Casal Cultural Jaume I Pedreguer

NIT DE ROCK A PEDREGUER AMB EL CASAL JAUME I

Aquest dissabte 17 de maig Pedreguer viurà una nit de rock i punk amb el concert organitzat pel Casal Cultural Jaume I de Pedreguer.

Aquest concert es celebrarà a la Sala Rockòdrom a les 21:30h, i conta amb grups de contrastada qualitat com són Ki Sap, Sant Gatxo, Disidencia i KOP. Un gran cartell per a una gran nit.


Foto KOP, un dels grans atractius de la nit

Des de l'organització s'ha treballat molt per tal que aquesta iniciativa del Casal Jaume I Pedreguer que des de fa anys aposta per grans esdeveniments amb la música en directe com a protagonista es puga dur a terme. En aquest cas destacar la col·laboració de Pizarro Produccions producció del concert.


Des de Onil (Alacant) punk rock reinvidicatiu a càrrec de Disidencia

Les entrades anticipades les pots trobar a un preu de 10€ en:

Fins divendres 16/05

Vila Joiosa - Pub Tropical Reef / Ontinyent - Casal Jose / Tavernes de Valldigna - Pub Magic / Xàtiva - Llibreria La Costera

Fins dissabte 17/05

Pedreguer - Casal Jaume I - Pub Quatre Estacions, Pub Ágora, Pub Verdolaga / Gata de Gorgos - Bar Ca Blai / Pego - Pub Ona / Gandia - Casal Jaume I

També es poden adquirir les entrades en www.codeticket.com

Les entrades en guixeta estaràn a un preu de 13€


Mític grup des de la Vila Joiosa, Sant Gatxo

No et perdis el que promet ser una gran nit de potent música en directe... Pedreguer tremola !!!


Reegae i Ska amb el grup valencià Ki Sap

 

MANEL ARCOS PRESENTA EL SEU LLIBRE "QUAN ELS TRABUCS REFILAVEN" EN EL CASAL

Aquest dijous 15 de maig a les 20h Manel Arcos presentarà el seu llibre "Quan els trabucs refilaven" en el Casal Cultural Jaume I de Pedreguer. L'acte estarà presentat pel company i soci del Casal Bernat Tomàs Noguera.

+info

Un bon dia de l’any 2005, Manel Arcos va començar a encuriosir-se pel fenomen del bandolerisme que es va manifestar al País Valencià al llarg del segle xix. Amb el pas del temps, aquell interés inicial es va convertir en una passió. Des del desembre de 2008, Manel Arcos no ha parat de donar a conéixer els resultats de les seues investigacions en diferents llibres i treballs, i també en nombroses conferències impartides pertot arreu. Quan els trabucs refilaven recopila quinze estudis del seu autor.

En ells es repassen els períodes més conflictius i convulsos de la centúria dinovena, els que es van viure entre els regnats dels Borbó Carles IV i Alfons XIII, i especialment el Sexenni Absolutista (1814-1820) i el Sexenni Democràtic (1868-1874), on precisament van esdevenir-se les dues “edats daurades” del bandolerisme vuitcentista a casa nostra. Tot plegat, aquesta obra abraça i analitza un vast territori situat al sud del riu Xúquer, que és el comprés per les nou comarques valencianoparlants de la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera, la Vall d’Albaida, la Safor, el Comtat, l’Alcoià, la Marina Alta i la Marina Baixa.

El Casal recull signatures en defensa d'un servei públic de ràdio i televisió en valencià

PERQUÈ VOLEM I NECESSITEM UNA RÀDIO I TELEVISIÓ PÚBLIQUES EN VALENCIÀ !!!Iniciativa Legislativa Popular (ILP) és una eina que permet a la ciutadania proposar noves lleis o canvis en la legislació vigent (la democràcia participativa pren així forma). Concretament un grup de ciutadans constituïts en Comissió Promotora poden presentar una proposició de llei davant les Corts. 

La ILP en defensa d'un servei públic de ràdio i televisió en valencià reinvida el dret col·lectiu del poble valencià a rebre i comunicar idees i informació en llengua pròpia a través de mitjans de comunicació audiovisuals. A més, la ILP constata que després del tall de les emissions de RTVV la valenciana es l'única autonomia amb llengua pròpia que no disposa de mitjans públics per a la seua difusió. L'ús i la promoció del valencià implica la defensa de la identitat, els valors i els interessos del poble valencià i del seu patrimoni cultural.

Amb aquest motiu en el Casal Jaume I er de Pedreguer estem recollint signatures per donar suport a aquesta iniciativa. Així que si tens un moment i vols recolzar aquesta proposta passa't pel Casal Jaume I de Pedreguer i ajuda a canviar la situació amb la teva signa.

Si coneixes a persones que vullguen recolzar aquesta proposta pots demanar-nos plecs de signatures.

EXPOSICIÓ "EL VOL DEL GAT" D'ANTONI MIRÓ EN EL CASAL


El vol del gat és una novel·la híbrida i exòtica que es mou entre la ficció, el realisme i l'assaig psicològic. Amb un to més crític que no pas narratiu, l'autor ens acosta més aviat a l'exposició reflexiva del sociòleg o de l'etnòleg i també a la descripció imaginària del novel·lista. Amb la barrejade la societat cubana vista sota el prisma polièdric de la biografia inacabada, i en massa ocasions amagada, d'una colla de joves de malnoms riallers i al·legòrics, intenta representar tota l'escala social cubana de les quatre últimes dècades del segle passat, i ens proposa una recerca divertida, misteriosa i reveladora alhora, farcida d'anècdotes espurnejants, sobre el fris de la Cuba dels darrers temps: el retard contra l'avanç i l'estoïcisme que aspira a la perfecció contra l'edonisme frívol, superflu i fictici.
Partinc d'aquesta base Antoni Miró realitza aquest projecte a les que posa nom, amb la imatge esplendorosa i expressiva de Sol Picó com a intèrpret i musa inspiradora, interrelacionant literatura, pintura i dansa en un joc de complicitats i de llibertats.

No et perdís aquesta exposició que tindrem el privilegi de tindre en el Casal Jaume I de Pedreguer fins al 27 de juny.

EXCURSIÓ POÈTICA A LA FORADÀ 2014

El passat diumenge 23 de març el Casal Cultural Jaume I De Pedreguer va organitzar l'Excursió Poètica a La Foradà de Benissiva. Els assistents van poder gaudir d’aquest gran paratge natural acompanyat de poemes i música amb violí i dolçaina fent el trajecte encara més plaent.


Un dinar popular al poble de Benissiva va donar per finalitzat aquest poema en el camí on naturalesa i art caminen junts per les sendes de la Vall de la Gallinera.


Des de l'organització donar les gràcies a Cris, Eugenia i company dolçainer, tota la gent que va recitar, Casa Rural Gallinera, Restaurant La Placeta, Restaurant Ta Casa, a totes les persones que ens han ajudat a organitzar tot aixó i a tots els assistents.

L'any que ve més !! Moltes gràcies a tots per fer un diumenge inoblidable.

Pàgina 31 de 34

En llinea

Tenim 20 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.