Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Les sòcies i socis d'ACPV podran exercir el vot a la renovació de la Junta al Casal de Pedreguer

Benvolguda sòcia,

Benvolgut soci,

Aquest dissabte es celebra l'Assemblea extraordinària d'Acció Cultural del País Valencià per tal de votar la renovació de la junta directiva. Per tal que no us hàgeu de desplaçar a València s'han habilitat seus per al vot anticipat al llarg del territori.

El Casal Cultural Jaume I Pedreguer posarà a disposició una mesa per a la votació del divendres 28 de febrer de 17.00h a 20.00h per tal que pugueu exercir el vostre dret a vot com a sòcies i socis de l'entitat.

També podeu delegar el vot en un altre soci o sòcia, també trobareu adjunt la instància de delegació de vot.

Casal Cultural Jaume I Pedreguer


Acord de proclamació de candidatures i determinació de les delegacions territorials habilitades per a exercir el vot anticipat

La Junta Directiva d’Acció Cultural del País Valencià en funcions, acorda, a proposta de la Comissió Electoral i prèvia comprovació dels requisits establerts pels Estatuts i el Reglament Electoral de la nostra entitat, proclamar la validesa de l’única candidatura presentada per a la renovació dels càrrecs de la Junta Directiva, la qual es fa pública tot seguit.

Així mateix, amb la finalitat de facilitar la participació dels socis en el procés electoral, la Comissió Electoral ha determinat les delegacions territorials on els socis, d’acord amb la convocatòria d’Assemblea General Extraordinària per al proper 29 de febrer, podran exercir el seu dret de vot de forma anticipada el dia 28 de febrer.

Toni Gisbert,
secretari d’Acció Cultural del País Valencià

CANDIDATURA A LA JUNTA DIRECTIVA D’ACCIÓ CULTURAL DEL PAÍS VALENCIÀ(ACPV)

Anna Oliver
, candidata a presidenta

Llicenciada en Dret per la Universitat de València. Advocada en exercici des de l’any 1996. És membre fundadora de l’Associació de Dones Juristes d’Alzira-AJUDA, i una de les impulsores del projecte Sòriques, que aglutina a diferents associacions feministes. Ha estat la tècnica del Casal Jaume I de Carcaixent durant els seus 18 anys d’existència, i va col·laborar a l’àrea jurídica d’ACPV de 2007 a 2012.

Marinela Garcia, candidata a vicepresidenta

Catedràtica d’Universitat a la Universitat d’Alacant, en la qual ha exercit diferents càrrecs. Professora visitant a University College Dublin (Irlanda) 2009-2010 i universitats de Durham i Northumbria (Regne Unit) 2016-2017. Actualment dirigeix el grup d’investigació Explanat de la Universitat d’Alacant i és secretària de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana a Alacant.

David Oliver, candidat a tresorer

Grau en Direcció i Administració d’Empreses.
Cap d’equip de vendes en la banca des de 1998.
Vinculat des de ben jove al món associatiu i soci d’ACPV des de 1995.

Toni Gisbert, candidat a secretari

Llicenciat en Història i Geografia. Professor de Geografia i Història. Ha estat membre del BEA i del MOC. Ha treballat en ACPV, on ha exercit responsabilitats diverses.

Tomàs Llopis, candidat a vicesecretari

Catedràtic de literatura en ensenyament secundari, com a escriptor ha publicat llibres de caràcter didàctic sobre llengua i literatura, dos llibres de poemes i dues novel·les. Forma part de la Secció d’Ensenyament d’ACPV.

Anna Gascon, candidata a vocal primera

Llicenciada en Filologia catalana per la Universitat de València. Professora de Llengua i literatura a l’IES Francesc Ferrer i Guàrdia. Membre d’1entretants (Xarxa cooperativa de professorat per l’ensenyament en valencià). Autora de guies didàctiques del Correllengua.

Ferran Suay, candidat a vocal segon

Doctor en Psicologia per la Universitat de València, és autor de diferents publicacions sobre llengua i conducta.
És President d’ELEN (Xarxa Europea per la Igualtat Lingüística, aplega 150 associacions de 22 estats europeus). Forma part de la
Secció de Política Lingüística
d’ACPV

Josepa Costa, candidata a vocal tercera

Llicenciada en Psicologia per la UV. Treballa com a assessora Lingüística i Cultural al Campus de Gandia de la UPV. Activista social des de ben jove, participa en diferents associacions de caire cívic, culturals, feministes i ecologistes. És sòcia d’ACPV, d’Escola Valenciana i d’ACNUR, Presidenta de la Fundació Casal Jaume I de la Safor Valldigna i vocal de la junta directiva de la Coordinadora pel Valencià de la Safor Valldigna.

 

Còmplices. Teatre fòrum contra la violència de gènere al Casal Jaume I Pedreguer

“Còmplices. Teatre Fòrum contra la violència de gènere” de Muntem un drama va iniciar el divendres 7 de Febrer el cicle d'activitats "Qüestions de Gènere 2020" al Casal Cultural Jaume I Pedreguer.Va començar l'acte amb un impactant i reflexiu monòleg interpretació d'un texte d'Isabel Clara Simó magistralment interpretat per l'actor Pascual Rodrigo i dirigit per Betlem M.Ventrell.


Un cop finalitzada l'actuació es va iniciar un fòrum col·loqui on els assistents van compartir la visió de l'obra i els sentiments produïts, com del dramàtic atac contra les dones que continua originant la violència de gènere. La normalització d'aquest problema social i el que encara ens queda com a societat per conviure igualitària i respectuosament ambdós sexes i col·lectius sexuals.


Qüestions de Gènere 2020 està organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Pedreguer, Comissió d'Igualtat de l’Ajt. Pedreguer i el Casal Cultural Jaume I Pedreguer, delegació d'ACPV a La Marina Alta.

 

QÜESTIONS DE GÈNERE 2020 cicle sobre IGUALTAT aquest febrer al Casal

El Casal Jaume I Pedreguer organitza conjuntament amb lAjuntament de Pedreguer i la Comissió dIgualtat Pedreguer durant febrer el cicle QÜESTIONS DE GÈNERE 2020. Iniciativa que des de fa anys oferim en la nostra programació per a conscienciar sobre la igualtat de sexe.

Per aquesta edició la programació de QÜESTIONS DE GÈNERE 2020 estarà composta per lacte Còmplices, Teatre Fòrum contra la violència de Gènere de Muntem un drama i una conferència amb Marta Siscar, transsexual activista LGTBI amb Trans*Feminisme. És possible?

El divendres 7 de febrer a les 20h inaugurem en el Casal el cicle dactes QÜESTIONS DE GÈNERE 2020 amb "Còmplices, teatre fòrum contra la violència de gènere, de Muntem un Drama. Una activitat basada en la posada en escena d'un monòleg, de curta durada, i el posterior debat sobre violència masclista.

Un treball sobre el mite de l'amor romàntic a partir de l'obra d'Isabel-Clara Simó amb la finalitat d'encetar una reflexió col·lectiva sobre violència de gènere en totes les seues manifestacions.

Interpretació de Pascual Rodrigo i Direcció, adaptació i text de Betlem M. Vendrell

Un potent debat al voltant de la violència masclista i les seues arrels en la concepció de l'amor.


El divendres 21 de febrer a les 20h, Marta Siscar transsexual i activista LGTBI impartirà la xerrada Trans*Feminisme. És possible?. Conferència on es puntualitzarà les dificultats del col·lectiu transsexual en ser reconegudes fins i tot en els moviments afins en el treball digualtat com son els feministes. La conferència de Marta clausurarà el cicle QÜESTIONS DE GÈNERE 2020.

"Circulació en la boira" al Casal Jaume I Pedreguer

El divendres 31 de gener es va presentar al Casal el llibre “Circulació en la boira”. Traducció al valencià de l’obra original de Rakul Jónhedinstóttir. La presentació va comptar amb la participació de Josep Vicent Cabrera (traductor) i Maria Josep Escrivà (referent poètic valencià i Presidenta de la col·lecció Razef d’Edicions 96).


“Circulació en la boira” es un cant de relats a les Illes Feroe, nacionalitat de l’escriptora. La presentació es va iniciar amb una introducció a les costums de les Illes Feroe de la mà de Josep Vicent Cabrera, que va visitar fa uns anys, explicant les meravelles i curiositats en un viatge on es va enamorar d’aquell llunyà pais.

El llibre que recull els paisatges i tradicions feroeses en cadascun dels versos que composa el llibre. L’acte es va acomiadar amb un recital de poemes del llibre a càrrec de Josep Vicent, Maria Josep i Rakul.


 

Obert el termini d'inscripcions per a la 8ena Excursió Poètica a La Foradá (La Vall de Gallinera)

 

INSCRIPCIONS 8ena EXCURSIÓ POÈTICA A LA FORADÀ La Vall de Gallinera


Quan la natura, la poesia i la cultura caminen de la mà

Inscripcions fins 13 de març

 

INSCRIPCIONS EXCURSIÓ + DINAR

El preu de lexcursió + dinar inclou:
>Esmorzar i Activitats durant la travessia

>Dinar en Bar La Placeta de Benissiva (menú tancat)

70 PLACES MÀXIMES EXCURSIÓ + DINAR

Excursió + Dinar Adults

22

Excursió + Dinar Adults Socis Casal

20

Excursió + Dinar Menors de 12 Anys

15

INSCRIPCIONS EXCURSIÓ (sense dinar)

El preu de lexcursió inclou:
>Esmorzar i Activitats durant la travessia

Excursió Adults

7

Excursió Menors de 12 Anys

3

 

SEGUR PER A INSCRITS NO FEDERATS

Les persones NO FEDERADES caldrà pagar lassegurança daccident del Casal segons Llei 2/2011 de lesport i lactivitat física. DOCV 24/03/11 BOE 16/04/11

Segur per a No Federats

2

Contacte inscripcions: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Informació a proporcionar per a inscripcions de Persones NO FEDERADES.

1. Nom i Cognoms

2. Numero DNI (en cas de menor sense DNI es tindrà que aportar el de la mare, pare, tutora o tutor)

3. Data de Naixement

Aquesta informació es necessària per incloure a les persones NO FEDERADES en el segur que el Casal contracta per aquesta activitat.

Una vegada proporcionada aquesta informació el Casal es posarà en contacte amb vosaltres informant-vos de les formes de pagament per confirmar les inscripcions.

INSCRIPCIONS FINS 13 DE MARÇ!

 

Pàgina 6 de 37

En llinea

Tenim 75 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.