Casal Cultural Jaume I Pedreguer

QÜESTIONS DE GÈNERE 2020 cicle sobre IGUALTAT aquest febrer al Casal

El Casal Jaume I Pedreguer organitza conjuntament amb lAjuntament de Pedreguer i la Comissió dIgualtat Pedreguer durant febrer el cicle QÜESTIONS DE GÈNERE 2020. Iniciativa que des de fa anys oferim en la nostra programació per a conscienciar sobre la igualtat de sexe.

Per aquesta edició la programació de QÜESTIONS DE GÈNERE 2020 estarà composta per lacte Còmplices, Teatre Fòrum contra la violència de Gènere de Muntem un drama i una conferència amb Marta Siscar, transsexual activista LGTBI amb Trans*Feminisme. És possible?

El divendres 7 de febrer a les 20h inaugurem en el Casal el cicle dactes QÜESTIONS DE GÈNERE 2020 amb "Còmplices, teatre fòrum contra la violència de gènere, de Muntem un Drama. Una activitat basada en la posada en escena d'un monòleg, de curta durada, i el posterior debat sobre violència masclista.

Un treball sobre el mite de l'amor romàntic a partir de l'obra d'Isabel-Clara Simó amb la finalitat d'encetar una reflexió col·lectiva sobre violència de gènere en totes les seues manifestacions.

Interpretació de Pascual Rodrigo i Direcció, adaptació i text de Betlem M. Vendrell

Un potent debat al voltant de la violència masclista i les seues arrels en la concepció de l'amor.


El divendres 21 de febrer a les 20h, Marta Siscar transsexual i activista LGTBI impartirà la xerrada Trans*Feminisme. És possible?. Conferència on es puntualitzarà les dificultats del col·lectiu transsexual en ser reconegudes fins i tot en els moviments afins en el treball digualtat com son els feministes. La conferència de Marta clausurarà el cicle QÜESTIONS DE GÈNERE 2020.

 

"Circulació en la boira" al Casal Jaume I Pedreguer

El divendres 31 de gener es va presentar al Casal el llibre “Circulació en la boira”. Traducció al valencià de l’obra original de Rakul Jónhedinstóttir. La presentació va comptar amb la participació de Josep Vicent Cabrera (traductor) i Maria Josep Escrivà (referent poètic valencià i Presidenta de la col·lecció Razef d’Edicions 96).


“Circulació en la boira” es un cant de relats a les Illes Feroe, nacionalitat de l’escriptora. La presentació es va iniciar amb una introducció a les costums de les Illes Feroe de la mà de Josep Vicent Cabrera, que va visitar fa uns anys, explicant les meravelles i curiositats en un viatge on es va enamorar d’aquell llunyà pais.

El llibre que recull els paisatges i tradicions feroeses en cadascun dels versos que composa el llibre. L’acte es va acomiadar amb un recital de poemes del llibre a càrrec de Josep Vicent, Maria Josep i Rakul.


 

Obert el termini d'inscripcions per a la 8ena Excursió Poètica a La Foradá (La Vall de Gallinera)

 

INSCRIPCIONS 8ena EXCURSIÓ POÈTICA A LA FORADÀ La Vall de Gallinera


Quan la natura, la poesia i la cultura caminen de la mà

Inscripcions fins 13 de març

 

INSCRIPCIONS EXCURSIÓ + DINAR

El preu de lexcursió + dinar inclou:
>Esmorzar i Activitats durant la travessia

>Dinar en Bar La Placeta de Benissiva (menú tancat)

70 PLACES MÀXIMES EXCURSIÓ + DINAR

Excursió + Dinar Adults

22

Excursió + Dinar Adults Socis Casal

20

Excursió + Dinar Menors de 12 Anys

15

INSCRIPCIONS EXCURSIÓ (sense dinar)

El preu de lexcursió inclou:
>Esmorzar i Activitats durant la travessia

Excursió Adults

7

Excursió Menors de 12 Anys

3

 

SEGUR PER A INSCRITS NO FEDERATS

Les persones NO FEDERADES caldrà pagar lassegurança daccident del Casal segons Llei 2/2011 de lesport i lactivitat física. DOCV 24/03/11 BOE 16/04/11

Segur per a No Federats

2

Contacte inscripcions: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Informació a proporcionar per a inscripcions de Persones NO FEDERADES.

1. Nom i Cognoms

2. Numero DNI (en cas de menor sense DNI es tindrà que aportar el de la mare, pare, tutora o tutor)

3. Data de Naixement

Aquesta informació es necessària per incloure a les persones NO FEDERADES en el segur que el Casal contracta per aquesta activitat.

Una vegada proporcionada aquesta informació el Casal es posarà en contacte amb vosaltres informant-vos de les formes de pagament per confirmar les inscripcions.

INSCRIPCIONS FINS 13 DE MARÇ!

 

Presentació "Un bes fet a mida" de Maria Rosa Sabater i Soliva en Casal de Pedreguer

El passat 24 de gener es va presentar el llibre dEditorial Fonoll Un bes fet a mida al Casal Cultural Jaume I Pedreguer. Un recital poètic musical on van participar a més de l'escriptora, Joan Femenía acompanyat al piano de Quique Vercher.L
autora María Rosa Sabater i Soliva, nascuda en Beniopa (Gandia), ha estudiat Magisteri i Filologia. Lany 1987 va obtenir un accèssit en el Premi de Poesia Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat. Ha publicat els poemaris Terres daltri, A ritme de tango i Hivern tancat. Ha estat inclosa en diferents antologies. És membre de la Societat Literària Saforíssims. Confessa que els seus fills li han salvat la vida i tampoc no se la imagina sense llegir i escriure.'Un bes fet a mida' és un llibre de poemes autobiogràfic, un homenatge a aquells que marxaren massa prompte del seu costat, tot alterant la vida de la poeta. Amb els versos, lautora conjura el dolor i la solitud per a la comprensió de lendins i del món. Obra guardonada amb el 22é Premi de Poesia Alella a Maria Oleart.

Programació GENER 2020

El divendres 24 de gener a les 20h presentem al Casal el llibre Un bes fet a mida (Editorial Fonoll) de M.Rosa Sabater i Soliva. Recital poètic amb la participació de l’escriptora i Joan Femenia i acompanyament de piano amb Quique Vercher.


#INFO

M.Rosa Sabater i Soliva > Beniopa (Gandia), un 8 de novembre. Ha estudiat Magisteri i Filologia. Lany 1987 va obtenir un accèssit en el Premi de Poesia Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat. Ha publicat els poemaris Terres daltri, A ritme de tango i Hivern tancat. Ha estat inclosa en diferents antologies. És membre de la Societat Literària Saforíssims.

Confessa que els seus fills li han salvat la vida i tampoc no se la imagina sense llegir i escriure.

Un bes fet a mida
és un llibre de poemes autobiogràfic, un homenatge a aquells que marxaren massa prompte del seu costat, tot alterant la vida de la poeta. Amb els versos, lautora conjura el dolor i la solitud per a la comprensió de lendins i del món. «El dol per les persones i les coses i el paisatge i tot allò no entès, que ens ha anat fent com som, conforma un poemari curull de mort i de resurrecció» (Josefa Contijoch).

22é Premi de Poesia Alella a Maria Oleart
El divendres 31 a les 20:00h Josep Vicent Cabrera i María Josep Escrivà presenten el llibre Circulació en la boira de Rakul Jónhedinstóttir Tróndhem
en el Casal. Projecte en que tant Josep com María han col·laborat en la distribució i localització al valencià del l'obra
.

#INFO

U
na aproximació a alguns aspectes físics, degogràfics, culturals i polítics de les illes Fèroe, amb la projecció dalgunes imatges.
Un repàs pels temes del llibre i lectura de poemes, amb lacompanyament per vídeo de lescriptora Rakul Jónhedinstóttir Tróndhem que recitarà dos poemes en versió original per acomiadar la presentació.

Pàgina 5 de 35

En llinea

Tenim 32 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.