Casal Cultural Jaume I Pedreguer

VIVIU, III TAST DE VINS DELS TERRENY

Aquest passat dissabte 21 de març es va celebrar en els Porxèns de Pedreguer “Viviu, III Tast de vins del terreny”.

L'acte va congregar als elaboradors de vi locals que per a aquesta tercera edició de “Viviu” van mostrar les elaboracions que han realitzat per aquest any.

Prop de cent persones es van reunir en un acte amb un clar protagonista, el vi del terreny i el seu futur gràcies a tots els elaboradors que continuen aquesta tradició i que any rere any demostren la qualitat dels seus vins.

L'acte va ser organitzat pel Casal Cultural Jaume I Pedreguer i van col·laborar Supermercats masymas, Rolser i Gràfiques Avellà.


 

Comunicat "Campanya benèfica Guatemala"

Hola a tots! Volem dir-vos que la campanya de recaptacions de donatius per a Guatemala ha estat tot un èxit. La quantitat recaptada al final ha segut de 2.157€!!!.

Ja s'ha destinat el que s'ha recaptat en medicines i material per condicionar l'escola. Us mostrarem més avant fotos de com ha millorat la situació amb la vostra ajuda.

En aquesta campanya benèfica tot el recaptat ha estat destinat íntegrament a la causa i ha segut gestionat directament per Jordi Torres.

Tant Jordi Torres com el Casal volem donar-vos les gràcies per la vostra col·laboració. Sabíem que anàveu a respondre però mai haguérem pensat que l'acollida que ha tingut aquest projecte haguera segut tan gran. Dona gust saber que somieu amb un món sense injustícies, sense pobresa i sense desnutrició infantil... però més gust dona saber que apart de somiar ajudeu per canviar la situació.

Moltíssimes gràcies!!! sou molt grans!!

Programació març'15

El Casal presenta per aquest mes de març una programació variada. A continuació es detallen els diferents actes que conformen la programació d'aquest mes.

El divendres 6 de març a les 20h es presenta en el Casal el llibre "Paraules en xarxa", possiblement un dels primers llibres en la nostra llengua que naix arran d'un grup d'una xarxa social, el grup Rescatem paraules de l'oblit. Els usuaris que han dit i diuen paraules o expressions que consideren que cal "rescatar" per raons diverses. Juli Jordà, assesor lingüístic i membre del grup, va tindre la idea d'aplegar la informació i fer-ne un llibre. Mitjançant el micromecenatge, més de 300 mecenes, va poder dur a terme l'edició del llibre que ara es presenta en Pedreguer. "Paraules en xarxa" és un llibre ple de curiositats, dites, receptes de cuina, cançons, records, olors, saviesa popular... i sobretot de les paraules que la gent s'estima. Un llibre que naix dels parlants de la nostra llengua.

El dissabte 21 de març a les 9:30h els amants dels vins tenen una obligada participació en VIVIU 2015 III TAST DE VINS DEL TERRENY. Esdeveniment que, com des de fa anys, organitza el Casal Jaume I en els Pòrxens. El preu de l'esmorzar son 10€, la inscripció dels elaboradors de vi son 8€ (el preu inclou lot per al tast. Hi han tickets a la venda al Casal. Col·labora Supermercats mas i mas, Rolser i Gràfiques Avellà.

Diumenge 29 de març es celebra "l'excursió poètica a La Foradà, un viatge en el camí". A continuació es detallen preus de les inscripcions:

Excursió 3€ (xiquets gratis)

Dinar + excursió xiquets 7€

Dinar + excursió 18€

Dinar + excursió socis Casal 16€

El interessats contactar en el email Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o en el telf 629 685 467 Anna Aurora.

Campanya benèfica, Guatemala 2015

El nostre company Jordi Torres, pediatra de Pedreguer, esta com tots els anys en Guatemala amb una ONG amb la que van per poblats de la selva fent funcions de pediatria i ajuda en la zona.

Des del Casal donem suport a aquesta iniciativa i amb tal motiu hem iniciat una campanya de recollida de diners per ajudar a aquesta regió de Guatemala. Els objectius d'aquesta campanya són construir noves escoles i un pou d'aigua als centres de nens desnutrits.

Tots els interessats a col·laborar en aquesta campanya poden donar el seu donatiu, en el Casal dimarts 3/3, dimecres 4/3 i dijous 5/3 de 19:00h a 20:30h. Qualsevol quantitat per mínima que siga serà ben rebuda.

Els diners recaptats seran gestionats directament per Jordi Torres, amb el que garantim que cada euro recaptat anirà integrament a la finalitat del projecte, sense intermediacions. 

Esperem com sempre la vostra col·laboració i us donem les gràcies per adelantat.


Un poema en el camí... excursió poètica a La Foradà 2015

Com des de fa anys el Casal organitza l'edició d'aquest any de "l'Excursió Poètica a la Foradà de Benissivà". Aquest any l'acte es celebrarà diumenge 29 de març. Eixida a les 9:30h des de la Placeta de Benissivà.

Informació preu:

preu excursió 3€ (xiquets gratis)

excursió i dinar xiquets 7€

excursió i dinar adults 18€

excursió i dinar aduls socis 16€

Contacte:

629 685 467

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Pàgina 30 de 37

En llinea

Tenim 42 visitants en línia

Enquesta

Quins actes t'agradarien que organizara més el Casal Jaume I Pedreguer?

A destacar

inici

Events

No hay eventos.

Imatges

Menú

 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I
 • Història del Casal Jaume I

Accés

Avisos

 • HORARI CASAL

  de dilluns a divendres

  19h a 21h

  966 456 499 / 640 203 187

  casal@casalpedreguer.cat

   

 • TOTA LA INFORMACIÓ DEL CASAL

  en aquesta web

  i perfil facebook del Casal

Noticies de la associació

HORARI CASAL

de dilluns a divendres

19h a 21h

966 456 499 / 640 203 187

casal@casalpedreguer.cat

 

© 2009 Casal Jaume I Pedreguer. All right reserved unless otherwise stated.