Casal Cultural Jaume I Pedreguer

El Casal recull signatures en defensa d'un servei públic de ràdio i televisió en valencià

PERQUÈ VOLEM I NECESSITEM UNA RÀDIO I TELEVISIÓ PÚBLIQUES EN VALENCIÀ !!!Iniciativa Legislativa Popular (ILP) és una eina que permet a la ciutadania proposar noves lleis o canvis en la legislació vigent (la democràcia participativa pren així forma). Concretament un grup de ciutadans constituïts en Comissió Promotora poden presentar una proposició de llei davant les Corts. 

La ILP en defensa d'un servei públic de ràdio i televisió en valencià reinvida el dret col·lectiu del poble valencià a rebre i comunicar idees i informació en llengua pròpia a través de mitjans de comunicació audiovisuals. A més, la ILP constata que després del tall de les emissions de RTVV la valenciana es l'única autonomia amb llengua pròpia que no disposa de mitjans públics per a la seua difusió. L'ús i la promoció del valencià implica la defensa de la identitat, els valors i els interessos del poble valencià i del seu patrimoni cultural.

Amb aquest motiu en el Casal Jaume I er de Pedreguer estem recollint signatures per donar suport a aquesta iniciativa. Així que si tens un moment i vols recolzar aquesta proposta passa't pel Casal Jaume I de Pedreguer i ajuda a canviar la situació amb la teva signa.

Si coneixes a persones que vullguen recolzar aquesta proposta pots demanar-nos plecs de signatures.

 

EXPOSICIÓ "EL VOL DEL GAT" D'ANTONI MIRÓ EN EL CASAL


El vol del gat és una novel·la híbrida i exòtica que es mou entre la ficció, el realisme i l'assaig psicològic. Amb un to més crític que no pas narratiu, l'autor ens acosta més aviat a l'exposició reflexiva del sociòleg o de l'etnòleg i també a la descripció imaginària del novel·lista. Amb la barrejade la societat cubana vista sota el prisma polièdric de la biografia inacabada, i en massa ocasions amagada, d'una colla de joves de malnoms riallers i al·legòrics, intenta representar tota l'escala social cubana de les quatre últimes dècades del segle passat, i ens proposa una recerca divertida, misteriosa i reveladora alhora, farcida d'anècdotes espurnejants, sobre el fris de la Cuba dels darrers temps: el retard contra l'avanç i l'estoïcisme que aspira a la perfecció contra l'edonisme frívol, superflu i fictici.
Partinc d'aquesta base Antoni Miró realitza aquest projecte a les que posa nom, amb la imatge esplendorosa i expressiva de Sol Picó com a intèrpret i musa inspiradora, interrelacionant literatura, pintura i dansa en un joc de complicitats i de llibertats.

No et perdís aquesta exposició que tindrem el privilegi de tindre en el Casal Jaume I de Pedreguer fins al 27 de juny.

EXCURSIÓ POÈTICA A LA FORADÀ 2014

El passat diumenge 23 de març el Casal Cultural Jaume I De Pedreguer va organitzar l'Excursió Poètica a La Foradà de Benissiva. Els assistents van poder gaudir d’aquest gran paratge natural acompanyat de poemes i música amb violí i dolçaina fent el trajecte encara més plaent.


Un dinar popular al poble de Benissiva va donar per finalitzat aquest poema en el camí on naturalesa i art caminen junts per les sendes de la Vall de la Gallinera.


Des de l'organització donar les gràcies a Cris, Eugenia i company dolçainer, tota la gent que va recitar, Casa Rural Gallinera, Restaurant La Placeta, Restaurant Ta Casa, a totes les persones que ens han ajudat a organitzar tot aixó i a tots els assistents.

L'any que ve més !! Moltes gràcies a tots per fer un diumenge inoblidable.

CONCERT DE ROCK CASAL JAUME I PEDREGUER

No et pots perdre el gran concert que el CASAL organitzarà el proper dissabte 17 de Maig en Sala Rockodrom de Pedreguer.

CARTELL DEL CONCERT

No esperes fins l'últim moment i fes-te amb la teua entrada en un dels diferents punts de venda oficials !!!

PREUS ANTICRISIS !!!

Després de l'èxit obtingut el Casal organitza una segona jornada del Taller de Maquillatge d'Inés Vegara

Després del gran acolliment del Taller de Maquillatge del proper Dilluns 24 de març, el Casal Jaume I de Pedreguer organitza una segona jornada dilluns que 31 DE MARÇ DE 20h A 22h.

Recordar-vos que les places són limitades, per la qual cosa si estas interessada no esperes fins a l'últim moment per inscriure't.

INSCRIPCIONS

PREU INSCRIPCIONS: 20€

PREU INSCRIPCIONS SOCIS: 18€

Amb regal d'obsequis Germaine de Cappuccini per a les assistents.

Interessats enviar email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Pàgina 34 de 37

En llinea

Tenim 32 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.