Casal Cultural Jaume I Pedreguer

El Casal ofereix una agenda plena d'activitats a l'octubre

Una agenda plena d’actes marca al inici de la activitat del Casal Jaume I de Pedreguer una vegada tornats de les vacances. Exposicions, activitats infantils, concerts i un viatge a Praga marquen la programació organitzada pel Casal per aquest mes.

Començant els actes programats d’aquest mes, el dijous 2 d’octubre es va inaugurar en el Casal l’exposició “gravats de Josepa Gilabert” artista de Pedreguer. L’exposició romandrà oberta al públic fins el 31 d’octubre.


Divendres 3 d’octubre amb motiu de la lectura del manifest del Correllengua 2014, el Casal va organitzar actes per els més menuts. La vesprada va començar amb un berenar gentilesa de Supermercats masymas i pintada de mural. Tot seguit Paco Bertomeu i Josep van interpretar el conte “Aladi i la llàntia mervallosa” fent participi a tot el públic que va gaudir molt amb l’actuació. Per finalitzar aquests actes del Correllengua 2014 i acompanyats per la Colla dels Traginers va eixir la Flama des del Casal fins l’Ajuntament a on es va fer lectura del manifest del Correllengua 2014. El recorregut va finalitzar tornat un altra volta al Casal.


Per acabar aquest cap de setmana d’actes el dissabte 4 d’octubre en l’Espai Cultural de Pedreguer es va fer entrega del guardó Casal Jaume I Pedreguer 2014 a la Colla de dolçainers els Traginers, en la seva representació va recollir el premi el seu president Nadal Fornés Cantó. Els traginers es una agrupació musical que des de fa anys representa i dona a conèixer amb les seues actuacions tant nacionals com internacionals la tradició, l’art i la cultura de les nostres arrels. La vetllada va finalitzar amb un concert de la Coral Giner de la Societat Coral el Micalet, a on el públic assistent va poder gaudir d’una de les corals amb més rellevància en l’actualitat


Com a colofó d'aquestes activitats, durant el pont d'octubre el Casal Cultural Jaume I Pedreguer va organitzar un viatge a la ciutat de Praga (República Txeca). Durant els dies 9, 10, 11 i 12 d'octubre a més de descobrir la ciutat de Praga van visitar el camp de concentració de Terezin de Litoměřice, una de les ciutats més antigues i imporants de la República Txeca.


Per fer el viatge una experiència el més enriquidora possible turística i culturalment, durant tota la visita es va contar amb guia personal que va explicar tot el relacionat amb les costums, cultural i altres aspectes històrics de la ciutat de Praga. Quatre dies inoblidables a Praga, ciutat a on la seva bellesa i patrimoni històric la converteixen en una de les vint ciutats més visitades del món.


Tots els assitents van quedar molt contents gaudint molt d'aquesta experiència. El Casal espera organitzar altres viatges amb la esperança de repetir el mateix èxit de acollida.

L'organització li dona les gràcies a Rosa Delma, a tots els participants que han confiat en el Casal per gaudir d'aquest viatge i a tots els que col·laborat en la organització d'aquest viatge.

 

Programació d'octubre al Casal

El Casal Cultural Jaume I tornarà a obrir aquest mes d'octubre amb una programació plena d'actes.

El dijous 2 a les 20:00h inaugura al Casal l'artista l'exposició Gravats de Josepa Gilabert. L'exposició romandrà oberta fins 31 d'octubre.

Divendres 3 amb motiu de la lectura del manifest Correllengua 2014, el Casal ha preparat un berenar obsequi de "masymas" i els més menuts podran pintar en un mural, tot seguit Paco Bertomeu i Josep contaran el conte "Aladi i la llàntia mervallosa". A les 19h eixirà la flama des del Casal i es farà lectura del manifest Correllengua 2014, la flama tornarà al Casal.

El dissabte 4 a les 20:00h com es tradicional des de fa edicions, el Casal lliura el premi Casal Jaume I Pedreguer en Espai Cultural de Pedreguer, tot seguit i amb entrada gratuïta la Coral Giner de la Societat Coral el Micalet obsequiara la vetllada amb un concert.

També durant aquest pont d'octubre el Casal ha organitzat un viatge a Praga, a on totes les persones apuntades podran gaudir d'una de les ciutats més precioses del mon.

Estrena de "Yo decido, El tren de la libertad" en Espai Cultural de Pedreguer

El proper dijous 10 de juliol el Casal Cultural Jaume I Pedreguer organitza l'estrena de "Yo decido, El tren de la libertad" que tindrà lloc en el Espai Cultural de Pedreguer a les 20h amb entrada gratuïta.


Al febrer de 2014, més de 80 cineastes es van unir per dur a terme un documental col·lectiu sobre "El tren de la Llibertat" la marxa que milers de persones van realitzar des de tots els racons del país, fins a Madrid, per manifestar-se i exigir que es mantingui vigent l'actual llei de l'avortament. D'aquella iniciativa va sortir aquesta pel·lícula que el proper dijous 10 de juliol estrenem en Pedreguer. + informació en www.eltrendelalibertad.com i en facebook del casal

Viatja a l'octubre a Praga amb el Casal

Aquest Octubre escapa't a Praga amb el Casal!! Visita aquesta ciutat situada a les ribes del riu Moldava amb el seu centre històric patrimoni de la humanitat. El viatge també inclou visita al camp de concentració Terezín, lloc històric d’obligada visita proper a la zona.

A continuació us deixem PROGRAMA i informació en relació.Qualsevol consulta sobre aquest tema podeu contactar amb nosaltres en Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

INSCRIPCIONS

EN JUNY: En el Casal Cultural Jaume I Pedreguer de dilluns a divendres de 19h a 21h

EN JULIOL: Contactar amb els telèfons 629 685 467 o 965 761 058

Aquells interessats hauran de realitzar pagament com a senyal de 100€.

Apropa't a visitar una de les ciutats més belles del món el proper pont d'Octubre.

Organitza Casal Cultural Jaume I Pedreguer

FESTIVAL ROCK PEDREGUER 2014

Aquest passat dissabte 17 d'Abril vam gaudir en Pedreguer d'un concert que va ajuntar els grups Ki Sap, Sant Gatxo, Disidencia i KOP.


Sant Gatxo va celebrar el seu 20 aniversari amb el públic

El concert va agrupar diferents vessants musicals, sent el reegae de Ki Sap, el pop rock de Sant Gatxo, el punk de Disidencia i el hardcore punk de KOP els grans protagonistes de la vetllada.

Actuació de KOP

L'organització porta des de fa temps organitzant aquest esdeveniment i dóna les gràcies a Pizarro Produccions i tot el seu equip que va ajudar a organitzar el concert, i sobretot al pùblic assistent, mil gràcies a tots per vindre i us esperem en els pròxims concerts.


L'actuació de KOP va contar amb els temes més coneguts dels catalans

Pàgina 31 de 35

En llinea

Tenim 30 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

en aquesta web

i perfil facebook del Casal

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.