valencià del l'obra
.

#INFO

U
na aproximació a alguns aspectes físics, degogràfics, culturals i polítics de les illes Fèroe, amb la projecció dalgunes imatges.
Un repàs pels temes del llibre i lectura de poemes, amb lacompanyament per vídeo de lescriptora Rakul Jónhedinstóttir Tróndhem que recitarà dos poemes en versió original per acomiadar la presentació.

Joan Pinyol presenta "Avi, et trauré d'aquí!" en el Casal de Pedreguer

Joan Pinyol, llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, ​​catedràtic d'Ensenyament Secundari i escriptor va presentar el llibre "Avi, et trauré d'aquí!" al Casal Jaume I de Pedreguer. Dinovè llibre que publica després de diverses obres de narrativa, biografia i materials didàctics a propòsit d'obres d'altres autors com Pere Calders.

"Avi, et trauré d'aquí!" (Edicions Saldonar) és el resultat de la promesa de Joan al seu avi Joan Colom, republicà exhumat d'una fossa comuna de Lleida per la dictadura i traslladat vergonyosament al Valle de los Caídos, sense permís de la seva família. Lodissea pel compromís adquirit per a que les seves restes descansen a Capellades al costat dels seus.

La història va ser narrada en el documental homònim emès pel programa "Sense Ficció" de TV3 que posa en relleu les nefastes conseqüències de la guerra en la vida de les persones i la desconsideració amb les víctimes, primer de la dictadura i després de la democràcia.
"Avi, et traure d'aquí" és una crida d'alerta i de denúncia a tots aquells que miren cap a un altre costat quan s'ha de fer memòria, i també una mà estesa a l'esperança, per evitar que persones com Joan Colom no tornin a caure mai més en l'oblit.

L'actuació de Paco Torregrosa Quartet acomiada els concerts d'aquesta temporada del Casal Jaume I de Pedreguer

El grup Paco Torregrosa Quartet va actuar el passat 5 de desembre en Pedreguer en una sessió de jazz que va donar per finalitzat el circuit de concerts organitzats pel Casal durant aquest any.


L'alacantí Paco Torregrosa,
format entre els conservatoris de València i Birmingham (UK), col·labora en múltiples projectes, però és amb aquesta formació on mostra el seu costat més personal amb un estil contemporani ple d’influències del jazz modern.

La formació composta per Paco Torregrosa (Alt Saxo), Jaume Guerra (Contrabaix), Eduard Marquina (Piano) i Pablo Soriano (Bateria), aporta individualment innovació, frescor i una interacció que fan molt personal la seva proposta i son una clara mostra del gran moviment, reconeixement i futur del Jazz en el Pais Valencià.

Fotografies: Daniel Puigcerver

Pàgina 7 de 37

En llinea

Tenim 37 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.