Casal Cultural Jaume I Pedreguer

Presentació Al-Azraq El Blau de Just I.Sellés en el Casal

El passat divendres 23 de gener es va presentar en el Casal el llibre "Al-Azrak El Blau" de Just I.Sellés. L'escriptor ens va contar com es va preparar per poder escriure aquesta novela, visitant multitut de llocs a on van viure els protagonistes fa molts anys.

Donem les gràcies a tot el públic que va assistir i al Club Excursionista de Pedreguer per col·laborar en aquest acte.

 

Trobada amb Mireia Mollà en el Casal

Aquest diumenge 25 de gener a les 18:00h en el Casal Jaume I Pedreguer, Compromís Pedreguer organitza una trobada amb Mireia Mollà candidata a cap de llista per Compromís a Les Corts per Alacant.

Programació gener'15 Casal

Després d’uns nadals en els quals esperem que hagis carregat les piles per aquest 2015 el Casal Cultural Jaume I Pedreguer et presenta la programació per aquest gener 2015. T’esperem!

Mitjan el segle XIII, les valls més septentrionals de la muntanya alacantina eren un vesper, una illa d’Islam rodejada per un embravit mar de cristianisme. Els feudals anhelaven sotmetre-la, però La Muntanya era un castell de roca, alt i fort, i resistia. Foren anys de pactes breus, de fortaleses preses i lliurades per la força, de treves, emboscades i escaramusses entre les tropes de Jaume I i els partidaris del visir Al-Azraq, El Blau. La conquesta de Jaume I com mai no te l’han contada. Col·labora CEP Centre Excursionista de Pedreguer

La missió és el compromís de crear projectes de formació, comunicació i sensibilització social innovadors a través de l'aprenentatge estimulant i proactiu, per tenir un impacte positiu en el desenvolupament de les persones. Utilitzo els recursos més eficaços de la sociologia, el màrqueting, l'orientació laboral, la dinamització comunitària... per aconseguir els objectius. La visió de la societat és que estem vivient un "Canvi climàtic del Mercat Laboral". Oferir eines de coneixement i aprenentatge que permetin una millor adaptació als canvis veloços, no és una opció, és una necessitat per a la supervivència. Volem que totes les persones participin en el projecte comú de construir un present dinàmic que ens porti a un futur millor. L'enfocament és humanista, es tracta d'empoderar a les persones: "integrar i equlibrar totes les relacions rellevants d'una persona amb l'ocupació, amb el seu entorn i amb si mateixa perquè tot treballi en la mateixa direcció". Estem en un temps ple d'oportunitats pel qual tingui la informació adequada.


Des de desembre tenim el plaer de tindre en el Casal ELEMENTS, exposició de Jordi NN. Si encara no l'has vista, estarà oberta al públic fins 30 de gener.

Nota informativa del Casal sobre lotería de nadal i del nen 2014 / 2015

Jazz contemporani: concert d'Isaac Martín i Blaubarba en el Casal

El proper divendres 5 de desembre a les 20:30h, el Casal organitza un concert de jazz contemporani amb la participació de Isaac Martín i Blaubarba. La formació d'aquest projecte conjunt la composen: Isaac Martín (guitarra), Amadeo Moscardó (teclat), Tico Porcar (bateria) i Jaume Guerra (contrabaix).

Isaac Martín, nascut a Alacant, comença la seva formació a València i Barcelona amb músics com Joan Soler i Riqui Sabatés. Es muda a Madrid i participa en diversos projectes compartint escenaris amb músics com Jorge Pardo, Adrián Alvarado i Larry Martin entre altres. En 2008 comença els seus estudis en el conservatori de Rotterdam 8Codarts) i en 2013 es gradua en l'especialitat de Guitarra de Jazz. Durant aquest període rep classes magistrals de Barry Harris, Jason Habiten, Joe Cohn, Jerry Bergonzi, Dave Santoro, John Hart, etc i participa en projectes com INMAA project, Quartet Nou i Maite Neri Trio i lidera IMQuartet.

Blau Barba és un trio de jazz contemporani nascut a la tardor de 2014 a València. Està format per Amadeo Moscardó (teclat), Tico Porcar (bateria) i Jaume Guerra (ex Obrint Pas i contrabaix).

L'entrada es gratuïta i hi haurà servei de barra a preus econòmics. Comença el pont de desembre de la millor manera amb el Casal.

Pàgina 31 de 37

En llinea

Tenim 84 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.