Casal Cultural Jaume I Pedreguer

EXPOSICIÓ "EL VOL DEL GAT" D'ANTONI MIRÓ EN EL CASAL


El vol del gat és una novel·la híbrida i exòtica que es mou entre la ficció, el realisme i l'assaig psicològic. Amb un to més crític que no pas narratiu, l'autor ens acosta més aviat a l'exposició reflexiva del sociòleg o de l'etnòleg i també a la descripció imaginària del novel·lista. Amb la barrejade la societat cubana vista sota el prisma polièdric de la biografia inacabada, i en massa ocasions amagada, d'una colla de joves de malnoms riallers i al·legòrics, intenta representar tota l'escala social cubana de les quatre últimes dècades del segle passat, i ens proposa una recerca divertida, misteriosa i reveladora alhora, farcida d'anècdotes espurnejants, sobre el fris de la Cuba dels darrers temps: el retard contra l'avanç i l'estoïcisme que aspira a la perfecció contra l'edonisme frívol, superflu i fictici.
Partinc d'aquesta base Antoni Miró realitza aquest projecte a les que posa nom, amb la imatge esplendorosa i expressiva de Sol Picó com a intèrpret i musa inspiradora, interrelacionant literatura, pintura i dansa en un joc de complicitats i de llibertats.

No et perdís aquesta exposició que tindrem el privilegi de tindre en el Casal Jaume I de Pedreguer fins al 27 de juny.

 

EXCURSIÓ POÈTICA A LA FORADÀ 2014

El passat diumenge 23 de març el Casal Cultural Jaume I De Pedreguer va organitzar l'Excursió Poètica a La Foradà de Benissiva. Els assistents van poder gaudir d’aquest gran paratge natural acompanyat de poemes i música amb violí i dolçaina fent el trajecte encara més plaent.


Un dinar popular al poble de Benissiva va donar per finalitzat aquest poema en el camí on naturalesa i art caminen junts per les sendes de la Vall de la Gallinera.


Des de l'organització donar les gràcies a Cris, Eugenia i company dolçainer, tota la gent que va recitar, Casa Rural Gallinera, Restaurant La Placeta, Restaurant Ta Casa, a totes les persones que ens han ajudat a organitzar tot aixó i a tots els assistents.

L'any que ve més !! Moltes gràcies a tots per fer un diumenge inoblidable.

CONCERT DE ROCK CASAL JAUME I PEDREGUER

No et pots perdre el gran concert que el CASAL organitzarà el proper dissabte 17 de Maig en Sala Rockodrom de Pedreguer.

CARTELL DEL CONCERT

No esperes fins l'últim moment i fes-te amb la teua entrada en un dels diferents punts de venda oficials !!!

PREUS ANTICRISIS !!!

Després de l'èxit obtingut el Casal organitza una segona jornada del Taller de Maquillatge d'Inés Vegara

Després del gran acolliment del Taller de Maquillatge del proper Dilluns 24 de març, el Casal Jaume I de Pedreguer organitza una segona jornada dilluns que 31 DE MARÇ DE 20h A 22h.

Recordar-vos que les places són limitades, per la qual cosa si estas interessada no esperes fins a l'últim moment per inscriure't.

INSCRIPCIONS

PREU INSCRIPCIONS: 20€

PREU INSCRIPCIONS SOCIS: 18€

Amb regal d'obsequis Germaine de Cappuccini per a les assistents.

Interessats enviar email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

EXCURSIÓ POÈTICA A LA FORADÀ

EXCURSIÓ POÈTICA A LA FORADÀ, BENISSIVÀ

El proper DIUMENGE 23/03/14 el Casal organitza una EXCURSIÓ POÈTICA A LA FORADÀ, BENISSIVÀ. L'eixida serà des de la PLACETA DE BENISSIVÀ a les 09:30h.

INSCRIPCIONS

Excursió: 3€ (xiquets gratis)

Excursió + dinar xiquets: 7€

Excursió + dinar: 18€

Excursió + dinar socis: 16€

Insteressats cridar al telèfon 629 685 467 Anna Aurora o enviar un email a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Pàgina 34 de 37

En llinea

Tenim 78 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.